- 18 Aralık 2013
- 3.686
- 5.842
- 248
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.841
Aynen canim bizde oyleyiz 2 yasini uc ay gecti o kadar agresif sinirli oluyorki her tuvalti geldiginde psiklojik mi anlamıyorum neden korkuyor asla yapmak istemiyo kosuyo zıpliyo yatiyo gitsin diye sonrada uyuyo kaliyo sirf yapmamak icinDuha22 geçmiş olsun canım çok zor o tuvaletini yapamaması benim oğlumda aynı şekilde yapamadı sağlık ocağına gittim dr ilaç verdi ama hala yapamadı hep tuttu daha sonra zorla olsun yaptı bi aralar çok korkuyordu nasıl bir şey bilmiyorum çocuk hep sıkıyodu geceleri falan ağlama krizleri ile uyanıyodu sende olmasa bi götür dr a yada kayısı suyu zeytinyağı falan içir
Evet bencede diyet zor benim canım bişeyler istedi mi hiç frenleyemiyorum kendimikaratay nasıl pek fazla bilgim yok ama hiç tatlı alınmıyor galiba değil mi yapabiliyor musun
Temizlikte bugün salon hariç her yeri toparladım süpürdüm toz aldım banyoyu sildim klozetİ ve lavaboyu temizledim mutfağı topladım bulaşıkları makineye dizdim çamaşır attım makinaya sonra onları serdim akşama doğru çocuklarla beraber dans şekilde spor yaptık sonra yemek hazırladım yedik tekrar mutfak toplandı çay hazırlanıp içildi şimdi makinayı çalıştırcam daha sonra da çamaşır atıcam makineye işler bitmezzzz
serbest olan ürünler neler acaba.Ekmek kesinlikle yemeyin diyor karatay ben öğlen ve akşamı kestim yemiyorum ama kahvaltıda 2 dilim falan yemesem olmuyor doymuyorum sürekli aklım yemekte oluyor.Öğle araları hastanede ne yemek çıkarsa onu yemek zorundayım ama ekmek ve pilavı kestim çıksa bile yemiyorum.Birde düşünce gücüyle telkinle zayıflama diye bişi duydum araştırdım mantıklı geldi. Hergün ben zayıfım ,param çok diyorum bakalım olcakmıKaratayda öğün aralarında 5 saat bırakman lazım. İşlenmiş gıda, diyet olan ürünler, karbonhidrat vs tüketmiyorsun.
Öğün zamanı Serbestlerden doyana kadar yiyorsun.
Tek sıkıntısı tatlı krizi olabiliyor ilk zamanlar. Geçiyor zamanla.
Öğün aralarında da su, sade soda, ayran, sade türk kahvesi veya filtre kahve istediğin kadar içebilirsin.
önemli noktalardan biri bol su içmek, en az 1,5-2 lt ve limonlu içilmesi tavsiye ediliyor. Düşük tansiyon problemin varsa suyuna limon yerine bir sade soda karıştırabilirsin.
Öğünlerini yerken, ev yapımı yoğurdun ve salatan mutlaka olmalı.
Özellikle kahvaltıda tereyağı veya zeytinyağı tüketmelisin. Kuruyemişlerin kavrulmamış olacak. Yumurtan orta kıvamda pişmiş olacak.
serbest olan ürünler neler acaba.Ekmek kesinlikle yemeyin diyor karatay ben öğlen ve akşamı kestim yemiyorum ama kahvaltıda 2 dilim falan yemesem olmuyor doymuyorum sürekli aklım yemekte oluyor.Öğle araları hastanede ne yemek çıkarsa onu yemek zorundayım ama ekmek ve pilavı kestim çıksa bile yemiyorum.Birde düşünce gücüyle telkinle zayıflama diye bişi duydum araştırdım mantıklı geldi. Hergün ben zayıfım ,param çok diyorum bakalım olcakmıarkadaşlar yemek için teklif ettiklerinde ben sevmem diyorum.sevmemem lazım yaa
dün iş çıkışı markete uğradım,çocukları aldım ve eve yürüyerek gittim.Evi toparladım,bulaşık makinasını boşalttım,yemek yaptım,yedik bulaşıkları tekrar makinaya dizdim,wc yıkadım,evi küçük süpürgeyle süpürdüm 50 mekik çektim,netten kalça sıkılaştırma hareketlerine baktım 10 dk da onlardan yaptım ve yattım.Pzt den itibaren 3 gün sadece kahvaltıda ekmek yiyordum 2 gündür hiç yemedim.Bugün tartıldım 59,5 tan 58 e düşmüşüm daha fazla veririm diye düşünüyodum,çünkü ben ekmeğe dayanamazdım günde 1 tam ekmek bazen fazlasıyla yerdim,akşam çayın yanında mutlaka çerez kurabiye yerdim,aralarda kantinden dondurma büsküvi yerdim.Şimdi tamamen bitirdim hiç yemiyorum,ama haftaya cmt ye kadar inat ettim 55 olcam .
inş veririm daha fazla veririm diye düşünüyodum hayal kırıklığına uğradım resmen.Bu ara 2 gündür hastanede öğle araları 50 mekik çekiyorum,günlük toplam 100 oldu.evet böyle beslenme bozukluğu olan / düzensiz beslenen kişiler daha çabuk kilo veriyorlar. sen de çabucak verirsin bence.
soğan çorbasını dene istersen kalorisi çok az sabahları ve akşamları içiyorum,hemde iltihap sökmeye yarıyo.Maşallah canım ben kilo veremedim yaaa ekmeği azalttığımı düşünüyorum ama yine aynı iştahım acaip açıldı sanki bu aralar spor yapmaya çalışıyorum genel olarak karın çalışıyorum inş veririm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?