- 30 Mart 2016
- 262
- 432
- 33
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.821
dün ben de yoğurt mayaladım ama yazmayı unutmuşum.dün toplantı vardı eve geç gittim,evi toparladım,yemek hazırladım,evi küçük süpürgeyle süpürdüm, sildim, toz aldım, makinaya çamaşır attım,yıkandı eve astım,yemekten sonra mutfağı toparladım,bulaşık makinası doluydu çalıştırdım mecburen bulaşıkları elimde yıkadım,süt kaynattım yoğurt mayaladım,kızımı uyuttum ve keyif kahvesi yaptım.
Hosbulduk canımKuralımız yok canım yaptığımız işleri yazıyoruz sadece hoş geldin buarada
Diyet zor iş. Ben de Karatay yapıyorum. ilk etapta 11 kilo verdim. Bi süredir ara vermiştim. Yeniden başladım.Dün lazere gidemedim ,çocukları alıp eve gittim yürüyerek.Kabak dolması ve salata yaptım.Evi toparladım.Bulaşık makinasını boşalttım,kirli bulaşıkları yerleştirdim.50 tane yarım mekik çektim.Eşimle çamaşırları katladık,çoğunu eşim katladı,kızımı emzirirken uyuyakalmışım.Sabah çamaşırların bi kısmını yerleştirdim.Bu ara diyete başladım,bu sefer ciddiyim ama dün sabah tartıldım 59,5 kilo çıktım yaa moralim bozuldu,eşimde cmt günü totoma laf etti,acilen sıkılaşıp kilo vermem lazım.
Evet bencede diyet zor benim canım bişeyler istedi mi hiç frenleyemiyorum kendimiDiyet zor iş. Ben de Karatay yapıyorum. ilk etapta 11 kilo verdim. Bi süredir ara vermiştim. Yeniden başladım.
Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?