- 7 Haziran 2007
- 2.015
- 562
- 688
- 42
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.641
9dün trabzondan görümcemler geldi,aradım dondurucuda yaprak vardı pişirin diye.Eve gittim onlara kahve yaptım dondurucuda kurabiye ve börek vardı yaprakla onu yediler.Akşamada dolma mantım vardı onu pişirdim,dondurucudan içli köfte çıkardım,kızarttım,yaprak turşu koydum hep birlikte yedik onlar gittiler makina doluydu oyüzden hepsini elimde yıkadım. Kaynanamlara kahve tatlı çerez koydum onlarıda yıkadım hepsini kuruladım kaldırdım. Wc-banyo yıkadım, makinaya çamaşır attım astım.Evi toparladım,evi süpürmeye başladım,oğlumun odasını süpürürken herzamanki gibi dağınıklık-pislik-uçlar boyalar yerde görünce ben kendimden geçtim tabi.Hergün aynı kavga bıktım artık,yüzünü bile ben yıka demeden yıkamayan bi oğlum var ,eşim derseniz elind ekumanda yada telefon kanepeye uzanır yatmak için kalkar sadece kızım zaten daha 1,5 yaşında gece sürekli emiyo hiç uykum yok vallahi dayanamıyorum artık.Hergün kavga hergün ağlama krizlerine giriyorum,bunalımdayım kızlar .İşten çıkmak istiyorum ama kararsızım ev - araba derken çok borçlandık napcamı bilemiyorum
oğlum 10 yaşında kızım 1,5 biberon hiç tutmadı halada tutamıyo ama aç değil zaten dediğin gibi dudak tiryakiliği.2 yaşına gelince bıraktırmak istiyorum ama kaynanam yaz gelince ben her öğle arası getiririm yine diyo(kar yağana kadar Allah razı olsun hergün getirdi) bıraktırtmam diyo.Tek maaşla yetinmesi sıkıntı olacak çünkü hep lüks yaşıyoruz yetinmeyi bilmiyoruzki.Lüks derkende 2,5 yıldır tv nin altına sehpa alamadım okadarda lüks değiliz .Mesela arabamız vardı markasını yükseltelim dedik, şimdi eve ödüyoruz dicezki daha genişi olsun.En az 1 yıl daha çalışmam şart aslında ama nasibimde varsa zaten geliyo o para bazen oluyki maaşımı göremiyorum bile nereye gitti nasıl gitti anlayamıyorum9
Allah kolaylık versin canım çalışmak ev işi yetiştirmek çok zordur bi de eşten yardım alMamak daha da sinir bızucudur eminim benim kızımda 9 yaşında bende söylemeden yüzünü yıkamaz seninki kaç yaşında galiba çocuklar böyle oluyo.tek maaşla yetiştirmesi sıkıntı olmayacaksa çık derim ama zor bi karar tabiki küçük çocuk tabi gece sürekli emecektir belki biraz daha büyüse rahatlarsın yada gece biberon ile süt içse tok tutar mı acaba gerçi benim oğlumda içse de dudak tiryakiliği vardı :)
Geçmiş olsun canım.Kolay gelsin kızlar hepimize bizde bugün kalkıp oğlumu kbb dr a götürdük ameliyat olacak nasipse salı yada çarşamba günü bademcikleri kocaman olmuş nefes alamıyo artık o derece hastaneden geldikten sonra kahvaltı yaptık annem masayı toplamış hiç bir iş yapmadım şimdi oğlumu uyutUP evi toparlıycam akşamda eşimin teyzesine gidicez
çocuklarınla birlikte çalışabileceğin bir iş varsa neden kaçırasınki ne güzel bakıcı masrafında olmayacak ,çocukların senden ayrıda kalmayacak.gunaydin kizlar...
ben o artik eski ben degilim:)
ya ev isi yapasim gelmiyo..
gunlk isleri yapiyorum tamm.
ya halilarimi yataklarimi balkona atip havalandirasim var..
mutfak halim kirlendi yikayasim var.
mutfak dip kose bi temizlenmesi gerek..firindi makina altlari arkalarifalan ama bnde tik yok..
napicami bilmiyorum..
bu arada balkinum yok..
anamin evinde sabah kalkar ne var ne yok balkona atar camlari acar evi havalandirir sonra o arada kahvaltiyi yapar kizkardeslerimle isleri paylasirdik..iki saatte ev bal dok yala olurdu..simdi iyice paspal oldum galiba ya..
cocuklarim var diyip bahane surmek istemiyorm..milletin cocugu var.n
napicam ben ya..
birde ben bekarken calisiyodum..o halde bile duzeliydim..ama simdi butun gun evdeyim ama duzeni laybettim .mAllah askina su baciniza akil verin..
bugun bi ise girebilsem kendimi cok iyi hissedicem..iyi hissedincede hersey daha guzel olucak..ama mumkn degil..iki cougum var..biri 4.5 biri 2 yasina yeni girdi 25 aylik iste..
Aslinda is imkanim var ama uzak biraz..hemde cocuklarimida yanima alabilecegim bir is..gecen donem soyledim esime hava sogk cpcuklarla olma diyip kesip atti..
bu donem baslicak havada subattan sonra bu kadar kotu olmaz diye dusunuyorum ama esime acamiyorum bu konuyu..o oyle kesip atinca cok uzuluyorum..sinirleniyorum..bu sefer onunda kalbini kiriyorum..Allahim sen yardim et bana
SüpersinDün oturma odasını ve mutfağı süpürdüm bulaşık makinesini boşalttım kahvaltıdan çıkanları yerleştirdim Çamaşır yıkadım serdim banyoyu yıkadım toz aldım bugün bütün evi süpürdümtoz aldım mutfağı topladım makinayı doldurdum tuvaleti yıkadım Çamaşır makinasının altını çekip sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?