• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydın .bugğn temizliğe küçük bir mola .dışsrıya arkadaşlarla kahvaltıya gidiyoruz .iş yapacaklara kolay gelsin mutlu ve huzurlu günler

İyi eğlenceler canım.
Ben senin peşinden geliyorum bu gün çocuk odasını yapacağım:-)
Yarın da kahvaltıya gidermişim:D

Günaydın .bugğn temizliğe küçük bir mola .dışsrıya arkadaşlarla kahvaltıya gidiyoruz .iş yapacaklara kolay gelsin mutlu ve huzurlu günler
Bugun de mola

İyi eğlenceler canım.
Ben senin peşinden geliyorum bu gün çocuk odasını yapacağım:-)
Yarın da kahvaltıya gidermişim:KK70:
Kolay gelsin sana canım nasıl yapabildin mi

kızlar benim işim artık ev topluyacayım yavaş yavaş
bu gün kulanmadıgımız yatakları deng yapacayım çamaşır katlıyacayım 2 el sereceyim
burada çok rüzgar var diye akşam sermedim
Ayy ev toparlaması ne bitmek bilmeyen iş bi de daha yeni taşınmıştın değilmi allah kolaylık versin canım
Bende evde dağ gibi biriken çamaşırları katladim bir makina çamaşır astım kızımın çamaşır çorap çekmecesinİ düzenledim yırtılmış kötü olan çorapları ayırdım birazdan yemek yapacağım

Bugun de mola

Kolay gelsin sana canım nasıl yapabildin mi

Ayy ev toparlaması ne bitmek bilmeyen iş bi de daha yeni taşınmıştın değilmi allah kolaylık versin canım
Bende evde dağ gibi biriken çamaşırları katladim bir makina çamaşır astım kızımın çamaşır çorap çekmecesinİ düzenledim yırtılmış kötü olan çorapları ayırdım birazdan yemek yapacağım
Maalesef sabahtan beri oğlum ağlıyor onunla uğraşıyorum hiç uyumadı:(

Meraba canim iyi eglenceler :)

Gecen haftalarda firin icin bi dogal temizleme yontemi sormustum hatirladin mi? İste ben bi tarif buldum seninlede paylasayim dedim muthis sonuc verdi deterjan kullansam böyle temizlemezdi. Hatta bilsem oncesi sonradi yapardım firinim 0 gibi oldu :)

Yarim bardaga yakin tuz
Yarim bardaga yakin karbonat
Yarim bardaga yakin sirke
1 bardak su

İyice karistirip sunger gibi bisiyle siliyosun hic ovalamana falan gerek yoj 5 dk bekleyince kendiliginden cikiyor ilik su ve bez ile duruluyorsun sonuc mükemmel :21:

Meraba canim iyi eglenceler :)

Gecen haftalarda firin icin bi dogal temizleme yontemi sormustum hatirladin mi? İste ben bi tarif buldum seninlede paylasayim dedim muthis sonuc verdi deterjan kullansam böyle temizlemezdi. Hatta bilsem oncesi sonradi yapardım firinim 0 gibi oldu :)

Yarim bardaga yakin tuz
Yarim bardaga yakin karbonat
Yarim bardaga yakin sirke
1 bardak su

İyice karistirip sunger gibi bisiyle siliyosun hic ovalamana falan gerek yoj 5 dk bekleyince kendiliginden cikiyor ilik su ve bez ile duruluyorsun sonuc mükemmel :21:
Ay süpermiş hepsi de evde olan malzemeler hemde .sağolasın beni de düşündüğün için haftaya mutfağa girişçem kısmetse muhakkak deniycem hatta öncesi sonrası da yaparım gerçi çok çok kirli değil ama olsun

Kır zincirlerini gel
Aşka kanalım seninle
Yum gözlerini
Soluksuz uçalım göklerde
La la la la laaa..:KK47:
Bugüüün erken kalktım yatakları topladıım.
Çayı koydum kahvaltımızı yaptık minikle.
Süpürgeyi açtım.
Kuruyan çamaşırları katladım.
Mercimek çorbası, patates salatası :KK76:yaptım.
Havuçlu tarçınlı kek yaptım nefis olmuştu ellerime sağlık:kk77:
Kızımı yıkadım. o uyudu ben biraz tv izledim sonra banyo wc lavabo ovdum. Ocagi sildim mutfak tezgahini sildim. Bul. Makinesini bosalttim cikanlari attim plastikleri elde yikadim.
Antre halisini fircaladim.
Bugunluk benden bu kadaaaar:KK76:

Günaydın hanımlar.dışarısı buz gibi .bugün evde bir odadan başlıyarak detaylı temizlik yapıcam.bugün yatak odasından başlıycam dolap içleri baza altları çekmeceler tek tek elden geçecek silinmedik tek bir yer bırakmayacağım.kıyafetler elden geçiçek bazıları ihtiyaç sahiplerine ayrılacak..
Ah bana da gelsin o güç yarabbim...!

Kızlar sağolun yatak odası bitt şükür tertemiz oldu dolap üstünden baza altına her yeri elden geçirdim camını sildim tüllerini yıkadım astım bütğn mobilyayı sildim tozunu aldım kıyafetler yeniden yerleşti bir kısım ayrıldı verilecek .halısını sildim süpürdüm nevresimleri değiştim 3 makine çsmaşır yıkadım 2 sinı astım biri kaldı.terası yıkadım banyoyu ovdum .sonrs mutfağa girdim temizlenmiş hamsim vardı akşam için hamsili ekmek istedi Esim onu yapmaya koyuldum .fırınd verdim ama çok yorgunum .gidip birde ekmeğin fotosunu akşama ne yemek vara koyayım bari .bide çay demmeyeyim yeter.
A oyle bi bolum mu varmis dur bi hemen bakayim.

Hayırlı cumalarımız olsun inşalah kızlar.gönlünüzden geçenler gerçek olsun.tüm hastalara geçmiş olsun .bugün dualarım kabul oldu dediğimiz bir gün olsun inşallah.

kızlar bu gün yaptıgım işler 3 el çamaşı yıkandı serildi lahana sarması koydum pişiyor bulaşık makinası biti dizilecek
ben bu evde fazla iş yapmıyorum dolap cam vs ire yeni aldıgım ev geçersem inşallah yaparım daha dogal gaz elektirik su yok o yüzden beklemedeyiz
sen daha yeni taşınmamışmıydın zaten

Back