• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Herkese hayırlı akşamlar. Bi süredir buraya yazmıyordum. chentiq chentiq in topiğindeydim.
Tabi orada kurallar çok olunca ve ben de zamanı kısıtlı olan ve çalışan bi anne olarak kurallara uyamayınca yine buraya döndüm.
Yaptıkça yazacağım artık.
:işsiz::olamaz:

Meraba kızlar bende artık bi düzen oturtmaya çalışıyorum bugün başlıyıcam inş çalışıyorum 16 aylık sürekli onunla ilgilenmemi isteyen bi oğlum var o yüzden zorlanıyorum maalesef düzende kalmadı ama artık toparlanıcam bugün çok işim var yaptıkça yazarım kızlar

Bu ara temizlikten öte düzen peşindeyim.

dün akşam;

-yemek yendi. masa toparlandı-silindi.
-mutfak tezgahı üzerinde bulunan tüm fazlalıkları kaldırdım. atılacakları attım. (benim için en büyük iş buydu)
-davlumbaz üstü+ocak+ocak arkası fayanslar+tezgah ciflendi/silindi.
-baharat dolabı düzenlendi.
-buzdolabı dıştan silindi.
-buzdolabı rafları şöyle üstten silindi.
-buzdolabında atılacak ilaçlar/kalan yemekler/sebze vs atıldı.
-bulaşık makinesi dolduruldu.

-balkon yıkandı

-kilerdeki patates-soğan sepetleri düzenlendi.

-1 makine beyaz çamaşır yıkandı. Asıldı.
-1 makine çamaşır katlandı. yerleştirildi.

Hayirli aksamlar hanimlar
Pazar yapilanlar
Ev supruldu silindi,balkonlar silindi
Borek pisirildi
Islak kek yapildi,uzerine muhallabi yapildi
Banyo yikandi
Esim matkapla ugrasti duvara raf icin cocuk odasi tekrar berbat oldu
Renkliler yikandi serildi
Kandil dolayisiyla aksam vakifa gittik,22:00 de geldik eve...
Toz alindi
Mutfak dolaplarinin disi ocak masa c.suyuyla silindi..okumalarim filanda vardi saat 1 de yattim...misafir gelicekti yoksa gece gece ugrasmazdim
Dun
Sabah cikmadan evi topladim.halidaki lekeleri sildim..esime sıkı sıkı tembih ettim dagitmayin misafir gelcek diye
Oglen geldim
Supurge tuttum eve hemen
Masayi topladim.. bul.makinasini calistirdim
Çamaşırları yerestirdim
Cocuk odasini topladim
Yatak ortsunu örttüm
Kisir ve manti yetismedi kizlar gelince birlikte yaptik..mutfagi da sagolsunlar birlikte topladik...

Bugun de yan gel yat oldu...icim buruk ulkemiz adina halepteki kardeslerimiz adina cokk üzülüyorum:((...rabbim yardimcimiz olsun yardimcilari olsun
Bugun
Beyazlar yikandi serdim
Ortaligi topladim
Yogurt corbasi,bezelyeli patates,salata ve manti yaptim
Mutfaktaki kilime sut döktü oglum, kilimi makinaya attim..serdim
Bulasik makinsini bosaltip masayi topluycam..bu kadar

Hayirli aksamlar hanimlar
Pazar yapilanlar
Ev supruldu silindi,balkonlar silindi
Borek pisirildi
Islak kek yapildi,uzerine muhallabi yapildi
Banyo yikandi
Esim matkapla ugrasti duvara raf icin cocuk odasi tekrar berbat oldu
Renkliler yikandi serildi
Kandil dolayisiyla aksam vakifa gittik,22:00 de geldik eve...
Toz alindi
Mutfak dolaplarinin disi ocak masa c.suyuyla silindi..okumalarim filanda vardi saat 1 de yattim...misafir gelicekti yoksa gece gece ugrasmazdim
Dun
Sabah cikmadan evi topladim.halidaki lekeleri sildim..esime sıkı sıkı tembih ettim dagitmayin misafir gelcek diye
Oglen geldim
Supurge tuttum eve hemen
Masayi topladim.. bul.makinasini calistirdim
Çamaşırları yerestirdim
Cocuk odasini topladim
Yatak ortsunu örttüm
Kisir ve manti yetismedi kizlar gelince birlikte yaptik..mutfagi da sagolsunlar birlikte topladik...
maşallah sana öğlene kadar çalışıyosun ama yinede çok hamaratsın

Salon mutfsk ve hol süpürüldü .banyo silindi.wc yıkandı.mutfsk toplandı.yemek yendi tekrar mutfsk toplandı.bir makine çsmaşır yıkandı asıldı .bıgün hiç iş yapma modunda değildim zorunlu olanları ysptım .poyraz Karayel var çay demleyip tv karşısında oturmak istiyorum .

Selam kizlar ben birsey sormak istiyorum. Dusakabini nasil temizliyosunuz ben kac defa c.suyuula yikadim kuruyunxa su damlalari yine belli oluyo dusakabin ve fayanslarda bide derz aralarindaki kufleri kararlamalari nasil temizliyosunuz

Selam kizlar ben birsey sormak istiyorum. Dusakabini nasil temizliyosunuz ben kac defa c.suyuula yikadim kuruyunxa su damlalari yine belli oluyo dusakabin ve fayanslarda bide derz aralarindaki kufleri kararlamalari nasil temizliyosunuz
Şok marketin banyo temizleyicisi cok guzel temizliyor dusakabini

Salon mutfsk ve hol süpürüldü .banyo silindi.wc yıkandı.mutfsk toplandı.yemek yendi tekrar mutfsk toplandı.bir makine çsmaşır yıkandı asıldı .bıgün hiç iş yapma modunda değildim zorunlu olanları ysptım .poyraz Karayel var çay demleyip tv karşısında oturmak istiyorum .
Bende hiç iş yapma modunda değilim
Şok marketin banyo temizleyicisi cok guzel temizliyor dusakabini
Teşekkürler bende merak ediyordum
Bugün oturma odasını süpürdüm toz aldım mutfağı topladım bi de akşam banyoyu yıkadım çöpünü attım

Günaydın bayanlar,

dün akşam işten eve gidince;
-yemek yapıldı, yendi, mutfak toparlandı.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-kız erken uyudu. gece ben yatarken de altını değiştirip, sütünü ısıtıp verdim tekrar.
-1 makine çamaşır katlandı. (bu çamaşır niye bitmiyor yaaa....)
-ortalık toplandı, oyuncaklardan arındırıldı.

dizim vardı, uzandım dizi izledim. dinlendim.

dün iş çıkışı hemen eve gittim 5 buçuk civarı ev işine başladım.Evi toparladım,yemek yaptım,yemek yedik,mutfağı toparladım,yeni tencere seti almıştım(bievden aldım kızlar cheftopp süper ama hiç yapışmıyo yemek yanıyo ama tencereye bişi olmuyo)eskilerini kaldırdım,yeni yemek tabak seti almıştım eskilerini kaldırdım,köye gidecek bikaç daha mutfak eşyası vardı hepsini güzelce çamaşır suyu ve cifle yıkadım koliledim.Çay demledim mola verirken çayımı içtim,kızla ilgilendim.Katlanmış çamaşırlarım vardı onları yerleştirdim.Kaynanam çocuklara bakmak için artık bana geldiği için evi akşam yatmadan önce tekrar topluyorum,her yeri güzelce süpürdüm,sildim.Oruç tutacağım için bişiler atıştırıp yattım,kızımın gece ateşi vardı biraz huzursuzdu,tam uyuyamadım ,hala uykum var:KK46::anne:

Günaydın bayanlar,

dün akşam işten eve gidince;
-yemek yapıldı, yendi, mutfak toparlandı.
-1 makine bulaşık yıkandı.
-kız erken uyudu. gece ben yatarken de altını değiştirip, sütünü ısıtıp verdim tekrar.
-1 makine çamaşır katlandı. (bu çamaşır niye bitmiyor yaaa....)
-ortalık toplandı, oyuncaklardan arındırıldı.

dizim vardı, uzandım dizi izledim. dinlendim.
Çamaşır hiç bitmiyor gerçekten dolayısıyla ütüde

Back