• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kizlar gunaydin uzun zamandir sizi takip ediyordum. Araniza katilmak istiyorum bende. Evime buyuk bi temizlik yapmam lazim. Gripte olmusum ama bi sekilde yavas yavas halletmem lazim. Hafta ici calisiyorum cunku. Bugun antre banyo utu odasi yatak odasi ve oturma odasini bitirmek istiyorum. Yarina da sadece mutfak kalsin istiyorum. Bakalim insallah bu hasta halimle becerebilirim. Hayirli gunler hepimize:temizlik::KK17:

Kizlar gunaydin uzun zamandir sizi takip ediyordum. Araniza katilmak istiyorum bende. Evime buyuk bi temizlik yapmam lazim. Gripte olmusum ama bi sekilde yavas yavas halletmem lazim. Hafta ici calisiyorum cunku. Bugun antre banyo utu odasi yatak odasi ve oturma odasini bitirmek istiyorum. Yarina da sadece mutfak kalsin istiyorum. Bakalim insallah bu hasta halimle becerebilirim. Hayirli gunler hepimize:temizlik::KK17:
Hoşgeldin geçmiş olsun ayrıca :KK50:

Hayirli aksamlar kizlar cokk yogunum is yapmaktan pasta yapmaktan pert oldum
Dun kv gildeydik
Oglen gitmeden kurabiye yaptim
Sohbetten de genc kzlar icin cay saatine pasta istediler,gece gelince biskuvili pasta yaptim...elimde tepsi tencere yikadim
Ufakligi banyo yaptirdim mecburen kaka yapmisti
Bugun sabah 9 da kalktim oglum uyuyrdu firsattan istifade cüzüm vardi onu okudum
Kahvalti hazırla yap
Yesillikleri ayikladim yikadim
Bizim nevresimi beyazlilari oglanin carsaf ve yastik yüzünü makina attim
Kurutunca nevresimleri balkon demirine digerlerini camasirliga serdim
Kıyır pogaca yaptim
Pastayi biraktim vakifa...gelirken bimden alisveris yaptim
Posetleri yerlestirdim
Buzlukta lahana vardi sarilmis pisirdim
Süt. Corbasi yaptim
Elde bi dunya bulasik yikadim
Wc yi yikadim
Tepsi boregi hazirliycam birazdan...yarin da pisircem ins.
Nevresimleri gecircem

Hoşgrldin canım.
Dun kv gildeydik
Sohbetten de genc kzlar icin cay saatine pasta istediler,gece gelince biskuvili pasta yaptim...elimde tepsi tencere yikadim
Bugun sabah 9 da kalktim oglum uyuyrdu firsattan istifade cüzüm vardi onu okudum
Kahvalti hazırla yap
Kıyır pogaca yaptim
Posetleri yerlestirdim
Süt. Corbasi yaptim
Wc yi yikadim
Nevresimleri gecircem
Maşallah canım günün epey yoğun geçmiş
Huhu hanımlar nerdesiniz
Bugün evi süpürdüm sildim toz aldım dağınıklığı topladım çamaşır topladımçamaşır serdim katlanacak çamaşırlar var tuvaleti yıkadım
Bugün malum haftasonu eşimde evde olduğu için dışarda geçirdik günümüzü.burda Kartepe var dağa çıktık bugünde her yer kardı.çocuklar kar falan oynadı .eve geldik bir sürü çamaşır çıktı yıkanacak .bşr makine attım yıkandı şimdi de 2.ciyi attım yıkanıyor.

Çamaşırları makineden çıkardım.yarın asıcam.akşam yemeğinden çıkan bulaşıkları makineye attım mutfağı tezgahı ocağı sildim .lavaboya domestos döktüm fırçaladım banyonun el sabunu bitmişti kutusuna sıvı sabun takviye yaptım.havluları değiştim banyonun yerini sildim.

evet ya aramıza hoş geldin:KK66::spor:

Dun kv gildeydik
Kahvalti hazırla yap
Kıyır pogaca yaptim
Posetleri yerlestirdim
Süt. Corbasi yaptim
Wc yi yikadim
Nevresimleri gecircem
Maasallah.

Kizlar hepinize gunaydin dicem ama malesef bugun de gün aymadı uzerimize. Yine bir teror saldirisi patlama ve onlarca sehit ve yaralimiz var. Rabbim sehitlerimize rahmet yararlilara da sifa versin insallah. Basimiz sagolsun.

Kullanilmayan wc vardi. Orayi deterjan ivirbzivirlarini koymustum. Onu yaptiricam ustaya. O yuzden bosalttim. Banyoyu komple ayrintili olarak temizledim yikadim. Utu odasini duzenledim. Yatak odasinin tozunu aldim. Cekmeceleri gardrobumu duzenledim. Bazanin altini ve hurclari duzenledim. Oturma odasinin tozunu aldim. Koltuklarin baza iclerini duzenledim. Kapilari ve avizeleri sildim. 4 makine camasirlari yikayip astim. Aksam oldu zaten. Biraz biseyler yiyip mutfaga giriscektim. Misafir geldi. Bugune kaldi. Bugun de camlari silcem perdeleri yikicam. Mutfaga kiyi kose temizlicem. Dolap icleri dislari firin davlumbaz vs. En son da evi komple supurup silip bitircem insallah temizligimi.:dua:

Merhaba hanimlar aranizda biobellinda temizlik urunlerini kullananlar var mi? Kullanan varsa biraz bikgi verebikir mi memnunmusunuz?

Bugün hiç iş yapma havası yok kızlar dışarda.bu da benim modumu da etkiledi..isteksiz bir şekilde evi topladım nevresimleri değiştim süpürge yaptım .yemek yaptım .yemek yaparken dağıttığım mutfağı tekrar topladım..tuvalete domestos döküp fırçaladım o kadar.

Back