- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #29.441
evet ya ama ev aldim o yuzdensen daha yeni taşınmamışmıydın zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya ama ev aldim o yuzdensen daha yeni taşınmamışmıydın zaten
Hoşgeldin geçmiş olsun ayrıcaKizlar gunaydin uzun zamandir sizi takip ediyordum. Araniza katilmak istiyorum bende. Evime buyuk bi temizlik yapmam lazim. Gripte olmusum ama bi sekilde yavas yavas halletmem lazim. Hafta ici calisiyorum cunku. Bugun antre banyo utu odasi yatak odasi ve oturma odasini bitirmek istiyorum. Yarina da sadece mutfak kalsin istiyorum. Bakalim insallah bu hasta halimle becerebilirim. Hayirli gunler hepimize
Hoşgeldin geçmiş olsun ayrıca
Hoşgrldin canım.Kizlar gunaydin uzun zamandir sizi takip ediyordum. Araniza katilmak istiyorum bende. Evime buyuk bi temizlik yapmam lazim. Gripte olmusum ama bi sekilde yavas yavas halletmem lazim. Hafta ici calisiyorum cunku. Bugun antre banyo utu odasi yatak odasi ve oturma odasini bitirmek istiyorum. Yarina da sadece mutfak kalsin istiyorum. Bakalim insallah bu hasta halimle becerebilirim. Hayirli gunler hepimize
Maşallah canım günün epey yoğun geçmişHayirli aksamlar kizlar cokk yogunum is yapmaktan pasta yapmaktan pert oldum
Dun kv gildeydik
Oglen gitmeden kurabiye yaptim
Sohbetten de genc kzlar icin cay saatine pasta istediler,gece gelince biskuvili pasta yaptim...elimde tepsi tencere yikadim
Ufakligi banyo yaptirdim mecburen kaka yapmisti
Bugun sabah 9 da kalktim oglum uyuyrdu firsattan istifade cüzüm vardi onu okudum
Kahvalti hazırla yap
Yesillikleri ayikladim yikadim
Bizim nevresimi beyazlilari oglanin carsaf ve yastik yüzünü makina attim
Kurutunca nevresimleri balkon demirine digerlerini camasirliga serdim
Kıyır pogaca yaptim
Pastayi biraktim vakifa...gelirken bimden alisveris yaptim
Posetleri yerlestirdim
Buzlukta lahana vardi sarilmis pisirdim
Süt. Corbasi yaptim
Elde bi dunya bulasik yikadim
Wc yi yikadim
Tepsi boregi hazirliycam birazdan...yarin da pisircem ins.
Nevresimleri gecircem
Bugün malum haftasonu eşimde evde olduğu için dışarda geçirdik günümüzü.burda Kartepe var dağa çıktık bugünde her yer kardı.çocuklar kar falan oynadı .eve geldik bir sürü çamaşır çıktı yıkanacak .bşr makine attım yıkandı şimdi de 2.ciyi attım yıkanıyor.Huhu hanımlar nerdesiniz
Bugün evi süpürdüm sildim toz aldım dağınıklığı topladım çamaşır topladımçamaşır serdim katlanacak çamaşırlar var tuvaleti yıkadım
evet ya aramıza hoş geldinKizlar gunaydin uzun zamandir sizi takip ediyordum. Araniza katilmak istiyorum bende. Evime buyuk bi temizlik yapmam lazim. Gripte olmusum ama bi sekilde yavas yavas halletmem lazim. Hafta ici calisiyorum cunku. Bugun antre banyo utu odasi yatak odasi ve oturma odasini bitirmek istiyorum. Yarina da sadece mutfak kalsin istiyorum. Bakalim insallah bu hasta halimle becerebilirim. Hayirli gunler hepimize
Maasallah.Hayirli aksamlar kizlar cokk yogunum is yapmaktan pasta yapmaktan pert oldum
Dun kv gildeydik
Oglen gitmeden kurabiye yaptim
Sohbetten de genc kzlar icin cay saatine pasta istediler,gece gelince biskuvili pasta yaptim...elimde tepsi tencere yikadim
Ufakligi banyo yaptirdim mecburen kaka yapmisti
Bugun sabah 9 da kalktim oglum uyuyrdu firsattan istifade cüzüm vardi onu okudum
Kahvalti hazırla yap
Yesillikleri ayikladim yikadim
Bizim nevresimi beyazlilari oglanin carsaf ve yastik yüzünü makina attim
Kurutunca nevresimleri balkon demirine digerlerini camasirliga serdim
Kıyır pogaca yaptim
Pastayi biraktim vakifa...gelirken bimden alisveris yaptim
Posetleri yerlestirdim
Buzlukta lahana vardi sarilmis pisirdim
Süt. Corbasi yaptim
Elde bi dunya bulasik yikadim
Wc yi yikadim
Tepsi boregi hazirliycam birazdan...yarin da pisircem ins.
Nevresimleri gecircem
Hoşgrldin canım.
evet ya aramıza hoş geldin
Cok tesekkur ederim hosbuldum
en iyisini yapmışsın,kira ödemektense birazda birikimin varsa kendi evine ödemek daha mantıklı ama kolay değil tabi.Rabbim ödeme kolaylığı versin.evet ya ama ev aldim o yuzden
Maelesef bir bilgim yok canlm.nedense hep bu tarz evden satış yapılan ve bütçesi fazla olan ve asla doğal olduğuna inanmadığım ürünleri kullanmadım.Merhaba hanimlar aranizda biobellinda temizlik urunlerini kullananlar var mi? Kullanan varsa biraz bikgi verebikir mi memnunmusunuz?