- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.401
Maşallah enerjiye bak... Ben daha gözümü açamadım.Günaydın kızlar.kahvaltıyı topladım mutfsğı çabucak topladım kirlileri yerleştirdim buzluktan kıyma çıkardım yatakları düzelttim .şimdş bi Kur'an kursuna gideceğim .gelince çocukların odasına girişçem detaylı .akşsmd görüşmek üzere..
Maşallah canım için ferahlamıştırKızlar sağolun yatak odası bitt şükür tertemiz oldu dolap üstünden baza altına her yeri elden geçirdim camını sildim tüllerini yıkadım astım bütğn mobilyayı sildim tozunu aldım kıyafetler yeniden yerleşti bir kısım ayrıldı verilecek .halısını sildim süpürdüm nevresimleri değiştim 3 makine çsmaşır yıkadım 2 sinı astım biri kaldı.terası yıkadım banyoyu ovdum .sonrs mutfağa girdim temizlenmiş hamsim vardı akşam için hamsili ekmek istedi Esim onu yapmaya koyuldum .fırınd verdim ama çok yorgunum .gidip birde ekmeğin fotosunu akşama ne yemek vara koyayım bari .bide çay demmeyeyim yeter.
Hoşgeldin canımMaşallah maşallah ne güzel iş yapmışsınız.
Benim evin de ihtiyacı var öyle detaylı temizliğe. Yarın nereyi yapıyorsun?
İnşallah ben dün girip yapmayı başaramadım yatak odasını
ay ne güzel allah zihin açıklıgı versinGünaydın kızlar.kahvaltıyı topladım mutfsğı çabucak topladım kirlileri yerleştirdim buzluktan kıyma çıkardım yatakları düzelttim .şimdş bi Kur'an kursuna gideceğim .gelince çocukların odasına girişçem detaylı .akşsmd görüşmek üzere..
İnşallah ben dün girip yapmayı başaramadım yatak odasınıama bugün avizeleri ve dış kapı dahil bütün kapıları sildim duvarların lekeli olan yerlerini de sildim biraz olsun rahatladım yapabilirsem bende bİ yatak odasının dolabını elden geçireyim
kızlar bu gün yaptıgım işler 3 el çamaşı yıkandı serildi lahana sarması koydum pişiyor bulaşık makinası biti dizilecek
ben bu evde fazla iş yapmıyorum dolap cam vs ire yeni aldıgım ev geçersem inşallah yaparım daha dogal gaz elektirik su yok o yüzden beklemedeyiz
amin canım rabim herkese nasip etsin hoş geldin aramızaHayırlı olsun eviniz. Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun canım eviniz güle güle oturunkızlar bu gün yaptıgım işler 3 el çamaşı yıkandı serildi lahana sarması koydum pişiyor bulaşık makinası biti dizilecek
ben bu evde fazla iş yapmıyorum dolap cam vs ire yeni aldıgım ev geçersem inşallah yaparım daha dogal gaz elektirik su yok o yüzden beklemedeyiz
Hakkaten ya zor geldi silmekKapı silmek de zor iş yaa.. Eline sağlık. Benim yatak odası bitti kuruyan çamaşırları yerleştirdim mi tamam. Arada vestiyeri sildim düzelttim. Şimdi mutfağa geçip yemek yapacağım...
Hoşbulduk canım.. Biraz damdan düşer gibi girdim kusura bakmayın...amin canım rabim herkese nasip etsin hoş geldin aramıza
Hayırlı olsun canım eviniz güle güle oturun
Hakkaten ya zor geldi silmekama çok şükür yaptım uzun zamandır planlıyorum ama faaliyete geçmiyordu iyi ne güzel sende yatak odasından kurtulmuşsun bende şimdiye kadar mutfakla uğraştım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim elde yıkanacakları yıkadım tezgahı ve ocağı temizledim makarna yaptım kızım ve oğlum yediler dolabın alt kısmını sildim bulaşık ve çamaşır makinesini sildim antredeki dolapların kapaklarını sildim
Ay ne güzel ilham olmuşum sana .sevindim .Hoşbulduk canım.. Biraz damdan düşer gibi girdim kusura bakmayın...
Ben aslında yumurcağa slm verip kaçacaktım. Bi baktım elimde bez temizlik yapıyorum
Ay ne güzel ilham olmuşum sana .sevindim .
ne güzel olmuş işteHoşbulduk canım.. Biraz damdan düşer gibi girdim kusura bakmayın...
Ben aslında yumurcağa slm verip kaçacaktım. Bi baktım elimde bez temizlik yapıyorum
Bazen böyle iştah geliyorum bazense hiç iş yapasım gelmiyorAyyyy maşallah yaaa nasıl yaptınız hepsini aynı gün ben hemen yoruluyorum...
Bugğn yine yoğun ve verimli geçti.12 de eve geldim.çocuklatın odasının tülünü perdelerini mskineye attım halılarını teras a serdim.çekmece dolap içi ve rafları sildim yerleştirdim .kıyafet dolabının içindekileri indirdim sildim tekrsr yeşeltştdim .çorap çamaşırr çekmecelerini düzenledim camlar çok kirli değildi 1 su sildim kuruladım .halıları silkeledim serdim süpürdüm .dıldp içlerine kadar sildim .perdeletini taktım .bi makarna birde kapuska pişirdim arada.yarın için mola vericem artık.bi salon ve mutfağım kaldı.yemek yedik çay koydum artık oturcam zira gerçekten yoruldum.kuzlar sizde iş yapmışsınız maşallahyorgun anneanne de gelmiş hoşgelmiş Anka de ziyarete gelmiş bizi ne gğzel hergün uğrarsın inşsllah cimcime50 de gğzel iş yapıyor maşallah. Duha22 bugün yok gibi belkide kayınvalidesinde yemektedirler.
Ellerine saglik baya is yapiyrsun iki gundur,ben buralardayim da iki gundur temizlik yapmiyrum rutin islerBugğn yine yoğun ve verimli geçti.12 de eve geldim.çocuklatın odasının tülünü perdelerini mskineye attım halılarını teras a serdim.çekmece dolap içi ve rafları sildim yerleştirdim .kıyafet dolabının içindekileri indirdim sildim tekrsr yeşeltştdim .çorap çamaşırr çekmecelerini düzenledim camlar çok kirli değildi 1 su sildim kuruladım .halıları silkeledim serdim süpürdüm .dıldp içlerine kadar sildim .perdeletini taktım .bi makarna birde kapuska pişirdim arada.yarın için mola vericem artık.bi salon ve mutfağım kaldı.yemek yedik çay koydum artık oturcam zira gerçekten yoruldum.kuzlar sizde iş yapmışsınız maşallahyorgun anneanne de gelmiş hoşgelmiş Anka de ziyarete gelmiş bizi ne gğzel hergün uğrarsın inşsllah cimcime50 de gğzel iş yapıyor maşallah. Duha22 bugün yok gibi belkide kayınvalidesinde yemektedirler.
eline koluna saglık ikizinmi var a çok güzel kızmı erkekmi ikizinEllerine saglik baya is yapiyrsun iki gundur,ben buralardayim da iki gundur temizlik yapmiyrum rutin isler
Bugun
Kuruyan camasirlar yerlesti
Bul.makinasi bosaltildi
Revani yapildi
Mutfak toplandi
10 kilo sut pisirildi
Kardesim(ikizim) ve gelinimiz kayseriden gelirken bize ugradilar cay fasli kahve derken gecti zaman
Sütler mayalandi
Elde sut tenceresi yikandi,bulasiklar makinaya dizildi.
Sagol ablacim...erkek ikizimeline koluna saglık ikizinmi var a çok güzel kızmı erkekmi ikizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?