En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Maşallah enerjiye bak... Ben daha gözümü açamadım.

Maşallah canım için ferahlamıştır
Maşallah maşallah ne güzel iş yapmışsınız.
Benim evin de ihtiyacı var öyle detaylı temizliğe. Yarın nereyi yapıyorsun?
Hoşgeldin canım
Dün banyoyu yıkayamadım yerleri sildim Lavabo ve klozetİ domestosladım oturma odasının camını sildim

Hoşbuldum cimcime50
Ben de yatak odasına giriştim bu gün.. Bakalım sağ çıkarım inşallah
İnşallah ben dün girip yapmayı başaramadım yatak odasınıama bugün avizeleri ve dış kapı dahil bütün kapıları sildim duvarların lekeli olan yerlerini de sildim biraz olsun rahatladım yapabilirsem bende bİ yatak odasının dolabını elden geçireyim

ay ne güzel allah zihin açıklıgı versin

kızlar bu gün yaptıgım işler 3 el çamaşı yıkandı serildi lahana sarması koydum pişiyor bulaşık makinası biti dizilecek
ben bu evde fazla iş yapmıyorum dolap cam vs ire yeni aldıgım ev geçersem inşallah yaparım daha dogal gaz elektirik su yok o yüzden beklemedeyiz

Kapı silmek de zor iş yaa.. Eline sağlık. Benim yatak odası bitti kuruyan çamaşırları yerleştirdim mi tamam. Arada vestiyeri sildim düzelttim. Şimdi mutfağa geçip yemek yapacağım...

Hayırlı olsun eviniz. Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin.

Hayırlı olsun canım eviniz güle güle oturun

Kapı silmek de zor iş yaa.. Eline sağlık. Benim yatak odası bitti kuruyan çamaşırları yerleştirdim mi tamam. Arada vestiyeri sildim düzelttim. Şimdi mutfağa geçip yemek yapacağım...
Hakkaten ya zor geldi silmek ama çok şükür yaptım uzun zamandır planlıyorum ama faaliyete geçmiyordu iyi ne güzel sende yatak odasından kurtulmuşsun bende şimdiye kadar mutfakla uğraştım bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim elde yıkanacakları yıkadım tezgahı ve ocağı temizledim makarna yaptım kızım ve oğlum yediler dolabın alt kısmını sildim bulaşık ve çamaşır makinesini sildim antredeki dolapların kapaklarını sildim

Ayyyy maşallah yaaa nasıl yaptınız hepsini aynı gün ben hemen yoruluyorum...

Bugğn yine yoğun ve verimli geçti.12 de eve geldim.çocuklatın odasının tülünü perdelerini mskineye attım halılarını teras a serdim.çekmece dolap içi ve rafları sildim yerleştirdim .kıyafet dolabının içindekileri indirdim sildim tekrsr yeşeltştdim .çorap çamaşırr çekmecelerini düzenledim camlar çok kirli değildi 1 su sildim kuruladım .halıları silkeledim serdim süpürdüm .dıldp içlerine kadar sildim .perdeletini taktım .bi makarna birde kapuska pişirdim arada.yarın için mola vericem artık.bi salon ve mutfağım kaldı.yemek yedik çay koydum artık oturcam zira gerçekten yoruldum.kuzlar sizde iş yapmışsınız maşallah yorgun anneanne de gelmiş hoşgelmiş Anka de ziyarete gelmiş bizi ne gğzel hergün uğrarsın inşsllah cimcime50 de gğzel iş yapıyor maşallah. Duha22 bugün yok gibi belkide kayınvalidesinde yemektedirler.

Hoşbulduk canım.. Biraz damdan düşer gibi girdim kusura bakmayın...
Ben aslında yumurcağa slm verip kaçacaktım. Bi baktım elimde bez temizlik yapıyorum
ne güzel olmuş işte

Ayyyy maşallah yaaa nasıl yaptınız hepsini aynı gün ben hemen yoruluyorum...
Bazen böyle iştah geliyorum bazense hiç iş yapasım gelmiyor
Maşallah canım aslında mantıklı olan senin yaptığın işleri bölerek yapmak sağolasın burda okudukça gaza geliyorum

Ellerine saglik baya is yapiyrsun iki gundur,ben buralardayim da iki gundur temizlik yapmiyrum rutin isler
Bugun
Kuruyan camasirlar yerlesti
Bul.makinasi bosaltildi
Revani yapildi
Mutfak toplandi
10 kilo sut pisirildi
Kardesim(ikizim) ve gelinimiz kayseriden gelirken bize ugradilar cay fasli kahve derken gecti zaman
Sütler mayalandi
Elde sut tenceresi yikandi,bulasiklar makinaya dizildi.

eline koluna saglık ikizinmi var a çok güzel kızmı erkekmi ikizin

Ben yatak odasini bir ay once elden gecirmistim,halilarini yikamistim,dolaplari da ayrintili duzenlemistim,,ara ara da elimden geciyor...koltuklari da guzelce silmistim ortu kullaniyrum artik lekelerle bas edemiyrum,şükür temizler hala
Ama diger halilari yikatmaya verip tuller yikanicak yakin zamanda yaparim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…