- 30 Mayıs 2008
- 1.584
- 2.488
- 658
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #29.361
Kayseri ne soğuktur şimdi.allah gönlünüze göre versin canım.günler de kısa ya günğ birlik gitmek de zor olur merkeze haklısınEvet bazen buyuk bi yerde yasasaydim diye düşünürüm hep
55 bin nufuslu bi ilcedeyiz,merkez de cok uzak degil ama orasi da buyuk bi yer degil
Annemler kayserideyken gidiyrduk sık sık. Onlarda buraya geldiler merkeze...iyi oluyrdu kayseri
Aminn...aynen canimKayseri ne soğuktur şimdi.allah gönlünüze göre versin canım.günler de kısa ya günğ birlik gitmek de zor olur merkeze haklısın
bu günde ben açayım dedim kepenkleriKizlar neredesiniz. Bugun kepenk acan olmamis... hu huuuu
iyiyim canım sordugun için canım torun hastaydı iki gün serum verildi bende kalıyorlardıyorgun anneanne sen daha iyilesmedin mi ses ver ablacim
bu gün de ben açayım kepenleri dün @chenti
bu günde ben açayım dedim kepenkleriçok hoşsunuz bayılıyorum size
iyi çok şükür teyzezi ay ışıgı adı gibi güzel öptüm onugunaydin...nasil oldu ay isigi?
Keşke doğal bişey bilsem .ben en son domolun köpük fırın temizleyicisini aldım akşam sıkıyorsun sabah a bütğn kirler yağlar akmış oluyor diğer yapçözücület gibi keskin bi kokusu yok ama maalesef oda kimyasalFirin temizligi hakkinda bilgisi olan??
Dogal temizleyici ariyorum ev yapimi kimyasal icermeyen firinim baya kirli
Bu markayi hep duyuyorum aslinda ama firina kullanamam ki sonucta firin yani yiyecegin seyi pisiriyosun iyi durulanmazsa yiyecege yapışır yersin falanKeşke doğal bişey bilsem .ben en son domolun köpük fırın temizleyicisini aldım akşam sıkıyorsun sabah a bütğn kirler yağlar akmış oluyor diğer yapçözücület gibi keskin bi kokusu yok ama maalesef oda kimyasal
Karbonat sirke önerebilirim :)Firin temizligi hakkinda bilgisi olan??
Dogal temizleyici ariyorum ev yapimi kimyasal icermeyen firinim baya kirli
Hosgeldin.Ayy ayni beni anlatiyorsunuz sanki.. O kiyafet dolabini ben topliyorum kizim dagitiyor. Ben bir seyi toplarken o baska seyi dagitiyor...Asiri dagitma hastaligi var. Odasini gectim zaten. Her gun diyorum ki odasini toplamicam ama gece yatmadan once dayanamayip toplaniyor. Odasindan salona tasiyor oyuncaklarini. Banyoya bile.. Holde oyuncaklar.. Bi gizli kamera olsa beni cekse ve biri izlese kendini gulmemek icin zor tutar. Surekli bi toplama hali..
Ben de spora baslamayi dusunuyorum kilo aldi basini gidiyoÇok şükür yapabildim ama sık değil maalesef alışkanlığımız olsa gerçekten çok güzel olur
Hos bulduk.. :)Hosgeldin.
Sanirim uyumuyorsun.
Seni cok iyi anliyorum benim de 21 aylik bir kizim var o da cok sever asiri dagitmayi. Ellerinizden oper.
Allah kolaylik versin..Hos bulduk.. :)
Allah bagislasin..
Valla uyku duzenim karmakarisik..
Islere yetisemiyorum.. Yetistiremiyorumm. Surekli daginiklikla mucadele ettigim icin ev islerimi aksatiyorum ister istemez..
2 gundr yazamadim..
Temizlik yapacaktim dun yapabildim ancak.. Taa aksamustune kaldi..
Yerleri supurup sildim..
Banyo ve wc yikadim..
Camasirlar vardi onlari attim..
Tozlari alamadim.. Yarina insaallah..
Bugun de alisverise cikinca baya islerim aksadi..
Sabah degil 11 de kalktik.. Tabii 11 e dek 3 defa kalkip yattim sabah..
Kahvalti bulasik alisveris... Aksam oldu.. Cocuklar uyudu ben de sizmisim.. Esimin evde olmasinda. Oturu bi saat uyumusum..kalktim.. Yemek yedik. Ortaligi toplayip cay demledim.. ( Caysiz olmaz hastasiyim) Kizimin, onun deyimiyle "karman corba" odasini topladim.. Oyuncaklari iyice ayira ayira.. Buyuk kizimi banyo yaptrdim.. Babasi uyuttu.. Kucugu uyuyakaldi ve yrn asimiz var
Az once emzirip yatrdm tekrar.. Hala uyumadim..
sen nereliydin unuttum benEvet bazen buyuk bi yerde yasasaydim diye düşünürüm hep
55 bin nufuslu bi ilcedeyiz,merkez de cok uzak degil ama orasi da buyuk bi yer degil
Annemler kayserideyken gidiyrduk sık sık. Onlarda buraya geldiler merkeze...iyi oluyrdu kayseri
sen nereliydin unuttum benEvet bazen buyuk bi yerde yasasaydim diye düşünürüm hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?