En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Cam balkonu balkonun camını salonun ve mutfağın camlarını sildim akşam da eğer halim olursa diğer 3 odanınkilerİ de silcem banyoyu yıkadım duşakabin İ ve duvarları yıkadım ayrıca banyo kovasını da güzel bi yıkadım içim rahat etti baya sabun kalıntısı oluşmuş maalesef mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim mutfağı süpürdüm oturma odasını süpürdüm toz aldım kanepenin yastıklarını yıkadım Çamaşır katlıycam
Markete gitmem lazım
Fatoş bizde de durum aynı çocukların odasından sürekli atılacaktır oluyo

eline saglık banyo kovası için bende sevmem sabun lekesini

Kızlar bende bugun kaltım kahvaltıdan sonra evi topladım..
Kuruyan camasırları yerlestirdim,
Yatagmı topladım,
Mutfaga girdim pasta ve kurabşye yaptım,
(Tabi mutfak battı)
Tezgahı camasır suyuyla sildim + cif sprey
Ocagı sildim,
Bulasık makinesini ve buzdolabının dışını sildim..
Mutfak dolaplarının kapaklarını sildim..
Ekstra mutfak dolabını sildim..
Mutfagı ve koridoru süpürdum..
Şimdi kp deyim..
Yerler süpğrlenp silinecek halılar serilecek daha cok iş var.. Şu an yatıyorum birazdan kalkacagım...

kız varmı sendedeeeeeeeeee bendeeeeeeee var şimdilik iki tane biri ünüverte okuyor
digeri benim kadar olmuş ama iş gelince yok

dün evi toparladım + yemek yaptım + köyden gelen domates ve biber vardı bozulacaktı artık oğluma manavdan acı biber aldırdım ve onlardan 5 küçük kavanoz melenenlik + 2 küçük kavanozda domates kaynatıp doydum.Saçımı boyadım.Bulaşık makinasındaki temizler yerleştirildi.Kirliler tekrar konuldu,Mutfak temizlendi.

cmt lazer epilasyona gittim + ordan tatilde trabzonda giymek için rahat bi ferace aldım + arkadaşlarla dondurma yedik + eve geldim yemek yaptım + evi toparladım + süpürdüm + sildim + balkon yıkadım + yemekten sonra bulaşıkları makinaya dizdim + pazar günüde kahvaltı yaptık + 2 makina çamaşır yıkandı + astım + sadece mutfağı ve antreyi süpürdüm + evi toparladım + çocukların kıyafetlerini ayırdım verilecekler ve kaldıracakları kaldırdım + gardroplarını çekmecelerini düzenledim + köye gittik + akşam 9 a geliyodu eve geldiğimiz + hemen köyden getirdiklerimi yıkadım buzdolabına kaldırdım + balkondaki çamaşırları topladım + tekrar makinaya çamaşır attım + ayakkabıları attım yıkandı +astım + 2 haftalık ütüm vardı onları yaptım + oğlum banyo yaptı + artık 12 ye geliyodu dayanamadım yattım.

Selam arkadaşlar
Herkese hayırlı haftalar olsun inşallah
Salon,balkon camı silindi Tüller yıkandı
Storlar sökülüp silinecek
Nevresimler değişildi kirliler makinede yıkanıyor
Bulaşık makinesi boşaltılacak
Yemek yapılacak
Ev süpürülecek Vileda yapılacak Toz alınacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…