- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.781
Aynen yaa çok iş var regl dönemmdeyim hiçbsy yapmak istemyorum bnde evi topladm camasr attm smdi asıcam. Birazdan mutfaga gecicemSlm
Evi topladim
Camasir yikayip astim.
Bulasik yikadim.
Yemek yapiyorum.
Aslinda cooook is var da bende enerji yok
Bnm esim pek el atmaz kafını da esirgemez yani...ay bende ev işleriyle baş edemiyorum. Birini yaparsam ötekini yapmak içimden gelmiyor evi gnel olarak toplarım ama ortalığı süpürme de allahtan eşim el atıyor.
Geçen konuşmamızda ya yapamıyorum bu ev işlerini dediğimde yok aşkım gayet iyisin demişti.
Bnde bayram temzlgi olarak sadece kapıları sildim daha camlar duvarlar beni bekliyor..Denizkizi2425 . Aynen canim erkenden isleri halletsek gun bize kalir ama bu usengeclik pesimi birakmiyor .
Ama bayramdan once evi temizlemem lazim.
Bnm esim pek el atmaz kafını da esirgemez yani...
Hoş buldum:)a konu sahibi gelmiş hoş gelmiş
Hiç temiz değildi valla .. Hiçbrseyi umursamıyormus o zamanlar.. Smdi bide bnm işimi beğenmyoLafını esirgemenyenlere napacaksın biliyor musun. Alıştıra alıştıra pisliği umursamayacak kıvama gelecek. Bekar evinde çok mu temizlerdi sanki peh peh.
maşallah canım allahHoş buldum:)
3lerimden dolayi uzun bi suredir ev islerini yapamıyorum ama içim içimi yiyor
öyle olurlar boş verrrrrrrrrrrrrrHiç temiz değildi valla .. Hiçbrseyi umursamıyormus o zamanlar.. Smdi bide bnm işimi beğenmyo
sen aç takip ederiz sende ara ara katılKizlar bayram temizligi diye konu acmak istiyorum ama kendimden emin degilim yani 3 bebekle konu sahibi olarak yapamazsam ayıp olur sonra:))
Aç azerinn takip ederizKizlar bayram temizligi diye konu acmak istiyorum ama kendimden emin degilim yani 3 bebekle konu sahibi olarak yapamazsam ayıp olur sonra:))
ya ben hala mutvaktayım bitmediiiiiiiiiiiHerkese iyi akşamlar hanımlar
Bugün 5 maddesi
Tüm odalar süpürülüp
Vileda yapıldı
Yemek yapıldı
Mutfak bir kısmı toparlandı
Wc lavabo ovuldu
Benim de yarım kaldıya ben hala mutvaktayım bitmediiiiiiiiiii
al bendende o kadar bende vardün yemek hazırladım,yedikten sonra makinaya doldurdum,çalıştırdım,asılı çamaşırları topladım,katladım,yerleştirdim,oğlumun kitaplığı temizledim,yeni aldıklarımı yerleştirdim 3 poşet atılacak çıktı,çok pasaklı bi oğlum var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?