• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
dün eve geç gittiğim için fazla iş yapamadım,yemek yaptım , evi toparladım,makinaya çamaşır attım,bulaşık makinasını yerleştirdim,yeni bulaşıkları dizdim,kız durmayınca evin bi kısmını eşim süpürdü,sonra kızı aldım uyutmaya gittim masaya ekmeği salamı kaşarı koydum eşim sabaha hazır olsun diye tostu hazırladı.Ben uyuyakaldığım için çamaşırı seremedim,sabah eşim serdi.

dün kaynanam 60 kilo domates almış acılı kaynatalım diye,benim ev daha müsait olduğu için hepsini eve götürdüm,oğlumla balkona çıkardık hepsini tek tek yıkadık,akşamda kaynanam geldi eşimle ikisi doğrayıp kıyma makinasında çektiler domatesi ben yarısını doğrayabildim sadece , kız durmadı onu uyut çay servisi falan sadece yemek yapıp bulaşıkları makinaya yerleştirdim sonra çamaşırları topladım katlayıp yerlerine koydum.Bulaşık makinasındaki temizleri yerleştirdim.Kaynanamın yatağını hazırladım(bugün acılı kaynatacağım için bende yattı).Sabahta kalktım kıyma makinesini kurdum bi kaç kırmızı biber çektim kızı giydirdim kaynanamın yatağını kaldırdım benim yatağı topladım makinaya çamaşır attım,kaynanam hala biber çekiyodu eve geçincede dışarı ocak kurup kaynatma işlemine başlıcaz inş

dün kaynanam 60 kilo domates almış acılı kaynatalım diye,benim ev daha müsait olduğu için hepsini eve götürdüm,oğlumla balkona çıkardık hepsini tek tek yıkadık,akşamda kaynanam geldi eşimle ikisi doğrayıp kıyma makinasında çektiler domatesi ben yarısını doğrayabildim sadece , kız durmadı onu uyut çay servisi falan sadece yemek yapıp bulaşıkları makinaya yerleştirdim sonra çamaşırları topladım katlayıp yerlerine koydum.Bulaşık makinasındaki temizleri yerleştirdim.Kaynanamın yatağını hazırladım(bugün acılı kaynatacağım için bende yattı).Sabahta kalktım kıyma makinesini kurdum bi kaç kırmızı biber çektim kızı giydirdim kaynanamın yatağını kaldırdım benim yatağı topladım makinaya çamaşır attım,kaynanam hala biber çekiyodu eve geçincede dışarı ocak kurup kaynatma işlemine başlıcaz inş
maşallah size hamarat sınız dün yaptıklarım ev toplandı 1ele bulaşık yıkandı dizildi bir el tekrar konuldu
daha dizilmedi bir el çamaşır yıkandı serildi 1el daha atıldı yıkandı dün kızımın lise kayıdı için gidildi
kayıt yapıldı akşam taziyeye gidildi geldik abtes aldımki yatsı kılayım evli kızım rahtsızlandı beraber acile gidildi

dünkü yapılan işler öncek günün çamaşırları katlandı
kurutmalıklar kaldırıldı üzerine serdigim sofralar yıandı
iki balkon yıkandı dört el çamaşır yıkandı serildi toplandı
bir el bulaşıkyıkandı dizildi çocuk odası tamizlendi dip bucak
tuafiyeye gidildi not kızlarda yardım etti:KK66::temizlik::temizlik:

dün yapılanlar 1el çamaşır yıkandı serildi toplandı
mutfakta iki dolap silindi baharatlıklar yıkandı
set üstü silindi ev toplandı wc yıkandı sonra cenazeye gidildi
ordan eltiye gidildi akşam yemekte orda kalındı

cmt kaynanamla acılı kaynattık ,çamaşır astım,katladım,yerleştirdim,yemek yapıp bulaşıkları makinaya dizdim.Pazar günüde ;kahvaltı hazırladım,makinaya bulaşıkları dizdim,2 makina çaşaır attım astım,evi süpürdüm sildim toz aldım,wc banyo yıkadım 13:30 da nöbete geldim akşam 10:00 a kadar hastanedeydim felaket yorulmuşum hemen uyudum.Gece hırsız korkusu yaşadık.Evim bodrum kat ama alttada kömürlük olduğu için balkonum yerden çok yüksekte merdivenle bile çıkmak çok zor gece antrenin ışığını açıp yatıyoruz biz . Gece bi sesle uyandım eşim balkonun sürgülü camlarını kapatıyor.Noldu dedim ışığı senmi kapattın dedi yok dedim . Bi Sesle uyandım ışıkta kapanmış dedi bütün odalara baktı ama ben nasıl korktum çok zor uyudum sabah kalktığımda her yerim ağrıyodu.İnş hırsız falan girmemiştir.Girdide biz kalkınca kaçtımı yada girdiyse nerden nasıl girdi??? kafamda deli sorular ???

cmt kaynanamla acılı kaynattık ,çamaşır astım,katladım,yerleştirdim,yemek yapıp bulaşıkları makinaya dizdim.Pazar günüde ;kahvaltı hazırladım,makinaya bulaşıkları dizdim,2 makina çaşaır attım astım,evi süpürdüm sildim toz aldım,wc banyo yıkadım 13:30 da nöbete geldim akşam 10:00 a kadar hastanedeydim felaket yorulmuşum hemen uyudum.Gece hırsız korkusu yaşadık.Evim bodrum kat ama alttada kömürlük olduğu için balkonum yerden çok yüksekte merdivenle bile çıkmak çok zor gece antrenin ışığını açıp yatıyoruz biz . Gece bi sesle uyandım eşim balkonun sürgülü camlarını kapatıyor.Noldu dedim ışığı senmi kapattın dedi yok dedim . Bi Sesle uyandım ışıkta kapanmış dedi bütün odalara baktı ama ben nasıl korktum çok zor uyudum sabah kalktığımda her yerim ağrıyodu.İnş hırsız falan girmemiştir.Girdide biz kalkınca kaçtımı yada girdiyse nerden nasıl girdi??? kafamda deli sorular ???
geçmiş olsun canım ya inşallah degildir

:eek::KK57: inşallah girmemiştir çok geçmiş olsun

Dün gece bütün biriken ütüleri yaptım bugün her yeri dip köşe süpürüp sildim mutfağı topladım makinayı boşaltıp içine kirlileri yerleştirdim bi makina çamaşır astım ortalıkta hala dağınıklık var onları toplıycam ve çocukların oynamadıkları oyuncakları kaldırcam çok kalabalık oluyo

Nerdesiniz kızlar
Bugün tuvalet ve banyoyu yıkadım ek olarak
günaydın kızllllllllar dün yapılan işler
sabah kahvaltı yapıldı sonra mutfak deskahı ve wc su akıtıyordu
ev sahibi tamir etirdi kulanmayın deyince bende çocukları alıp annem
gitim yolda anneme boncuklu elyaf aldım küs leri doldurdum
yemekten sonra taziyeye gidildi ev gelince çamaşır katlandı
bulaşık makinası çalıştırıldı buzdolabı silindi rafları tektek çıkarıldı
yıkanıp kurutuldu yeerleştirildi kızlarda yardım etiler birde
acıktık dediler çorba yaptım gece 11 de içtiler uyudugumda
saat 2 ye geliyordu :hamarat::temizlik::temizlik::KK66:

dün tatildi güya ama bana değildi,hatta daha çok yoruldum.Sabah 7:30 da kalktım.8 de temizliğe yardımcı geldi yarım günlüğüne.Halılarımzaten topluydu.Banyo temizlemmiştim.Pzt'de balkonun camekanını silmiştim,Ayşe abla camları sildi,kanepe baza çekti altlarını süpürdü sildi.Mutfağı komple dolap kapaklarını sildi,buzdolabını dondurucuyu bulaşık makinasını kaldırıp süpürdü sildi,bende toz aldım kapı ve avize sildim,balkonu yıkadım,wc temizledim,kızı banyo yaptırdım,ben duşa girdim saat 12 idi işimizin bittiği.2 gibi kayseriden arkadaşım geldi eşi ve çocuklarıyla.Dondurucudan yaprak çıkardım pişirdim.Kurabiye vardı iki çeşit çay demledik içtik.Akşamada dolma mantım vardı,yaprak,salata,mercimek çorbası yaptım,kavun tetlı derken çayla günü sonlandırdık.Evi tekrar toparlamaya vaktim kalmadı,çok yorgundum.Arkadaşımında çocukları vardı ev berbat gidince iş çok yani

Back