En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bugün mutfak dolaplarını sildim fayansları sildim buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinin altlarını sildim bulaşık makinesi ni boşaltıp doldurdum çamaşır yıkadım birazdan asıcam banyoyu yıkadım geçen gün oyuncakları toplayacaktım ama olmadı bugün hallettim ama istediğim gibi olmadı daha derine inmeyi düşünüyorum bi süre sonra.

bu gün yaptıklarım bir el çamaşır yıkandı serildi
toplandı bir el bulaşık makinaya konuldu dolmadı duruyor
ev toplandı tülbentel suya basıldı duruyor yarın yıkanacaklar kuaföre gidildi saç
boyandı ordan kızıma gidildi akşam yemegi orda yenildi

dün evi toparladım,süpürdüm ,sildim,wc yıkadım,önceki günden kalan yemekler vardı yanına salata yaptım onları yedik,çamaşır makinaya atıldı,yıkandı,serdim,bulaşık makinasındaki temizler yerine yerleştirdim,kirliler konuldu.Keyif kahvesi içtik .Bugünde markete gitcem okula az kaldı kırtasiye alışverişi yapmam lazım.

bu gün 5lisi tülbenler yıkanacak çamaşır katlanacak
iki çekmece silinecek mutfak temilenecek ne kadar yapa bilirsem
çöp dökülecek

Ben ne kadar yapsamda yine temiz gelmiyo bana... evi toplıycam, makineye camasr atıcam, mıtfagı temzliiycem.. Banyo yıkanıcak, balkon temiz ama yinede silicem bıgun poğacadabyapmayı düşünüyorun ama hastayım ve canm hiçbsy tapmak istemiyyoooooorr

Ahhh kizlar kizlar bu gunleri de mi gorecektim:))))
Evim leş :)))
Oyle ustunkoru temizlik yapiliyo her gun ama dip kose aldi basini gidiyo
15 eylulde kizim okula baslicak o zamana kadar yavas yavas bebekler izin verirse yapnak istiyorum
Gorunce tuylerim diken diken oluyo:)))

Dip köşe daginik mi canim?
Mesela dolaplar falan
Dip kose dağınıksa benim gibi asla o evi temiz göremiyorum

Dip köşe daginik mi canim?
Mesela dolaplar falan
Dip kose dağınıksa benim gibi asla o evi temiz göremiyorum
Aslında düzenli ama tam istediğim gibi değil..gardırubum düzenlidir.. Mutfak dolaplarımda düzenli ama yeni evlinoldgumz içn eksiklerimiz var bakliyatları buzdolabı posetiyle cekmece de saklıyorum.. Haliyle kullanıcak olsam gemen dagılıyor.. Buzdolabımda öyle sebze bölümü hemen kirleneniliyor.. Zaten banyoyu kirletmede eşimin üstüne yok.. Misafir gelnce bazanın altından carsaf ckarıyorum sonra düzeltrim diyorum orası da öyle kalıyor .. Sonra bunlar birikince sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…