- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #28.421
su taziklerşti bende oturma odasının halılarını makinayla aldım sonra sildimbugün yemek yapmam lazım
aklıma bişeyde gelmiyor
zaten artık 7 de gidiyorum eve
yorgun oluyorum
su taziklerşti bende oturma odasının halılarını makinayla aldım sonra sildim
camını sildim altını süpürdüm balkonunu yıkadım bir kapısını sildim wc yıkadım paspasını yıkadım ve perd oldum geri
kalanını dinlenip yapacam daha makinay çamaşır atmadım
güle güle bende bayramın son günü kaçacamdün 4 tane yolluk yıkadım balkonda.kızım ishal olmuş örümcekte gezerken yapmış örümceği batırmış kızımı banyo yaptırdım sonrada örümceğinievi süpürdüm, sildim, toz aldım,banyo -wc temizledim,iki makina çamaşır astım katladım kaldırdım,iki haftadır ütü yapmıyordum onu yaptım,tatil için valizlerimizi hazırladım,bamya yemeği yaptım,mutfağı toparladım.şimdi eve gidince sadece duşa gircem,balkondaki halıları alcam ve evden 1 hafta kaçıcam hadi bana ii tatiller
yasiniz kac anneme benzettip sizi oda sizin gibu hareketli masallahsabah kaltım çamaşır topladım
çamaşır serdim mutfak halısını serdim
yemek yaptım bizim yöresel yemegi yaptım
bir kaç saatimi aldı duş aldım
yaş 52 benim torunlar varyasiniz kac anneme benzettip sizi oda sizin gibu hareketli masallah
sanada günaydın akşam geldikGunaydin herkeze dün üstün körü evi süpürdüm malesef bu kadar yapabldim kızım supurgeden korkmaya başladı çok ağlıyor 2 makine çamaşır yıkandı Mutfak temizlendi derken durmayan çocuklardan başka bi iş yapılmadı malesefevim aldı başını gidiyor
seninde canım ya su yok iş yapmıyorumHerkese merhabaaa
Nasilsiniz gorusmeyeli
Gecmis bayraminiz mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?