- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #28.461
evet varım evi süpürmeko zaman ödev işi yatar kızlar herkes yapabildiği kadar iş yapsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet varım evi süpürmeko zaman ödev işi yatar kızlar herkes yapabildiği kadar iş yapsın
evet bende kız çok ikisi evli biriburda oturuyor digeri adyamanda oturuyor dün geldi onunda
ya bende giremiyorum zaten ev karabalık hava sıcak yapamakçamaşır yıkandı / bugün katlanıp yerleştirilecek
yemek yapılıcak
bulaşık bırakılmıyacak
bu ay detaya giremiyorum iş yogunlugu nedeniyle
ya bende giremiyorum zaten ev karabalık hava sıcak yapamak
zorundayım ne yaptıysam kar bazen yazdıklarımın fazlasını yapıyorum bazen az yapıyorum
dogum da azkalmış bence sen iş fazlabende eve gidince gücümün yettiği kadar yapıyorum bazen eşim yardım ediyor.
15 gündür dışarıdan yemek yiyoruz.
benimde ev toplanıcak bir sürü çamaşır var makineye atılıcak bebekle iş yapmak çok zooor
bugünkü işlerimi yaptım ödev vermedin canımbenim bitane 1 yaşunda oğlum var canım ayaklandı ya hiç oturmuyor yerinde![]()
iyi akşamlardarbe girişimi olaylarından sonra kimse yazmamış topiğe .Allah yardımcımız olsun ezanlarımızın sesi hiç dinmesi bayrağımız göklerde daima dalgalansın inş.