En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bugün yemek yapmam lazım
aklıma bişeyde gelmiyor
zaten artık 7 de gidiyorum eve
yorgun oluyorum
su taziklerşti bende oturma odasının halılarını makinayla aldım sonra sildim
camını sildim altını süpürdüm balkonunu yıkadım bir kapısını sildim wc yıkadım paspasını yıkadım ve perd oldum geri
kalanını dinlenip yapacam daha makinay çamaşır atmadım

su taziklerşti bende oturma odasının halılarını makinayla aldım sonra sildim
camını sildim altını süpürdüm balkonunu yıkadım bir kapısını sildim wc yıkadım paspasını yıkadım ve perd oldum geri
kalanını dinlenip yapacam daha makinay çamaşır atmadım

bende süpürücem de son gün yaparım sanırım.
kolay gelsin canım

tabi 230 metre evi nasıl temizliyecem
hava sıcak ev aldı başını gidiyor çocuklar da oruçlu
nasıl topluyacagız bilmiyorum şimdi evli kızım torun geldi
çarşıya gitiler iki kızımla torunu bana bıraktılar allahtan
dayısı evde bakıyorda akşama kızım gilde iftar açılıcak
bari ozamana kadar biraz iş yapayım diyorum ne yaptıysan kar:temizlik::KK66:

odanın altını sildim toz aldım kapısını sildim
holü süpürdüm o arada oglum duştan çıktı su azlmaya başladı
hemen duşa girdim ve su şu an az geliyor işler yarım kaldı bari bulaşık makinasını
boşaltim çamaşı makinaya koyayım hazır olsun kızlar hale gelmediler torun ve ben yanlız kaldık
ahada kalıyorum:KK12::KK12::KK12:

huuuuuuuuuuuu ses verin
iş çok mutvak giriştim
temizliyecem ama nasıl
erzak kovaları düzeltim
akşama dolma yaptık
dövme çorbası koydum
pişiyor akşam çay döküldü
mutvak perdeme yıkıyacam :KK12::temizlik:

dün 4 tane yolluk yıkadım balkonda.kızım ishal olmuş örümcekte gezerken yapmış örümceği batırmış kızımı banyo yaptırdım sonrada örümceğini :KK48: evi süpürdüm, sildim, toz aldım,banyo -wc temizledim,iki makina çamaşır astım katladım kaldırdım,iki haftadır ütü yapmıyordum onu yaptım,tatil için valizlerimizi hazırladım,bamya yemeği yaptım,mutfağı toparladım.şimdi eve gidince sadece duşa gircem,balkondaki halıları alcam ve evden 1 hafta kaçıcam hadi bana ii tatiller :KK54:

dün 4 tane yolluk yıkadım balkonda.kızım ishal olmuş örümcekte gezerken yapmış örümceği batırmış kızımı banyo yaptırdım sonrada örümceğini :KK48: evi süpürdüm, sildim, toz aldım,banyo -wc temizledim,iki makina çamaşır astım katladım kaldırdım,iki haftadır ütü yapmıyordum onu yaptım,tatil için valizlerimizi hazırladım,bamya yemeği yaptım,mutfağı toparladım.şimdi eve gidince sadece duşa gircem,balkondaki halıları alcam ve evden 1 hafta kaçıcam hadi bana ii tatiller :KK54:
güle güle bende bayramın son günü kaçacam
bir kaç gün kısmet olursa sünnet dügünü
var gitmeyi düşünüyoruz:KK54::halay::halay:

Dün eve geç geldim yogun calışmalardan dolayı
bulaşık mak çalıştırdım.
çiçeklere su verdim
dagınıklık yerleri toparladım.

bugünde 1-2 makine çamaşır yıkanıcak.

Gunaydin herkeze dün üstün körü evi süpürdüm malesef bu kadar yapabldim kızım supurgeden korkmaya başladı çok ağlıyor 2 makine çamaşır yıkandı Mutfak temizlendi derken durmayan çocuklardan başka bi iş yapılmadı malesefevim aldı başını gidiyor

Gunaydin herkeze dün üstün körü evi süpürdüm malesef bu kadar yapabldim kızım supurgeden korkmaya başladı çok ağlıyor 2 makine çamaşır yıkandı Mutfak temizlendi derken durmayan çocuklardan başka bi iş yapılmadı malesefevim aldı başını gidiyor
sanada günaydın akşam geldik
mersinden sabah kalktım sular kesik
gelince yapacam iş ev çok dagınık:KK43:

Back