- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #28.401
Bugün aksama kadar ütü yaptım resmen 4 gömlek 5 Lacoste 10 yakında tshirt ütüledim çamaşır katladim 3 makine çamaşır yıkadım serdim yemekdi derken akşam oldu sil süpürüde yarına bıraktım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya dünden beri nevresimleri yıkıyacam yıkıyacam dedimBugün aksama kadar ütü yaptım resmen 4 gömlek 5 Lacoste 10 yakında tshirt ütüledim çamaşır katladim 3 makine çamaşır yıkadım serdim yemekdi derken akşam oldu sil süpürüde yarına bıraktım artık
vallah işi çok ama yapacak imse yok 4 el çamaşır beni beklerSelamünaleyküm
Bu saate kadar sadece çocuklarin yemegini hazirladim ve makineye çamasir attim
2 gündür hunharca ütü yapiyorum dag gibi ütülerim vardi
Bu hafta acayip acikiyorum hiçbisey yapmaya gücüm yok ama zorlada olsa yapmak zorundayim
Ben maddelerimi yazayim bakalim ne kadarini yapabilecem
1.aksama kadar çamasir at+ser yapicam kaç posta olur bilmiyorum,simdi bir tanesi yikandi beyazlar onlari sericem bir tanesi de makinede hâlâ
2.evi toparliyacam
3.mutfak;bulasik+toparlama
4.kuran okuyacam+namazlarim
Daha fazlasinida yaparsam yazarim insallah,esim belki bugün yemege gelmez eger gelmezse yemek yapmam dünden kalanlar çocuklarla bana yeter
bencede yeter havada sıcak zaten kızlaran ses çıkmıyorBende artık sabahları pek bi şey yapamıyorum iftardan sonra ev süpürdüm toz aldım oturma odasının halısını sildim
Bulaşıklar yıkandı onları yerleştirdim iftardaki çıkanları makinaya koydum
Banyoyu sildim
E yeter bugünlük bu kadar iş![]()