En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ben de öğretmenim dun tum islerimi yapmıştım bugunu kendime ayirdim banyo yaptım keselendim bakim yaptım fazla susluyum de Namaz kilip meryem süresini okuyacam bir de bebisim olsa bazen de diyom asiri titizim onunla da kafayi yerim bunalima girerim ah ah ne istediğimi de bilmiyorum ki ama her zamn mis gibi bir ev tercihimdir temizlik en büyük mutlulugum
bende cok tembelım evın temız olması için sureklı temızlık yapmak gerekıyo benım her yer acık renk bu nedenle devamlı elınde bez dolaşmak gerek ama ben bunu yapamıyorum cok boşluyorum buraya yazınca motıve olup yazıyorum ancak bende bebiş istıyorum inşallah olur bebişimiz 3 senedır evlıyız ama daha 4-5 aydır ıstıyoruz bakalım hayırlısı sızın bransınız nedır?

Sahi anneler calisan anneler ev temizligi zor olmuyor mu ?
bunu bende merak edıyorum cunku okuldan gelınce pertım cıkıyo

kızlar ben hiç iş yapamıyorum
oglumun sınavı iyi geçmemiş
gidib alıp gelecem iftara kızımdayım:KK43::KK12:
uzuldum canım olsun ınsallah Allah hayırlı kapılar acar

bende cok tembelım evın temız olması için sureklı temızlık yapmak gerekıyo benım her yer acık renk bu nedenle devamlı elınde bez dolaşmak gerek ama ben bunu yapamıyorum cok boşluyorum buraya yazınca motıve olup yazıyorum ancak bende bebiş istıyorum inşallah olur bebişimiz 3 senedır evlıyız ama daha 4-5 aydır ıstıyoruz bakalım hayırlısı sızın bransınız nedır?

amin canım ya
çok üzülüyor on düşmekten iş yapamadım
sadece yemek yaptım:KK43::KK43::KK43:

Bu sıcakta iş yapan var mı hu hu..
Anca mutfağa girdim iftar hazırlığı yapıyorum .bugün bende hafif baş ağrısı var hiç bişey yapamadım ama olsun dün misafirim vardı iftara ona sebeb ev temizdi fazla da dağılmadı şükür.herkes hayırlı iftarlar

Anca mutfağa girdim iftar hazırlığı yapıyorum .bugün bende hafif baş ağrısı var hiç bişey yapamadım ama olsun dün misafirim vardı iftara ona sebeb ev temizdi fazla da dağılmadı şükür.herkes hayırlı iftarlar
kaç gündür yoksu zaten
dogru oruc dan dolayı
sanada hayırlı iftarlat:kk77:

Ingilizce ben dokuz aydir ugrasiyom yok bisey of millet nsl yapiyo ya cocugu

Dün misafir olunca buraya hiç yazamadım canım:KK68:

amelia2 bende çok tembel biriyim burası gayet iyi oluyo okumak gaza getiriyo insanı
Ya iftardan sonra acaip yorgunluk çöktü :anne:

amelia2 bende çok tembel biriyim burası gayet iyi oluyo okumak gaza getiriyo insanı
ya bende daha fazla iş yapmadım
markete gitig kızmla eşya çoktu
ev geldik ace de almıştıgk
agzıaçılmış faretmemişim giti güzelim etek
şimdi televizyonda yarışma izliyorum:KK43::KK43::KK43:

Ingilizce ben dokuz aydir ugrasiyom yok bisey of millet nsl yapiyo ya cocugu
ıngılızceyo severım ama konusamam sadece sempatım var:KK49:
vallahı bende bılmıyorum dr.a gıttınız mı? bana bugun bı arkadas 1 yıl deneme olmadan bakmaz dr.lar dedı. dıyorum kı acaba bız mı bazı seylerı yanlıs yapıyoruz 1de 1 yapanlar var

bende ıftardan sonra bulaşıkları makıneye attım
mutfagı topladım ve dolap kapaklarımı sildim.

Ne haber kizlar
ev isleri nasil gidiyor
valla paldür küldür gıdıyo benım ramazan da etkılıyo tabı

Iyi geceler kizlarrr, ev işleriyle başi dertte olan birinden selamlar:KK15:
Daha önce buraya çok yaziyodum ama çocuk falan olduktan sonra baya bi ugrayamadim. Tabi temizlik falan yalan oldu. Eski temizlik düzenimi yeniden oturtmak istiyorum.:temizlik::temizlik:

Bu sicakta yapilabilecek en zor işi yaptim. Yani ütü. Amaninnn bayiliyodum nerdeyse.

Merhaba kizlar....
Bende bildiklerimi yazayım bilenler vardr ama aklıma gelenleri yazayım :)
Maydanozlari pazardan 6 7 Demet alıp hepsini dogruyorm ve buz dolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum. Sarımsakları soyup saklama kabina koyup buzluğa atıyorum. Yazdan domates doğrayıp poşetlere koyup atıyorum. Biber kozleyip atıyorum. Pişmiş kalan böceklerinzi poşete koyup buzluğa atın yiyeceğiniz zaman fırında ısıtın aynısı oluyor. Mozaik pasta ve halleyli pasta yapıp buzluğa atıyorum. Aklıma bu kadar geldi gene gelince yazarım :))

pazar günü bütün evi temizledim. süpürdüm/sildim/topladım.
2 makine çamaşır yıkadım / katladım.
yemek yapıldı.
wc-banyo yıkandı.

bugün toz alınacak
ütü yapılacak
yemeğe davetliyiz.

Dün yatarken attığım çanaşırları astım bş makine daha çamaşır attım yıkanıyor.çocukların odasının tüllerini çıkardım onlar yıkanıyor .o arada 2 camı silicem temiz olsun.mutfsk sahurdan kalmaydı orayı da hallettim buldşık makinesi çalıştırdım dün de iftardan sonra balkonlarımı yıkamıştım.yaptıkca yazarım artık.herkese kolay gelsin

ıngılızceyo severım ama konusamam sadece sempatım var:KK49:
vallahı bende bılmıyorum dr.a gıttınız mı? bana bugun bı arkadas 1 yıl deneme olmadan bakmaz dr.lar dedı. dıyorum kı acaba bız mı bazı seylerı yanlıs yapıyoruz 1de 1 yapanlar var

bende ıftardan sonra bulaşıkları makıneye attım
mutfagı topladım ve dolap kapaklarımı sildim.

valla paldür küldür gıdıyo benım ramazan da etkılıyo tabı
Çocuk için yumurtlama günlerini takip et

Back