En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bugün erkenciyim.dağ gibi ütüm var Allah'tan bugün hava esiyor da zorlsnmayacsğım.banyo tuvalet domestoslanacak mutfsk temiz salon toplu yerleri süpürüp silicem sadece.toz alıcam birde .şimdilik böyle

kızlar bana bi akıl verin benim fare olayını biliyosunuz ev temiz ama dip köşe bir temizlik istiyo yinede.Cmt öğleden sonra izinliyim temizliğe yardım için birinimi çağırsam yarım günlüğüne yoksa kendim halletsemmi bilemedim.Benim kız küçük olduğundan bana çok iş yaptırmıyo.Eğer çağırırsam yarım günde bütün işi hallederiz ikimiz çağırmazsam 1 hafta sürer yine

kızlar bana bi akıl verin benim fare olayını biliyosunuz ev temiz ama dip köşe bir temizlik istiyo yinede.Cmt öğleden sonra izinliyim temizliğe yardım için birinimi çağırsam yarım günlüğüne yoksa kendim halletsemmi bilemedim.Benim kız küçük olduğundan bana çok iş yaptırmıyo.Eğer çağırırsam yarım günde bütün işi hallederiz ikimiz çağırmazsam 1 hafta sürer yine

tam gün şirket çağır maddi yönden sıkıntın yoksa, sen elini bile sürmeden her şeyi yapıyorlar.
maddi yönden uygun değilse, yarım günlüğüne yardımcı alman hem senin için hem çocuğun için daha keyifli bir gün demek :KK66:

bence kadın çagır hem çocugun var hem oruc zor olur senin için:KK66:

Yatak odasında giysi dolabımı yenşden düzenledim ütülediklerimi yerlerine yerleştirdim dolap içlerini düzelttim toz aldım mis gibi yaptım.bi makine daha çamaşır attın Tuvalet banyoyu da hallettim .mutfsk lavabosunu domestosladım mutfsk havlularını da Domestoslu suya bastım .ev kendine geldi nihayet temiz mis kokulu tozu kiri arındırılmış oh mis.akşsm iftar a dışarda olacağımızdan mutfak falan dağılmayacak sahura kadar .bugğnlük bitti.

kızlar nasıl gidiyor havalar çok sıcak iftar yemeginden yeni geldik
çamaşır serecem çamaşır topluyacam katlaya bilirsem katlıyacam
Bugün gayet verimli ve güzeldi .evim tertemiz oldu.bizde dışardaydık 11 gibi geldik .çamaşır astım gelir gelmez yarında onları katlar yerine yerleştiririm .

Günaydın hanımlar,
akşam akşam nerden bi ilham geldiyse, ortalık toparladım.
-yatak odası balkonunda açıkta duran bir yorgan vardı onu fermuarlı paketine koydum.
-birkaç kışlık kıyafetim açıktaydı onları da fermuarlı bir pakete katlayıp koydum.
-banyodaki fazlalıkları (kova vs) yatak odası balkonuna çıkardım.
-buzdolabının raflarını çıkarıp yıkadım. içini düzenledim.
-mutfak tezgah ve masasını sildim. ocağı da şöyle bir siliverdim (detaysız)
-bir makine kızın çamaşırını yıkayıp astım.
-kocamla kahve keyfi yaptık.

Günaydın hanımlar,
akşam akşam nerden bi ilham geldiyse, ortalık toparladım.
-yatak odası balkonunda açıkta duran bir yorgan vardı onu fermuarlı paketine koydum.
-birkaç kışlık kıyafetim açıktaydı onları da fermuarlı bir pakete katlayıp koydum.
-banyodaki fazlalıkları (kova vs) yatak odası balkonuna çıkardım.
-buzdolabının raflarını çıkarıp yıkadım. içini düzenledim.
-mutfak tezgah ve masasını sildim. ocağı da şöyle bir siliverdim (detaysız)
-bir makine kızın çamaşırını yıkayıp astım.
-kocamla kahve keyfi yaptık.

Ellerine saglik canim akşamları çocuklar uyurken bende çok iş yapmak istiorum ama bir bakıyorum koltukta sızıp kalmışım eşim zor kaldırıyor gündüz de bi tarafdan sıcak bi tarafdan çocuklar ancak yemek yap çamaşır yıka valla yorgunlukdan hiç bşey yapamıyorum mecbur bayan aldım 2 gün önce ama kendimde bseyler yapmam lazım artik

tam gün şirket çağır maddi yönden sıkıntın yoksa, sen elini bile sürmeden her şeyi yapıyorlar.
maddi yönden uygun değilse, yarım günlüğüne yardımcı alman hem senin için hem çocuğun için daha keyifli bir gün demek :KK66:
aslında bende tam gün istiyorum ama izin alamadığım için çağıramıyorum malesef

Back