- 23 Eylül 2013
- 24.377
- 49.993
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #28.281
Bugün eve gidince 1 makine çamaşır ve yemek işlerim var.
Sonra bol bol yatıcam :)
Sonra bol bol yatıcam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana bi akıl verin benim fare olayını biliyosunuz ev temiz ama dip köşe bir temizlik istiyo yinede.Cmt öğleden sonra izinliyim temizliğe yardım için birinimi çağırsam yarım günlüğüne yoksa kendim halletsemmi bilemedim.Benim kız küçük olduğundan bana çok iş yaptırmıyo.Eğer çağırırsam yarım günde bütün işi hallederiz ikimiz çağırmazsam 1 hafta sürer yine
bence kadın çagır hem çocugun var hem oruc zor olur senin içinkızlar bana bi akıl verin benim fare olayını biliyosunuz ev temiz ama dip köşe bir temizlik istiyo yinede.Cmt öğleden sonra izinliyim temizliğe yardım için birinimi çağırsam yarım günlüğüne yoksa kendim halletsemmi bilemedim.Benim kız küçük olduğundan bana çok iş yaptırmıyo.Eğer çağırırsam yarım günde bütün işi hallederiz ikimiz çağırmazsam 1 hafta sürer yine
Bugün gayet verimli ve güzeldi .evim tertemiz oldu.bizde dışardaydık 11 gibi geldik .çamaşır astım gelir gelmez yarında onları katlar yerine yerleştiririm .kızlar nasıl gidiyor havalar çok sıcak iftar yemeginden yeni geldik
çamaşır serecem çamaşır topluyacam katlaya bilirsem katlıyacam
Günaydın hanımlar,
akşam akşam nerden bi ilham geldiyse, ortalık toparladım.
-yatak odası balkonunda açıkta duran bir yorgan vardı onu fermuarlı paketine koydum.
-birkaç kışlık kıyafetim açıktaydı onları da fermuarlı bir pakete katlayıp koydum.
-banyodaki fazlalıkları (kova vs) yatak odası balkonuna çıkardım.
-buzdolabının raflarını çıkarıp yıkadım. içini düzenledim.
-mutfak tezgah ve masasını sildim. ocağı da şöyle bir siliverdim (detaysız)
-bir makine kızın çamaşırını yıkayıp astım.
-kocamla kahve keyfi yaptık.
aslında bende tam gün istiyorum ama izin alamadığım için çağıramıyorum maleseftam gün şirket çağır maddi yönden sıkıntın yoksa, sen elini bile sürmeden her şeyi yapıyorlar.
maddi yönden uygun değilse, yarım günlüğüne yardımcı alman hem senin için hem çocuğun için daha keyifli bir gün demek![]()
aslında bende tam gün istiyorum ama izin alamadığım için çağıramıyorum malesef