En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bugun yaptıklarımı yaziim de motıvasyon olsun bana
ramazandan mıdır nedır bılemıyorum işlerimi yetıstıremıyorum yoruluyorum halsızleşiyorum hemen
3 makıne camasır yıkandı asıldı toplandı
bulaşıklar yıkandı toplandı
tum ev toparlanıp süpürülüp silindi
ıkı balkon yıkandı
ıftar için misafır vardı yemekler yapıldı
soft-ra kuruldu
kaldırıldı
bulaşıklar makıneye dizildi
çay servis edildi

bugun toz alma ve banyoyu temizleyeme işini yapamadım onları da ya yarın yada obür gun yapıcam
yarın sınav gorevım var belkıyorgun olurum o yuzden soz veremıyorum :dondurma:

bugun yaptıklarımı yaziim de motıvasyon olsun bana
ramazandan mıdır nedır bılemıyorum işlerimi yetıstıremıyorum yoruluyorum halsızleşiyorum hemen
3 makıne camasır yıkandı asıldı toplandı
bulaşıklar yıkandı toplandı
tum ev toparlanıp süpürülüp silindi
ıkı balkon yıkandı
ıftar için misafır vardı yemekler yapıldı
soft-ra kuruldu
kaldırıldı
bulaşıklar makıneye dizildi
çay servis edildi

bugun toz alma ve banyoyu temizleyeme işini yapamadım onları da ya yarın yada obür gun yapıcam
yarın sınav gorevım var belkıyorgun olurum o yuzden soz veremıyorum :dondurma:
tamam canım ögretmen
misin benim oglumda girecek
dua et iyi gaçsin:dua::dua::dua::nazar::KK200:

Ben de öğretmenim dun tum islerimi yapmıştım bugunu kendime ayirdim banyo yaptım keselendim bakim yaptım fazla susluyum de Namaz kilip meryem süresini okuyacam bir de bebisim olsa bazen de diyom asiri titizim onunla da kafayi yerim bunalima girerim ah ah ne istediğimi de bilmiyorum ki ama her zamn mis gibi bir ev tercihimdir temizlik en büyük mutlulugum

ulugum[/QUOTE]
aynen canım
Ben de öğretmenim dun tum islerimi yapmıştım bugunu kendime ayirdim banyo yaptım keselendim bakim yaptım fazla susluyum de Namaz kilip meryem süresini okuyacam bir de bebisim olsa bazen de diyom asiri titizim onunla da kafayi yerim bunalima girerim ah ah ne istediğimi de bilmiyorum ki ama her zamn mis gibi bir ev tercihimdir temizlik en büyük mutlulugum
aynen öyle:temizlik::21:

Dün bütün evş süpürüp toz aldım tuvalet banyo yıkandı
Mutfağı toparladım
Misafirim vardı hazırlık yaptım baya yorucu bir gündü

Bugün ise sahurdan kalan bulaşıkları makinaya yerleştirdim akşam davetliyiz onun için başka hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum :KK49:

Back