En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ıftara mısafırım var
ıkı balkon yıkanacak
banyo temızlenıp duzenlenecek
tum odalar mutfak aralar suprpulup sılınecek
toz alınacak
corba yapılacak
dunku yemege ılave yapılacak
pılav yapılacak
sofra hazırlanacak
mısafırler beklenecek :anne:

[
QUOTE="amelia2, post: 46979758, member: 406799"]ben bı balkonu yıkadım yorganları astım havalansın dıye etrafı supurulmeye hazır hale getırdım:dondurma:[/QUOTE]
bende çamaşırları astım
çocuk odasın bitirdim kapıyı kapatım şimdilik
çünkü çocuklar evde yoklar
bulaşık makinasını çalıştırdım ek iş olarak
toz bezlerini makinaya atım yıkanıyorlar

temizlik yapmayı çok seviyorum ama bu aralar hiç fırsat bulamıyorum.2 çocukla birde çalışınca zor oluyo .Aslında düzenli temizliğimi yaparım planlıyımdır ama 3 hafta önce evimde fare yakaladık,kaynanam sağolsun öldürdü .Başka yok bitti derken yapıştırıcı sürdüğüm kartona tekrar yağıştı 3 haftada toplam 4 fare yakaladık.İnş bitti başka yok gibi.Dip köşe bir temizliğe ihtiyacım var.

temizlik yapmayı çok seviyorum ama bu aralar hiç fırsat bulamıyorum.2 çocukla birde çalışınca zor oluyo .Aslında düzenli temizliğimi yaparım planlıyımdır ama 3 hafta önce evimde fare yakaladık,kaynanam sağolsun öldürdü .Başka yok bitti derken yapıştırıcı sürdüğüm kartona tekrar yağıştı 3 haftada toplam 4 fare yakaladık.İnş bitti başka yok gibi.Dip köşe bir temizliğe ihtiyacım var.
önce hogeldin canım
buraya gelince insan motüfe oluyor

ıkıncı balkonu yıkadım camaşırları astım
şimdi süpurme işne geldı sıra
ya ben toz brzlerin serdi merdiveni tobladım
ayakblıgı sildim iki aykabı makinaya atım yıkanyorlar merdiven silme
ütü çamaşır katlama kalacak
bir taziye var dün vefat etmiş oraya
gidece ordanda iftara anneme geçecem
gelince ütü yaparım inşalah:KK43:

ohh maşallah cok iş yapmışsın yorgun anneanne yorgun anneanne
bende tum evı süpürdüm
3 makıne camasır yıkandı asıldı ıkı makınesı toplandı son makıne kuruyor
şimdı yerlerı sılme, toz alma, eşyaları yerıne yerleştırme ve oradanda yemeklere geçicem en sonda banyoyu sılmeyı planlıyorum tabı inşallah

Back