Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın kızlar bugünkü işlerim evi toparlıycam, beyazlarımı makinaya atıcam balkonumu yıkıycam,:KK53::KK53: bide yemek yapıcam bu kadar 1 saatte bitiririm artıkın

ya iş yaparken bişeyleri atmaya bayılıyorum :KK53: bişeyleri atınca evi daha toplu kendimi daha hafif hissediyorum :KK52: nereden başlayacağıma karar verdim ve başladım artık:KK1: bitirince yazarım neler yaptığımı:KK55::KK55::KK55::KK55:

benim işler bitti yemek yapıyorum şun an patlıcan sarma burdan aldım tarifi bakalım güzel olcakmı:KK6:

anam cocuk uyusa insan bi telaslaniyo uyumasa ayri:KK9::KK9::KK9:
ee vuslatcim sen 4 cocukla bizden iyi gidiyosun valla helal olsun tum islerini bitirmisin:KK1:
bende yazliklari kaldirirken duzenledimdi ama yine azicik karismislar gibi:KK53:

ne bilim canım normalde bu kadar uyumuyo ya hastamı olucak acaba dedim
azerinim benim özel güçlerim var hemencecik bitiriveriyom:KK60::KK60:
şaka bi yana canım 15 yaşında başladım ev işine çamaşır makinemiz bile yoktu 8 kişinin çamaşırını elde yıkıyoduk rahmatli anneciğimle
yetiştirmek için hep hızlı hızlı dinlenmeden yapardık :KK31:artık o zamnlarda alışkanlık kaldı sanki bi yere yetişecekmiş gibi hep hızlı yaparım işlerimi
tik kaldı tiikk:KK9::KK9:

oooohhhh bugün rahatsın:KK12::KK12:

bvenim bugünkü işler

yatakları ve evi toplamak

süpür sil toz al

yemek yap

wc-lavabo-banyo temizlemek

ütü var ama büyük ihtimalle başka bahara:KK53:

kızımın tahlil sonucunu almaya gitmek

k.v. nin evini süpür sil toz al wc ve lavabosunu yıka

akşama da eşimin teyzesine yaprak sarmaya gidicem

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

maşallah canım sana Allah güç kuvvet versinn:nazar:banada biraz sarma gönder kızımın okuluna yerli malı için
bi daha bana zahmet olmasıın:KK1:

günaydın kızlar bugünkü işlerim evi toparlıycam, beyazlarımı makinaya atıcam balkonumu yıkıycam,:KK53::KK53: bide yemek yapıcam bu kadar 1 saatte bitiririm artıkın

tünaydın canıımm:KK1:sen de rahatsın bugün fazla bi işin yokmuş:KK31:bende bugün yan gel yat yapıcam bugün tatil bana:21:

Son düzenleme:
ya kısım sende başka cadı varmıki ona büyük diyosun
hem senin benim prensesime ne diye cadı diyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun:KK4:
kizim vuslat benim kucuk cadi deyince ben de ona istinaden buyuk cadi dedim benimkine o benim emzikli cadim:KK9::KK9::KK9:
ya iş yaparken bişeyleri atmaya bayılıyorum :KK53: bişeyleri atınca evi daha toplu kendimi daha hafif hissediyorum :KK52: nereden başlayacağıma karar verdim ve başladım artık:KK1: bitirince yazarım neler yaptığımı:KK55::KK55::KK55::KK55:
bekliyoruz benim isler tamam bi tek yemek kaldi:KK76:
benim işler bitti yemek yapıyorum şun an patlıcan sarma burdan aldım tarifi bakalım güzel olcakmı:KK6:

o da ne kiz yazsana tarifini askitom:26:

şaka bi yana canım 15 yaşında başladım ev işine çamaşır makinemiz bile yoktu 8 kişinin çamaşırını elde yıkıyoduk rahmatli anneciğimle
yetiştirmek için hep hızlı hızlı dinlenmeden yapardık :KK31:artık o zamnlarda alışkanlık kaldı sanki bi yetişecekmiş gibi hep hızlı yaparım işlerimi

[/B]

ah canim ya ben de 15 yasinda basladim anneme yardima ama seninki daha zormus oyle 8 kisinin kiyafetini elde yikamak falan:KK31:

yetiştirmek için hep hızlı hızlı dinlenmeden yapardık :KK31:artık o zamnlarda alışkanlık kaldı sanki bi yere yetişecekmiş gibi hep hızlı yaparım işlerimi

maşallah canım sana Allah güç kuvvet versinn:nazar:banada biraz sarma gönder kızımın okuluna yerli malı için
bi daha bana zahmet olmasıın:KK1:

tünaydın canıımm:KK1:sen de rahatsın bugün fazla bi işin yokmuş:KK31:bende bugün yan gel yat yapıcam bugün tatil bana:21:
ewet canım dünden çogu işimi yapmıştım bugün temzilik yoktu sadece yemege ayırdım günümü:KK53:

kizim vuslat benim kucuk cadi deyince ben de ona istinaden buyuk cadi dedim benimkine o benim emzikli cadim:KK9::KK9::KK9:

bekliyoruz benim isler tamam bi tek yemek kaldi:KK76:

o da ne kiz yazsana tarifini askitom:26:

elossa arkadasımıZIN topiğinden aldım canım tarifi istersen bakabilirsin link atmayı bilmiyorumda:KK17:

X