Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
merhabalar,, şöyle bana da el atacak birileri var mı aranızda...
mevzu tam olarak temizlik de değil aslında, hani eskilerin böyle zamanın ötesinde şoklanmış gibi nedense hiç dağılmayan evleri olur ya.. ben nasıl öyle olabilirim.. Yaşlı evi gibi olsun, her şey yerli yerinde olsun, sessiz bir temizlik senfonisi yükselsin evden.. öyle bir huzur arayışındayım..
Ben günün yarısını da temizlikle geçirsem 1 saatten az bir zamanda savaş alanına dönüyor ev.. lanetlenmiş gibiyim sanki :)
bu işin bir sırrı, bir aydınlanması da vardır belki...
hoş.. işten de kaçınmam, kulak temzileme çubukları, kürdanlarla detaylandırırım temizliği de.. ama yine yeterli ve düzenli değil hiç bir yer :S bana biraz görümcelik kaynanalık falan yapın n'olur :)

mevzu tam olarak temizlik de değil aslında, hani eskilerin böyle zamanın ötesinde şoklanmış gibi nedense hiç dağılmayan evleri olur ya.. ben nasıl öyle olabilirim.. Yaşlı evi gibi olsun, her şey yerli yerinde olsun, sessiz bir temizlik senfonisi yükselsin evden.. öyle bir huzur arayışındayım..
Ben günün yarısını da temizlikle geçirsem 1 saatten az bir zamanda savaş alanına dönüyor ev.. lanetlenmiş gibiyim sanki :)
hoş.. işten de kaçınmam, kulak temzileme çubukları, kürdanlarla detaylandırırım temizliği de.. ama yine yeterli ve düzenli değil hiç bir yer :S bana biraz görümcelik kaynanalık falan yapın n'olur :)

bence ilk iş fazlalıklardan kurtul bence sebib sıkıntın temizlik değil fazla eşya :KK43:

bence olayi takinti haline getirmisin canim
mesela aldigini duzgunce yerine koymak yemekten sonra hemen bulasigi yikamak gunde 3-4 defa ortaligi toparlamak sorununa cozum ola bilir

bence olayi takinti haline getirmisin canim
mesela aldigini duzgunce yerine koymak yemekten sonra hemen bulasigi yikamak gunde 3-4 defa ortaligi toparlamak sorununa cozum ola bilir
haklısın.. balık baştan kokar, ben evden çalışıyorum, dolayısıyla eve de tam olarak hakim olamayabiliyorum.. bizimkiler de o rahatlıktalar.. böyle belli başlı kurallar koymam lazım.. zamanı da iyi kullanmam lazım.. Bir de eve gelen giden olmayınca insan ayrı bir rahatlığa kapılıyor.. düzenli misafir mi çağırsam acaba :)

neler yaptin canim
e yapinca yazsana sunlari sunlari yaptim diye:KK34:

Kuzum Ben Dün Balkonlarımı Yıkadım.

Ortalığı Toparladım.

Wc,banyoyu Temizledim.

Mutfağı ve Dolaplarını Temizledim.

Eşyaların Tozunu aLdım.

Yerleri süpürdüm,sildim.

Siyahlılarımı Yıkadım,serdim,topladım,dürdüm,yerleştirdimm:KK9::KK9::KK9::KK9: Sonraa Bendee Bİttimm:KK1::KK1::KK1::KK1:

evi süpürdüm, bulaşığı yıkadım,wc yi çamaşır suyu döktüm cifledim,mutfak dolaplarını temizledim mis gibi oldular:21:
şimdi nescafemi içiyorum sadece ütüm kaldı:KK31:

Yapılması gereken o kadar çok iş varki .çamaşır ,bulaşık ,dolaplar ,yerler ,kanepeler ,tozlar ,düzen ,ütü ,balkon ,banyo ..............
Nereden başlasam diye düşünürken akşam oluverdi :KK1::KK1: Yarına kaldı hepsi:KK1:

Yapılması gereken o kadar çok iş varki .çamaşır ,bulaşık ,dolaplar ,yerler ,kanepeler ,tozlar ,düzen ,ütü ,balkon ,banyo ..............
Nereden başlasam diye düşünürken akşam oluverdi :KK1::KK1: Yarına kaldı hepsi:KK1:

yarına bayağı bi işin var o zamn canım senin:nazar:

afiyet olsun .o nescafeyi sonuna kadar hakketmişin arkadaşım :13:

tşk ederim canım :KK19:bu arada benim bebiş uyandı gidim de onu emzirim

Kuzum Ben Dün Balkonlarımı Yıkadım.

Ortalığı Toparladım.

Wc,banyoyu Temizledim.

Mutfağı ve Dolaplarını Temizledim.

Eşyaların Tozunu aLdım.

Yerleri süpürdüm,sildim.

Siyahlılarımı Yıkadım,serdim,topladım,dürdüm,yerleştirdimm:KK9::KK9::KK9::KK9: Sonraa Bendee Bİttimm:KK1::KK1::KK1::KK1:
ne guzel islerini bitirmisim canim
sen de mi dolaplarini temizledin:KK1:e bi tek estos kaldi dolaplarini silmeyen:KK9:
ben sabah kiyafet dolabimi katlicam

evi süpürdüm, bulaşığı yıkadım,wc yi çamaşır suyu döktüm cifledim,mutfak dolaplarını temizledim mis gibi oldular:21:
şimdi nescafemi içiyorum sadece ütüm kaldı:KK31:
oo baya bi is yapmisin vuslatcim:KK16:senin bebe uslu galiba bu gun:KK1:yarin varmisin kiyafet dolabini katlamaya:KK34:

ne kadar uzun dusunmusun oyle canim ya:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar işten 10 gün izin aldım az biraz evde oturup rahatlıcam dinlencem:) bu aralar çok yoruldum vedeeeeee evde temizlik harekatı başlatıyorum:) yahooooooooooo:) camlar yalancak kapılara baldökülüp akşam yemeğinde yenilcem tüm tüm tüm ütüler bitirilcek:) fayans araları ovulcak ovulcak kar gibi yapılcak:) koltuklar kazıncak halılar yıkamaya gitek ohhhhhh 10 günün 7 sini temizlikle geçircem yaşasn 10 gün evimiz hanımı olcam:)

kızlar işten 10 gün izin aldım az biraz evde oturup rahatlıcam dinlencem:) bu aralar çok yoruldum vedeeeeee evde temizlik harekatı başlatıyorum:) yahooooooooooo:) camlar yalancak kapılara baldökülüp akşam yemeğinde yenilcem tüm tüm tüm ütüler bitirilcek:) fayans araları ovulcak ovulcak kar gibi yapılcak:) koltuklar kazıncak halılar yıkamaya gitek ohhhhhh 10 günün 7 sini temizlikle geçircem yaşasn 10 gün evimiz hanımı olcam:)

gozun aydin canim:KK1:
ya biz kadinlar nelere seviniyoruz ya:KK1::KK1:
cok yorma kendini bak sana da cam silmenin kolay yolunu soyliyim biz topik olarak hepimiz bu yolla siliyoruz camlari
sampuanli suyla cami bi guzel sil tum lekeleri hemencecik cikacak ardindan guzel bi bezle durula ama su sari bezlerden olmasin onlar tuy birakiyo
bu kadar aslinda pek gerekmiyo ama gerekirse cam kuruduktan sonra kuru bi bezle hafifce sil bu kadar:KK76:cok guzel oluyor hem oyle ovmana da gerek yok o yuzden yorulmuyosun 5 dakikada tamam:KK34:

oo baya bi is yapmisin vuslatcim:KK16:senin bebe uslu galiba bu gun:KK1:yarin varmisin kiyafet dolabini katlamaya:KK34:

evt tatlımm yarına işim yok bulaşık ve süpürme hariç:21:
sorma azerincim bugün bu kızda bi haller vardı neredeyse bütün gün uyudu aralarda uyandı emzirdim kendiliğinden uyudu yine:26:
bi ağırlık olur hani bizde de bazen uyumak isteriz aynen o da öyleydi
ben yazlıklıkları kaldırırken düzenledim dolabi geçen gün:KK76: ütümüde yeni bitirdim
yarına iş çıkaramazsın bana:KK53:

Son düzenleme:
evt tatlımm yarına işim yok bulaşık ve süpürme hariç:21:
sorma azerincim bugün bu kızda bi haller vardı neredeyse bütün gün uyudu aralarda uyandı emzirdim kendiliğinden uyudu yine:26:
bi ağırlık olur hani bizde de bazen uyumak isteriz aynen o da öyleydi
ben yazlıklıkları kaldırırken düzenledim dolabi geçen gün:KK76: ütümüde yeni bitirdim
yarına iş çıkaramazsın bana:KK53:

anam cocuk uyusa insan bi telaslaniyo uyumasa ayri:KK9::KK9::KK9:
ee vuslatcim sen 4 cocukla bizden iyi gidiyosun valla helal olsun tum islerini bitirmisin:KK1:
bende yazliklari kaldirirken duzenledimdi ama yine azicik karismislar gibi:KK53:

X