- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.081
Gunaydin bocuklerim
bu gun gulerek baslayalim gune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Günaydınn Hepinizee
Bugün Eşim Nöbetçi Yinee
Arkadaşım gelecek bendee kalacak. Neyseki Onunda Kocası Nöbetçiymiş Bugün Yalnız kalmaktan Kurtuldum..
Bugün İş Miş Yokkk
e madem misafirin geliyo bi kurabiye borek yapaydin kiz
Kuzum Evet Aklımdaa Yapıcamm.PEYNİRLİ Börek Yapıcamm
efferin
nihayet yalniz kalmican bu gece
merhaba kızlar benimde bir oğlum var ellerinizden öper:)2 buçuk yaşında,ev işlerindede monoton ötesiyim diyorum Allah kalabalık ailelere yardım etsin..
Evet Kuzumm
Ya bu 21 Aralık Serüveni Aldı başını gidiyor. Haberin vardır senindee. Neler neler olacakmışşşşşşşşşşşşş.. Öyle Diyorlar. (Ben Allahtan Başka kimse bilemez diyorum)
Sen ne düşünüyosun Bu Konuyla İlgili kuzum ??
ya ben boyle seylere inanmiyorum canim
benim bildigim kiyametten 40 yil once peygamberimiz yer yuzune inicek e madem boyle bi sey olmadi demek ki bos isler bunlar
ederim cnm ederimcanım yaaa
estoş be bana da dua et madem günlerin oruçl geçiyo bana da dua et
ayy cnm yaa kıyamampek yardımı olamuyo be canım dersleri çok oluyor anca yapıyor derslerini
gelirim tabii canım tuttum bu topiği
hoşbuldum canımevet ya bekarkende 7-8 kişinin bulaşığını yıkıyodum bıktım artık nefret ediyorum ya bulaşıktan
3. ve 4. planlı değildi canım 4.de p...vtif kurbanı oldumsakın haa hiç tavsiye etmem çok zor canım ya ben kafayı sıyırmak üzereyim
en büyüğü 14 yşnd bi küçüğü 9 yşnda onun küçüğü 7 yşnd en küçük 3 aylık canım Rabbim olmayanlara isteyen herkese versin inşallah
hoşgeldin cnm sen de çocuklu olarak her daim düzenli bir eve hasret kalacaksın bir süreNe eğlenceli bi topik burası böyle..bende şimdi rasgele buldum burayı...özellikle 4 çocuklu olup bulaşıklarını hala elinde yıkayan bayan dikkatimi çekti.cnm adama 4 tane evlad vermişin artık bi makinayı hak etmişin bence.üstünde dur ısrar et alsın.yazık sana o kadar çocuk bide siz.düşünemiyorum o mutfağı...
Benmde hiç sevmediğim aslında toz almak çünkü herşeyi kaldırıp kaldırıp silmek çok sıkıcı geliyo bana....yerleri viledayla siliyorum 3 aydır daha rahatım.bel ağrım kalmadı.bide halıların kirlenmesine illet oluyorum ben.keşke hep temiz kalsa ama artık bi bebeğim var 9 aylık olck bu mümkün değl gibi :97: sevdim burayıı.... ara ara yazarım inş...
ooooo hadi hayırlısı inşAllahcanım kaç senedir söylüyrum makine istediğimi ama bi icraat yoktu. birkaç aydır küsüm kendisiyle daha doğrusu ikinci bir şans verdim kendini affettirme yolları arıyor herhalde geçen günde makinen bir iki aya gelicek dedi beklyorm bakalımm
ooooooohhhhhhhhh gel keyfim gelKızlar Günaydınn Hepinizee
Bugün Eşim Nöbetçi Yinee
Arkadaşım gelecek bendee kalacak. Neyseki Onunda Kocası Nöbetçiymiş Bugün Yalnız kalmaktan Kurtuldum..
Bugün İş Miş Yokkk
günaydınGunaydin bocuklerim
ya ben boyle seylere inanmiyorum canim
benim bildigim kiyametten 40 yil once peygamberimiz yer yuzune inicek e madem boyle bi sey olmadi demek ki bos isler bunlar
peygamberimiz derken hangisini demek istedin cnm :44:
günaydın kızlar bugün dip köşe temizlik yapıcam süpürücem ,silicem, toz alıcam ,wc banyoyu ovucam, çamaşırlarımı katlıycam, yemek yapıcam şimdilik aklıma gelenler bunlar seviyorum sizi görüşmek üzere
evet cnm HZ İSAbenim bildigim Isa peygamber canim
hepsi bizim peygamberimiz sonucta
hadi bakalim kaldir totoyu
sacini tepeden topladin mi o olmazsa olmaz
estosum sen su askitomun askitosunu gordun mu
profiline eklemis
evet dogru soyluyosun estosumevet cnm HZ İSA
ama peygamberimiz diyince genelde HZ. MUHAMMED(S.A.V.) geldiği için yanlış anlaşılmasın
bi de kıyamet kopmadan 40 yıl önce değil de
yeryüzünde toplam 40 yıl yaşayacağı rivayet olunur
ben saçı topladım emme daha icraat yok
ben de bugün
evi süpür sil toz al
wc lavabo banyo
yemek yapıcam
bi de şu kaç gündür ertelediğim ütümü yapsam
ama yine hiç yapasım yok
şimdi baktım da pek görünmüyo küçük olduğu için
e madem herufu ekledin kendini de ekle de merakimiz gidersin dimi