Ev ıslerı ıle bası dertte olan hanımlar buyurun topigime

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
sorma walla hele hamişsem bu gidişle sonunda 80 kilo olucam hedefm o:KK1::KK1:
bana ütü demeyin çıldırıyorum resmen:KK19: eşim memur hergün bi gömlek bi pantoln değiştiriyo haftalık 10 tane hazrlamaya çalışıyorum ama canım çıkıyo:KK55:
10 tane miiiiiii:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
YAŞASIN KADINEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE Yaşasın Kadın. En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK :13::13::13::13::13::13:

kiz beray senin heruf de her gun bir pantolon bir gomlek degistiryo mu:KK53::KK53::KK53:
yazik ayol size:KK30::KK30:

kıs ben onu görmemişim
abbo bacım Allah yardımcın olsun ne diyim

git anacım git
kıs bugünde oruç musun?
orucum tabii kızaaamm
adetten adete ara veriyorum bi de pazar günleri
yoksa ne zmn biter bu oruç
yaklaşık 1 haftadır tobiği takipteyim çok hoşuma gitti bu topik
ilk syfdan başlayıp 100. sayfaya kadar okudum geçmişi daha okuyamıcam oku oku bitmiyor
benimde en sevmadiğim ev işi ütü+bulaşık 5 kişinin bulaşığını elde yıkamak çok zor:KK47:
bende sıralayım yapılacakları:
bulaşığımı geceden yıkadım
tülleri makineye attım
evi topladım birazdan bebeğimi sğlık ocağına götürücem gelince
wc banyo temizlenicek
balkon yıkanacak
kuruyan çamaşırlar yerleştirilcek
ve yemek...tabi bunları bebeğim müsade ederse yapıcamm:KK1:

hoşgeldin cnm aramıza
elde yıkamak hele de 5 kişinin çok zmn alır yaa Allah yardımcın olsun
hş buldumm canım:KK48:evet malesf elde yıkıyorum canım bi makine alan olmadı:KK14:
3 kızım bi oğlum var canım en küçüğü 3 aylık
hiç sorma canım o kadar zor ki ya sabır çekiyorum:KK31:
ayy maşallah sana çocukların hepsi planlı mıydı :KK1:
bana da tavsiye eder misin 1 çocuk daha
2 tane var benim

seninkilerin yaşları kaç
bana ütü demeyin çıldırıyorum resmen:KK19: eşim memur hergün bi gömlek bi pantoln değiştiriyo haftalık 10 tane hazrlamaya çalışıyorum ama canım çıkıyo:KK55:
abbooooooowwwwwwwww :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
ütüden şikayet etmeyin kızlar dağılın :KK53:
aşkitom hepimizi ezer geçer :KK53:

kıs ben onu görmemişim
abbo bacım Allah yardımcın olsun ne diyim

git anacım git
kıs bugünde oruç musun?
orucum tabii kızaaamm
yaklaşık 1 haftadır tobiği takipteyim çok hoşuma gitti bu topik
ilk syfdan başlayıp 100. sayfaya kadar okudum geçmişi daha okuyamıcam oku oku bitmiyor
benimde en sevmadiğim ev işi ütü+bulaşık 5 kişinin bulaşığını elde yıkamak çok zor:KK47:
bende sıralayım yapılacakları:
bulaşığımı geceden yıkadım
tülleri makineye attım
evi topladım birazdan bebeğimi sğlık ocağına götürücem gelince
wc banyo temizlenicek
balkon yıkanacak
kuruyan çamaşırlar yerleştirilcek
ve yemek...tabi bunları bebeğim müsade ederse yapıcamm:KK1:

hoşgeldin cnm aramıza
hş buldumm canım:KK48:evet malesf elde yıkıyorum canım bi makine alan olmadı:KK14:
3 kızım bi oğlum var canım en küçüğü 3 aylık
hiç sorma canım o kadar zor ki ya sabır çekiyorum:KK31:
2 tane var benim

seninkilerin yaşları kaç
abbooooooowwwwwwwww :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
ütüden şikayet etmeyin kızlar dağılın :KK53:
aşkitom hepimizi ezer geçer :KK53:

hey masallah kizin da buyukmus yardimci oluyodur sana

tamam canim yine gel bekleriz:KK19:

pek yardımı olamuyo be canım dersleri çok oluyor anca yapıyor derslerini:KK31:
gelirim tabii canım tuttum bu topiği En Büyük KK

orucum tabii kızaaamm

hoşgeldin cnm aramıza

2 tane var benim

seninkilerin yaşları kaç

hoşbuldum canım:KK48:evet ya bekarkende 7-8 kişinin bulaşığını yıkıyodum bıktım artık nefret ediyorum ya bulaşıktan:KK47:
3. ve 4. planlı değildi canım 4.de p...vtif kurbanı oldum:KK17:sakın haa hiç tavsiye etmem çok zor canım ya ben kafayı sıyırmak üzereyim:KK30:
en büyüğü 14 yşnd bi küçüğü 9 yşnda onun küçüğü 7 yşnd en küçük 3 aylık canım Rabbim olmayanlara isteyen herkese versin inşallah

Ne eğlenceli bi topik burası böyle..bende şimdi rasgele buldum burayı...özellikle 4 çocuklu olup bulaşıklarını hala elinde yıkayan bayan dikkatimi çekti.cnm adama 4 tane evlad vermişin artık bi makinayı hak etmişin bence.üstünde dur ısrar et alsın.yazık sana o kadar çocuk bide siz.düşünemiyorum o mutfağı...

Benmde hiç sevmediğim aslında toz almak çünkü herşeyi kaldırıp kaldırıp silmek çok sıkıcı geliyo bana....yerleri viledayla siliyorum 3 aydır daha rahatım.bel ağrım kalmadı.bide halıların kirlenmesine illet oluyorum ben.keşke hep temiz kalsa ama artık bi bebeğim var 9 aylık olck bu mümkün değl gibi :97: sevdim burayıı....:KK34: ara ara yazarım inş...

canım yaaa
estoş be bana da dua et madem günlerin oruçl geçiyo bana da dua et
evet estos patsy me dua et:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
pek yardımı olamuyo be canım dersleri çok oluyor anca yapıyor derslerini:KK31:
gelirim tabii canım tuttum bu topiği En Büyük KK

hoşbuldum canım:KK48:evet ya bekarkende 7-8 kişinin bulaşığını yıkıyodum bıktım artık nefret ediyorum ya bulaşıktan:KK47:
3. ve 4. planlı değildi canım 4.de p...vtif kurbanı oldum:KK17:sakın haa hiç tavsiye etmem çok zor canım ya ben kafayı sıyırmak üzereyim:KK30:
en büyüğü 14 yşnd bi küçüğü 9 yşnda onun küçüğü 7 yşnd en küçük 3 aylık canım Rabbim olmayanlara isteyen herkese versin inşallah
aaa canim ne diyosun p.....f kullandiginiz halde mi hamile kaldin:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
askitom duyuyomusun:18::18::18::18:
Ne eğlenceli bi topik burası böyle..bende şimdi rasgele buldum burayı...özellikle 4 çocuklu olup bulaşıklarını hala elinde yıkayan bayan dikkatimi çekti.cnm adama 4 tane evlad vermişin artık bi makinayı hak etmişin bence.üstünde dur ısrar et alsın.yazık sana o kadar çocuk bide siz.düşünemiyorum o mutfağı...

Benmde hiç sevmediğim aslında toz almak çünkü herşeyi kaldırıp kaldırıp silmek çok sıkıcı geliyo bana....yerleri viledayla siliyorum 3 aydır daha rahatım.bel ağrım kalmadı.bide halıların kirlenmesine illet oluyorum ben.keşke hep temiz kalsa ama artık bi bebeğim var 9 aylık olck bu mümkün değl gibi :97: sevdim burayıı....:KK34: ara ara yazarım inş...

hos geldin canim:KK19:
calisan bi bayanmisin
oncelikle kullandigin temizlik malzemelerinin markasini alalim:KK1::KK1:
mesela hangi urunlerden memnunsun

evet estos patsy me dua et:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

aaa canim ne diyosun p.....f kullandiginiz halde mi hamile kaldin:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
askitom duyuyomusun:18::18::18::18:

hos geldin canim:KK19:
calisan bi bayanmisin
oncelikle kullandigin temizlik malzemelerinin markasini alalim:KK1::KK1:
mesela hangi urunlerden memnunsun

duydum azerinim ya demekkki olabiliyomuş şimdi daha çok inandım hamile olabileceğime rabbim yardımcımız olur inş.:KK50:

canım kaç senedir söylüyrum makine istediğimi ama bi icraat yoktu. birkaç aydır küsüm kendisiyle daha doğrusu ikinci bir şans verdim kendini affettirme yolları arıyor herhalde geçen günde makinen bir iki aya gelicek dedi beklyorm bakalımm

duydum azerinim ya demekkki olabiliyomuş şimdi daha çok inandım hamile olabileceğime rabbim yardımcımız olur inş.:KK50:
hayirlisi insallah canim:KK16::KK16::KK16:
evet canım öyle oldu maleseff hiç bir korunma yöntemi işe yaramadı bende son çare sezeryanla tüpleri bağlattım

valla en iyi cozum bu:KK1:ben de 2.cocuktan sonra spiral taktiricam

Kızlar Günaydınn Hepinizee:KK16::KK16:

Bugün Eşim Nöbetçi Yinee :KK47::KK47:

Arkadaşım gelecek bendee kalacak. Neyseki Onunda Kocası Nöbetçiymiş Bugün:KK16::KK16: Yalnız kalmaktan Kurtuldum..

Bugün İş Miş Yokkk :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X