- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
Hani diyetteydin
Anlatmak istediğin burdaki gibi birşey galiba nasılda yanılmıyorum ama
Bunların hepsi hikaye biz neden çalmıyoruz ne görüyorlarsa onu yapıyorlar hiç de rahatsız falan değiller kendi kanunlarını uyguluyorlar mahallelerine polis bile girmiyorÇingenelerin çoğunluğu ön yargıdan oluşan rahatsızlıktan dolayı hırsızlığa başvuruyor
Kimileride kolaylıktan .
Ama insanın ırkına , diline ve dinine bakarak hakedip haketmediklerini düşünmüyorum.
Siz evinizde görmek istemeyebilirsiniz
Nitekim arkasında duran bir referansı yoksa
Bende istemem .
Fakat şu gözünün üstünde kaş var hesapları çok lavbali oluyor
Ayyy o neydi be
Anlatmak istediğin burdaki gibi birşey galiba nasılda yanılmıyorum ama
" kimileri de kolaylıktan " dedim zaten .Bunların hepsi hikaye biz neden çalmıyoruz ne görüyorlarsa onu yapıyorlar hiç de rahatsız falan değiller kendi kanunlarını uyguluyorlar mahallelerine polis bile girmiyor
Bugün herkes başka dilden konuşuyor anlaşılan" kimileri de kolaylıktan " dedim zaten .
Cümle iöinden işimize geleni alıp pişirmek her zaman rahbet gören bir lezzet değil , bayatlıyor
Soylemlerim size degil siz gayet dogru sozler dediniz basta belirttim zatenKimse burda hakaret etmedi küfür etmedi medenice fikirlerini beyan ettiler ama siz terbiyesizce yorumlar yapıyorsunuz.Sonrada yüce yaradandan ayrımcılıktan bahsediyorsunuz ben polemik olsun diye açmadım bu konuyu gerçekten ikilemde kalmıştım ama sağolun aklımda net bişeyler belirdi
Bildiğin haka dansı yapıyor ablalarAyyy o neydi be
Şimdi;Insallah bir roman kadın tutar sacini basini yolar da akillanirsin :))
Romanlara ayrimcilik hakaret yaparken bsey olmuyor ama sıkıntıŞimdi;
TCK 125/2’e göre hakaret suçu işledin. Bunun 3 Aydan 2 yıla kadar hapis cezası var.
Dikkat et, mahkeme salonlarında akıllanma. O kadar çok görüyorum ki yalvaranları.
Türkçe de bilmiyor ki bir şey anlatabilelim..Romanlara ayrimcilik hakaret yaparken bsey olmuyor ama sıkıntı
Geçen yolda yürürken dilenen bir kadına rastladım .hiç cingeneye benzemiyor , üstü başı elleri de tertemizdi ..kucağında bir bebek , açtığı elini bana doğru yöneltti ..sana para vermeyeceğim ,dedim .temizlikten anlar mısın ,kaç çocuğun var ,esin olacak hav hav nerde falan derken ben bunun numarasını aldım .seni temizliğe çağıracağım ,parayı da o zaman vereceğim dedim .ne kadar güvenilir bilemiyorum . Yalnız bir tane de olsa ,bir insanı topluma kazandırmak iyi birşey diye düşündüm ve bir iki haftaya çağıracağımEvet çingenelerden bahsediyorum
Türkçe de bilmiyor ki bir şey anlatabilelim..
Öyle işte, benden söylemesi. :)[/QUOTE
Benim ne konustugum acik da sen baska yerinden algiliyosun
Cunku bole ayrimcilik oldugu icin kimse ise almiyor onlariBizim burda onlara çingene diyin bi bakın sizi kaç parçaya bölüyolar.
Ay ben olsam istemezdim çok korkuyorum çünkü onlardan her an saldircakmis gibi bakıyorlar ve duyduklarimin hepsi ya hirsizlikla geciniyolar ya da dilencilikle.
Iyi de bana kürt dedikleri için kimsenin saçını başını yolmuyorum amaCunku bole ayrimcilik oldugu icin kimse ise almiyor onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?