- 1 Mayıs 2018
- 70
- 72
- 3
- 29
Roman mısın kız ne alındın küfür mü ediyorsun acaba neyse yeni üye zaten hiç sevmem yeni üyeleri[/QUOTE Romanim varmi soliyecgn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Roman mısın kız ne alındın küfür mü ediyorsun acaba neyse yeni üye zaten hiç sevmem yeni üyeleri[/QUOTE Romanim varmi soliyecgn
Arkadaş şu mahallede yalın ayak saç baş kavga eden, saçının yarısı turuncu yarısı siyah olan tipte arkadaşlarımızdan.KV_ bak burda o bahsettiğim cono
Demek ki kocasini da yikatan varaynen ha. bakıcı ararken tek derdim de kocamı ayartır mı acaba diye düşünmek olacak he mi :/
Niye böyle saldırdı sağa sola anlamadımArkadaş şu mahallede yalın ayak saç baş kavga eden, saçının yarısı turuncu yarısı siyah olan tipte arkadaşlarımızdan.
Aynen risk almayayım dediğiniz gibi sonuçta ev ve 16 aylık birde bebeğim varBen cok icice oldum. Devlet kurumunda calisiyorum ve saygililar bizim kurumda da calisanlar var hic sorun yok. Ama anlatmak istedigim baska bsy burda asil sorun evde yardimci olmasi yaptigi is. Tabiki tek bir istisna size gelebilir ama gelmeyedebilir riske gerek yok.
Demek ki kocasini da yikatan var
HaklısınızBence de artık vazgeçmişsinizdir
Bir tane roman geldi konuya
Ortalığı dağıttı
KV_ bak burda o bahsettiğim cono
Kimse burda hakaret etmedi küfür etmedi medenice fikirlerini beyan ettiler ama siz terbiyesizce yorumlar yapıyorsunuz.Sonrada yüce yaradandan ayrımcılıktan bahsediyorsunuz ben polemik olsun diye açmadım bu konuyu gerçekten ikilemde kalmıştım ama sağolun aklımda net bişeyler belirdiHepimizi yaratan rabbimiz yüce rabbim bile ayrım yapmıyor siz kim siniz insanlari karakterlerine gore yargilayacaksiniz siz gbileri mesela
Kimse anlamadı küfür etti galiba
Konumu daha fazla provoke etmeyin ve saygı çerçevesinde yorum yapın ve insanların fikirlerine saygı gösterinHepimizi yaratan rabbimiz yüce rabbim bile ayrım yapmıyor siz kim siniz insanlari karakterlerine gore yargilayacaksiniz siz gbileri mesela
Dur ben de bakacamBen internetten baktim anlamina
O mesaji da aciklamasiyla beraber kibledim
Ben internetten baktim anlamina
Vuuuy baktım vay terbiyesizBen internetten baktim anlamina
kesinlikle almazdım, neden alınmaması gerektiğini de yukarıdaki arkadaş örneklemiş.. Bibibella la nedir bu yeni üyelerden çektiğimiz :/