Kac tl oduyorsunuz kac megabit hiz acabaÖyle yaptık mecburen şuan eşimle ikimizin de wodofone red telefon internetleri hız için sanki biraz çok ama şuanki ortalamaya göre çok iyi çünkü ev internetleri çok arttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac tl oduyorsunuz kac megabit hiz acabaÖyle yaptık mecburen şuan eşimle ikimizin de wodofone red telefon internetleri hız için sanki biraz çok ama şuanki ortalamaya göre çok iyi çünkü ev internetleri çok arttı
Olurmu oyle sey sacmalik para almasini biliyorlar interneti de verecekler sikayet edinBizim türk telekom yaklaşık 3 aydir internetimiz yok yetkilendirme gerekiyor diyor her gun ariyoruz hicbisey yapmiyorlar lanet bisey her ayda fatura geliyor 180 tl kac mb hiz bilmiyorum ama 5 g yaziyor
Cok degilmi fiyat bide sabit degil heralde fiyatTurknet 250 ödüyorum
135 150 tl ucuzmu diyosunBedava .
Ucuz tabi ben hiç duymadım 150 TL ödeyen . Genelde 200 den başlıyor faturalar .135 150 tl ucuzmu diyosun
Haklisin eski.musteri oldugum icin heraldeUcuz tabi ben hiç duymadım 150 TL ödeyen . Genelde 200 den başlıyor faturalar .
Haklisin eski.musteri oldugum icin herladeUcuz tabi ben hiç duymadım 150 TL ödeyen . Genelde 200 den başlıyor faturalar .
Bi araştırayımTürksat 100 Mbps hiz İnternet+televizyon 2.senemiz 220 oldu sabit fiyat seneye ne olur bilinmez,yeni bağlatmak istesek 350-360 arası heralde.
Eğer binanızda Türksat var ise bunuda araştırabilirsiniz.Kendi alt yapıları var.
Zaten bildiğim kadarıyla diğer internetler yine türk Telekom alt yapısını kullanıyor.(Turkcell fiber hariçti galiba)
normal bence, biz tt 165tl ödüyoruz. Hız 16 sanırım burada fiber yokmuşTurk telekom ilk 1 yil 135 tl 2 yil 150 tl cokmu sizce hiz 16 megabitsel bana cok geldi
Bizimkinde de yok hiper yalin internet diye geçiyornormal bence, biz tt 165tl ödüyoruz. Hız 16 sanırım burada fiber yokmuş
Şu zamanda çok normal bu fiyatlar. Çoğu firma daha üstünde bit fatura alıyorBizimkinde de yok hiper yalin internet diye geçiyor
Haklisin 2 3 ay sonra daha cok artar fiyatlaŕlrŞu zamanda çok normal bu fiyatlar. Çoğu firma daha üstünde bit fatura alıyor
Nereye şikayet edeceğiz kiOlurmu oyle sey sacmalik para almasini biliyorlar interneti de verecekler sikayet edin
Aynı anda şikayet var ve Twitter şikayet edin,firmayı etiket yaparak faydası olur.Nereye şikayet edeceğiz ki