• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu ev ihtiyaçları...

deniznaz88

balım
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
19
0
36
İstanbul
arkadaşlar yatak odası takımı ve tv üniteleri çok pahalı ve bi eve alıncaklar hiç bitmiyo hep bi eksik çıkıyo...bana nerden uygun ve kaliteli mobilya alabiliceğim konusunda yardımcı olur musunuz ?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

istanbuldaymışsınız, o kadar çok seçeneğiniz var ki..
MASKO var, sonra tv programlarında çıkan yerler var spotçular pazarı.
bide evlilik kampanyaları var, takip etmelisin.

ya spotçulara çok sıcak bakmıyorum nedense:( bide evime yakın olsun ümraniye tarafı falan uygun olsun die uğrasıyorum çalışıyokende bu tür seylere çok zaman ayıramıyorum ya...

ne bileyim. show tv nin sabah programında çok uygun olduğunun söylüyorlardı, ama kalitesini bilemem tabi görmeden. ikea da uygun aslında, o tarafta vardır.

modoko war sanırım o tarafta oraya bak.ve sakın ilk fiyatı önemseme çok pazarlık yap.fiyatlar çok kırılıyo.ben bgn maskodaydım gözümle gördüm.sıkı pazarlıkçı birini alın yanınıza

arkadaşlar evkurdaki mobilyaların kalitesi hakkında bilgisi olan var mı... fiyatları ve ödeme koşulları çok uygun ama belli bi marka değil tabi 2 yıl garantili.bide enza mobilya dan beğendim oda uygun ama parca az evkura göre ama yataşın markası sonuçta.fikir veririmisiniz?

ben bütün ceyizimi evkurdan aldım.yatak odamıda hatta çokda menunum bi sorun olursa değişim yapıyolar tabi biraz vade fakı ekliyolar.

ben inegöllü ve mobilyacı olarak kesinlikle spotçular çarşısına bakın derim
oradaki ürünlerin ucuz olması kalitesiyle ilgili değil
orda nakit sattıkları için nakit alıyorlar o yüzden de çok daha uygun fiyata satabiliyorlar

spotçuları kesinlikle ben de öneririm.
ipekten sade bir yemek odası ve yatak odası beğenmiştim 5+5=10.000tl
spotçudan benzerini, çok daha beğenerek 3.000tlye aldık.

ben de spotçuya tavsiye üzerine gittim, çok güzel yemek ve yatak odası seçenekleri var.
haa bu arada eşya alırken en büyük sıkıntıyı koltuk seçmekte yaşadık (bir türlü beğenemedik), uzun aramalar sonucu içimize sinen takımı yine oradan aldık.
eşya seçiminde çok yer geziliyor zaten, oraları da görmekte fayda var.

Back
X