- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Kiraya çıktık o kdr gelen oldu hediye alınmadı ama biri ev alınca illaki ne alsak ev hediyesi denir çevremde duydugm ve bizim yaptgmz hep böyle normalde birine giderken pasta vs alınır ama ev almssa çaycı mikrodalga vs aliniocok komık bu cvp. kıra olunca nıye hedıye alınmıyormus:))) hayatımda bukadar sacma birşey duymadım. ilk defa birinin evine gidilince hediye alınır:) ev kirami satın diye sormuyoruz
ben ilk defa kimin evine gidersem gideyimhediye alırım ve cevremdekilerde ayni.yani kırami satınmı diye sormaz kimse ne alaka . kirada oturunca mikro dalga kulanılmıyormuKiraya çıktık o kdr gelen oldu hediye alınmadı ama biri ev alınca illaki ne alsak ev hediyesi denir çevremde duydugm ve bizim yaptgmz hep böyle normalde birine giderken pasta vs alınır ama ev almssa çaycı mikrodalga vs alinio
belkı 20 yıl o evde kıracı kalcam niye bukadar ayrımclık hediye konusunda anlamadım acıkcasıEv alana ev hediyesi alınır, kiraya çıkana çiçek veya tatlı, pasta götürülür. Benim de bildiğim böyle...
Madem ev almışlar, kalıcı güzel bir hediye alabilirsiniz. Paşabahçe, Home Sweet Home, Bernardo veya Karaca dan şık bir aksesuar olabilir.
Bu saatten sonra bulabilecek misiniz ? Avm ye uğrayacaksanız birinden biri mutlaka vardır.
İşte algı farklı mesela siz bize gelseniz elinde elektronik biseyle anormal karsilarm alışkın deilz böyle gormedk ama pastayla gelsenz normal gelir cevremdede bu böyle kiracıya hediye goturulmyr yani ev görme adi altnda götürüldüğü icinben ilk defa kimin evine gidersem gideyimhediye alırım ve cevremdekilerde ayni.yani kırami satınmı diye sormaz kimse ne alaka . kirada oturunca mikro dalga kulanılmıyormu
Zaten içinden geliyorsa alırsın ama ev hediyesi diyince çoğu insanda yeni alınan ev algısı uyanıyor yoksa kiracıya hediye götrlmz kesinlikle diyede bi kural yok yaniben öğrenciyken yurttan arkadaşıyla eve çıkana hediye alıp giderdim
yeni biriyle tanışsam o evde 10 senedir oturuyor olsa yine evine bişey alır giderim
hediye vermeyi seviyorum kiracıya hediye alınmaz kuralı bana çok saçma geldi. ev kurmak ev düzmek pahalı bir şey ayrıca her evin ihtiyacı vardır ufak bir hediye batırmaz insanı. aksine sadece ev alana hediye gibi bir kural çok ayrıcalıklı ve maddiyatçı geldi hoşlaşmadım bu mantıktan.
Herkese merhaba
Benimki çok dert olmadı galiba. Akşam misafirliğe gideceğiz. Gideceğimiz kişiler yeni taşındılar bu eve. Ne hediye alsam bilemedim fikir öneriniz var mı?Şimdiden teşekkür ederim
İlk kez gidilen herkese ev hediyesi almanın mantığı nedir?ben ilk defa kimin evine gidersem gideyimhediye alırım ve cevremdekilerde ayni.yani kırami satınmı diye sormaz kimse ne alaka . kirada oturunca mikro dalga kulanılmıyormu
Duruma göre değişir. Sizin apartmana yeni bir komşu geldiyse hoşgeldine gidilir. Kira mı satın mı alındı buna bakılmaz.cok komık bu cvp. kıra olunca nıye hedıye alınmıyormus:))) hayatımda bukadar sacma birşey duymadım. ilk defa birinin evine gidilince hediye alınır:) ev kirami satın diye sormuyoruz
Ben de baktım görünmüyor. Luxury serisi ara ara indirime giriyor. Ben her bulduğumda alırım çünkü hem çok ince ve zarif hem de 19 liradan ucuz hediye olmaz.Ay baktım internet sitesine göremedim
bizde yeni geline hediye gider kiraci olsada onun disinda kimse kiraya gidene hediye almaz zaten ziyaretin amaci hayirli olsun demektir yoreye gore adetler farkli olabiliyo demekki ama ilk kez gidilecekse ve hosgeldinizse amac hediye goturulur evetcok komık bu cvp. kıra olunca nıye hedıye alınmıyormus:))) hayatımda bukadar sacma birşey duymadım. ilk defa birinin evine gidilince hediye alınır:) ev kirami satın diye sormuyoruz
Ben ilk defa gittiğim ev ziyaretlerine spatifilyum adlı cicegi sik bir sekilde susletip goturuyorum saksida. Kimseyle pisti olma derdi yok, acaba evde aynisi var midir derdi yok. Cok narin zarif bir cicek hafif bir kokusu da var.Herkese merhaba
Benimki çok dert olmadı galiba. Akşam misafirliğe gideceğiz. Gideceğimiz kişiler yeni taşındılar bu eve. Ne hediye alsam bilemedim fikir öneriniz var mı?Şimdiden teşekkür ederim
3-Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Mune @Margarikotin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?