Ev hediyesi

cok komık bu cvp. kıra olunca nıye hedıye alınmıyormus:))) hayatımda bukadar sacma birşey duymadım. ilk defa birinin evine gidilince hediye alınır:) ev kirami satın diye sormuyoruz
Kiraya çıktık o kdr gelen oldu hediye alınmadı ama biri ev alınca illaki ne alsak ev hediyesi denir çevremde duydugm ve bizim yaptgmz hep böyle normalde birine giderken pasta vs alınır ama ev almssa çaycı mikrodalga vs alinio

ben ilk defa kimin evine gidersem gideyimhediye alırım ve cevremdekilerde ayni.yani kırami satınmı diye sormaz kimse ne alaka . kirada oturunca mikro dalga kulanılmıyormu

belkı 20 yıl o evde kıracı kalcam niye bukadar ayrımclık hediye konusunda anlamadım acıkcası

ben ilk defa kimin evine gidersem gideyimhediye alırım ve cevremdekilerde ayni.yani kırami satınmı diye sormaz kimse ne alaka . kirada oturunca mikro dalga kulanılmıyormu
İşte algı farklı mesela siz bize gelseniz elinde elektronik biseyle anormal karsilarm alışkın deilz böyle gormedk ama pastayla gelsenz normal gelir cevremdede bu böyle kiracıya hediye goturulmyr yani ev görme adi altnda götürüldüğü icin

ben öğrenciyken yurttan arkadaşıyla eve çıkana hediye alıp giderdim

yeni biriyle tanışsam o evde 10 senedir oturuyor olsa yine evine bişey alır giderim

hediye vermeyi seviyorum kiracıya hediye alınmaz kuralı bana çok saçma geldi. ev kurmak ev düzmek pahalı bir şey ayrıca her evin ihtiyacı vardır ufak bir hediye batırmaz insanı. aksine sadece ev alana hediye gibi bir kural çok ayrıcalıklı ve maddiyatçı geldi hoşlaşmadım bu mantıktan.

Zaten içinden geliyorsa alırsın ama ev hediyesi diyince çoğu insanda yeni alınan ev algısı uyanıyor yoksa kiracıya hediye götrlmz kesinlikle diyede bi kural yok yani

Borcam olabilir
Şık bir havlu olabilir. Yada mutfak için fincan yada çay takımı olabilir. Yada çok sık kek fanusları falan var. Bunlar geldi aklıma

Herkese merhaba
Benimki çok dert olmadı galiba. Akşam misafirliğe gideceğiz. Gideceğimiz kişiler yeni taşındılar bu eve. Ne hediye alsam bilemedim fikir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim

nerede yasiyorsunuz?
butceniz nedir?
pasabahce magazalarinda cok hos, hediye paketi de cok sik olan urunler var. tavsiye ederim.

Valla bana toplu halde 20-25 kişi geldi toplasan 3 hediye anca gelmiştir ki ben herkese english home dan paşabahçeden bernardodan hediye alırım

Ben gelende paşabahçe'ye uğruyorum yada Boyner'in Ev reyonuna,muhakkak birşeyler bulabiliyorum bu iki mağazadan. Klasik fincan takımı,borcam vs hiç almadım kimseye,daha dekoratif şeyler tercih ediyorum.
Bir bakın isterseniz.

İlk kez gidilen herkese ev hediyesi almanın mantığı nedir?
Tatlı pasta çiçek nezakettendir ama ev hediyesi almak saçma ötesi.

cok komık bu cvp. kıra olunca nıye hedıye alınmıyormus:))) hayatımda bukadar sacma birşey duymadım. ilk defa birinin evine gidilince hediye alınır:) ev kirami satın diye sormuyoruz
Duruma göre değişir. Sizin apartmana yeni bir komşu geldiyse hoşgeldine gidilir. Kira mı satın mı alındı buna bakılmaz.

Sizin bir tanıdığınız kiralık eve çıktıysa güle güle oturun diye gidilmez, ev alındıysa gidilir. Zaten görüştüğünüz biri kiraya çıktı diye hediye alıp gitmek de bizde komiktir mesela, ne alaka

Yeni tanıştığınız birinin evine ilk defa gidilecekse de ev hediyesi değil genelde ikramlık bir şeyler gider.

3-Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Mune @Margarikotin

Samimiyetinize göre değişir. Çok samimi olduğunuz biriyle direkt kendisine sorabilirsiniz ihtiyacı olan bir şey var mı. Değilse, fincan takımı, sürahi bardak seti ya da sık bir çerçeve bile olabilir. Bütçeniz daha yüksekse çift taraflı ızgara tavasini da önerebilirim. Ama bana kalırsa aksesuar almayın. Evin dekoruna uyacak mı uymayacak mı bilmiyorsunuz. Çoğunlukla mı kullanılmıyor ve bir kenara atılıyor. Kullanabileceği bir şey olması daha mantıklı.

Şık bir lokumluk ve bir kutu lokum olabilir. Fincan takımı önermem hediye alınacak herkese fincan takımı alınıyor

bizde yeni geline hediye gider kiraci olsada onun disinda kimse kiraya gidene hediye almaz zaten ziyaretin amaci hayirli olsun demektir yoreye gore adetler farkli olabiliyo demekki ama ilk kez gidilecekse ve hosgeldinizse amac hediye goturulur evet

Herkese merhaba
Benimki çok dert olmadı galiba. Akşam misafirliğe gideceğiz. Gideceğimiz kişiler yeni taşındılar bu eve. Ne hediye alsam bilemedim fikir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim
Ben ilk defa gittiğim ev ziyaretlerine spatifilyum adlı cicegi sik bir sekilde susletip goturuyorum saksida. Kimseyle pisti olma derdi yok, acaba evde aynisi var midir derdi yok. Cok narin zarif bir cicek hafif bir kokusu da var.

Canım bu konuya sıkılmış olamaz mı? Benim için aciliyeti olan bir durumdu. Sizin örnek verdiğiniz türden konular açan biri değilim bir hata yaptıysam özür de dilerim lakin sizin bu kaba, küçümseyici tavrınıza ne demeli? Verdiğiniz örnekler oldukça anlamsız.

Sevgili Mune @Margarikotin senelerdir severek takip ettiğim bir site. Hata yapmış olabilirim (bence yapmadım) ama benimle bu şekilde konuşulmasını doğru bulmadım.

ben işyerimden bir arkadaşıma saklama kabı almıştım her gün söyler iyi ki almışsın diye.tefalin sitesinden almıştım çok güzel farklı boyutları ve renkleri var hem sağlıklı da o paardan alınanlara güvenemiyorum onların içi plastik plastik kokuyor. hatta kendime de aldım baya büyük kapları da var kullanışlı. içine sulu yemek koyup anneme falan gönderiyorum sızdırma falan yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…