Ev hediyesi

battaniye :)

ben alırım sürekli benim imzam gibi oldu

renkli polar battaniyelerden bi tane alın mutlaka kullanılır kışın tv izlerken vs

ihtiyacı varsa kettle dekoratif lamba bçvs de olabilir

Biraz açıklama yapmalıyım galiba
40lı yaşlarda insanlar ve ev aldılar. İlk defa gideceğim hediye almak istedim eşimin çok sevdiği insanlar

Kiraya taşınana hediye alınması gerekmez mi asıl?
Kafamda deli sorular

Ev alıp taşınınca orası sabit yeriniz oluyor, sizin oluyor, özeniyorsunuz ya ondan sanırım. Öteki türlü her yıl başka kiraya çıkabilirsiniz. Herhalde o yüzden öyle deniyor. Alınmayacak diye bir kural yok tabii. Sadece ev alan birine ufak da olsa ev hediyesi götürmeyince bunu fark edebilir belki ama kiralık evden başka bir kiralık eve taşınan biri "kiralık ev değiştirdim, hediye getirmedi" diye fark etmez sanırım.

En son kuzenim evlendi evlerine güzel bir kumbara aldım :) Paralarını kutuda biriktiriyorlarmış kumbarayı görünce çok mutlu oldular :)

Kahve fincanı - su bardağı - kahve yanı su bardağı- borcam- pasta tabağı almayın

Şık bir tepsi, battaniye, ev terliği, servis tabakları - saklama kapları karaf tipi sürahi olabilir asla fazlası olmaz
biraz daha yüksek bütçe için, nevresim takımı olabilir.
Eksik olduğundan eminseniz dik süpürge olabilir.

40lı yaşlarda insanlar ve ev aldılar. İlk defa gideceğim hediye almak istedim eşimin çok sevdiği insanlar

Ev alana ev hediyesi alınır, kiraya çıkana çiçek veya tatlı, pasta götürülür. Benim de bildiğim böyle...
Madem ev almışlar, kalıcı güzel bir hediye alabilirsiniz. Paşabahçe, Home Sweet Home, Bernardo veya Karaca dan şık bir aksesuar olabilir.
Bu saatten sonra bulabilecek misiniz ? Avm ye uğrayacaksanız birinden biri mutlaka vardır.

O zaman kesin almalısınız tabii. Bence eşinizle alışverişe çıkın. Eşiniz onları çok seviyorsa az buçuk nelere ihtiyaçları olduğunu ve zevklerini de biliyordur. Buradaki tavsiyeleri de göz önünde bulundurarak ve eşinizin onayıyla bir hediye alırsınız.

Kiradan çıkıp kiraya girene ev hediyesi alındığını da ilk defa duydum! Ha yeni gelindir ama evi kiradır, yeni gelin evi olduğu için bir hediye alınır. Ama onun haricinde ev almış olana ev hediyesi gider. Kirada oturana ev hediyesi niye alayım ki? Ne gördüm ne duydum

Battaniye benim de aklıma geldi ama kocaman elimde komik mi olur dedim bilemedim

Yooo çok iyi olur. Ben almıştım Linens'ten. Yanına da şu şişeli ahşap çubuklu oda parfümleri var ya onlardan almıştım bir tane. Hem şık, hem de güzel kokulu bir hediye olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…