Ev hediyesi

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Herkese merhaba
Benimki çok dert olmadı galiba. Akşam misafirliğe gideceğiz. Gideceğimiz kişiler yeni taşındılar bu eve. Ne hediye alsam bilemedim fikir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Herkese merhaba
Benimki çok dert olmadı galiba. Akşam misafirliğe gideceğiz. Gideceğimiz kişiler yeni taşındılar bu eve. Ne hediye alsam bilemedim fikir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Evi satın aldılarsa maddi durumunuza ve samimiyet derecenize göre bir ev hediyesi alabilirsiniz. Kira ise ev hediyesi almanız beklenmez. Normal ev gezmesine gider gibi pasta vs alıp veya yapıp götürebilirsiniz.

Bir de, normalde yeni taşınanlar çağırılır, sonra onlara gidilir. Zaten telaşlılardır. Bence onlar sizi çağırmadıysa, siz onlara gitmek yerine önce onları davet edin.

cok komık bu cvp. kıra olunca nıye hedıye alınmıyormus:))) hayatımda bukadar sacma birşey duymadım. ilk defa birinin evine gidilince hediye alınır:) ev kirami satın diye sormuyoruz

Karacada çok hoş su bardak takımı 19 lira. Hatta 4-5 takım alıp koydum eve. Hem güzel hem ucuz.

cok komık bu cvp. kıra olunca nıye hedıye alınmıyormus:))) hayatımda bukadar sacma birşey duymadım. ilk defa birinin evine gidilince hediye alınır:) ev kirami satın diye sormuyoruz

İlk defa görüşeceklermiş gibi anlamadım. Normalde görüştükleri biri gibi anladım.

Görgü kuralı olarak ev alana ev hediyesi alınır. Ama kiralık bir evden başka kiralık bir eve geçen birine ev hediyesi alınır diye bir kural yoktur. Bunu söyledim.

şimdi anladım

ben genelde madame coco veya english homedan alıyorum bardak bile alsan orjinal ve sık oldugundan basit kacmıyor pasta tabakları vardı cok guzel 6 lı onlardan alabilirsiniz kurabiyelikler var iki katlı onlarda guzel

Ben de english home'dan bir şey düşündüm ama aksesuar mı yoksa kullanışlı bir şey mi alayım ona karar veremedim. Aksesuar risk gibi geldi zevkimiz aynı olmayabilir, evinde sergilemek istemeyebilir

Kiraya taşınana hediye alınması gerekmez mi asıl?
Kafamda deli sorular

Çevremde kiralık ev değiştiren çok oldu ama böyle bir adet görmedim.Çaya kahveye gittik.Yeni ev alana hediye alınır.
Konu sahibinin içinden geliyorsa o ayrı tabi :)

Herkese merhaba

Bir de yeni evli bir çift mi bu da önemli. Yeni evli çiftlere de hemen gidilmez. Önce onlar çağırılır. 1-2 ay sonra veya onlar çağırdığında gidildiğinde de mümkünse ufak da olsa ev hediyesi götürülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…