- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Herkese merhaba
Benimki çok dert olmadı galiba. Akşam misafirliğe gideceğiz. Gideceğimiz kişiler yeni taşındılar bu eve. Ne hediye alsam bilemedim fikir öneriniz var mı?Şimdiden teşekkür ederim
cok komık bu cvp. kıra olunca nıye hedıye alınmıyormus:))) hayatımda bukadar sacma birşey duymadım. ilk defa birinin evine gidilince hediye alınır:) ev kirami satın diye sormuyoruzEvi satın aldılarsa maddi durumunuza ve samimiyet derecenize göre bir ev hediyesi alabilirsiniz. Kira ise ev hediyesi almanız beklenmez. Ev gezmesine gidecekseniz giderken pasta vs alıp veya yapıp götürebilirsiniz.
Bir de, normalde yeni taşınanlar çağırılır, sonra onlara gidilir. Zaten telaşlılardır. Bence onlar sizi çağırmadıysa, siz onlara gitmek yerine önce onları davet edin.
cok komık bu cvp. kıra olunca nıye hedıye alınmıyormus:))) hayatımda bukadar sacma birşey duymadım. ilk defa birinin evine gidilince hediye alınır:) ev kirami satın diye sormuyoruz
şimdi anladımİlk defa görüşeceklermiş gibi anlamadım. Normalde görüştükleri biri gibi anladım.
Görgü kuralı olarak ev alana ev hediyesi alınır. Ama kiralık bir evden başka kiralık bir eve geçen birine ev hediyesi alınır diye bir kural yoktur. Bunu söyledim.
Kiraya taşınana hediye alınması gerekmez mi asıl?Evi satın aldılarsa maddi durumunuza ve samimiyet derecenize göre bir ev hediyesi alabilirsiniz. Kira ise ev hediyesi almanız beklenmez. Normal ev gezmesine gider gibi pasta vs alıp veya yapıp götürebilirsiniz.
Bir de, normalde yeni taşınanlar çağırılır, sonra onlara gidilir. Zaten telaşlılardır. Bence onlar sizi çağırmadıysa, siz onlara gitmek yerine önce onları davet edin.
Çevremde kiralık ev değiştiren çok oldu ama böyle bir adet görmedim.Çaya kahveye gittik.Yeni ev alana hediye alınır.İlk defa görüşeceklermiş gibi anlamadım. Normalde görüştükleri biri gibi anladım.
Görgü kuralı olarak ev alana ev hediyesi alınır. Ama kiralık bir evden başka kiralık bir eve geçen birine ev hediyesi alınır diye bir kural yoktur. Bunu söyledim.
Karacada çok hoş su bardak takımı 19 lira. Hatta 4-5 takım alıp koydum eve. Hem güzel hem ucuz.
Herkese merhaba
Benimki çok dert olmadı galiba. Akşam misafirliğe gideceğiz. Gideceğimiz kişiler yeni taşındılar bu eve. Ne hediye alsam bilemedim fikir öneriniz var mı?Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?