- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.323
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Ev alan kişiye en güzel destek altındır bence.
1 küçük alrın al.Birde uygun yollu tablo yada duvar saati.Altinda sünnet çocuğuna gider gibi geliyor bilemedim ki..
200 tl biraz fazla değil mi canım ev hediyesi için, gerçekten çeyrek alınır onunla. maddi durumunu bilmiyorum ama baya gösterişli bişi alırsın onla. bize de lazım siz gibi arkadaş :) bizim bazıları eli boş geldi ilk evlendik :)bana orkide getirseler çok sevinirdim. yada güzel ve gösterişli bir salon çiçeği. klasik ama olsun :)
Merhaba hanımlar .
Arkadaşım (akrabalikta var) yeni evli sayilir 1 buçuk sene oldu ev aldilar gecen yaz.
Bu arkadasin evini görmeye gideceğiz bu hafta ama ne alsam bilemedim .
200 lira butcem var .
Altin takmak istemiyorum.
Nevresim takimi falan dediler onu da istemiyorum.
Zaten yeni evli evinde bir eksiği yok biliyorum sürekli gittiğim yer.
Diğer gideceğimiz kisilerle para toplayip bir şey almakta istemiyorum zevklerimiz çok farklı çünkü..
Ne dersiniz ?
200 tl biraz fazla değil mi canım ev hediyesi için, gerçekten çeyrek alınır onunla. maddi durumunu bilmiyorum ama baya gösterişli bişi alırsın onla. bize de lazım siz gibi arkadaş :) bizim bazıları eli boş geldi ilk evlendik :)
Küçük elektrikli süpürgesi var mı peki? yoksa baya makbule geçer bence :)Bu arkadasin zaten fincani falan fazlaca var zaten
Hani su otantik kahve fincanlari var ya onlardan bile 2 takim var
ben olsam arayıp sorardım ihtiyacını ama arayıp soramazsam güzel bir ev mağazasından hediye çeki yaptırır götürürdüm kendi keyfine isteğine göre alsın.
bize gelen her ev hediyesi bir dolabın içinde duruyor öylece zevkler uyusmuyor ya da zaten var oluyor. o yüzden kendi seçmesi daha iyi:)
Küçük elektrikli süpürgesi var mı peki? yoksa baya makbule geçer bence :)
canım en iyisi 1 altın o zamanBu arkadasin zaten fincani falan fazlaca var zaten
Hani su otantik kahve fincanlari var ya onlardan bile 2 takim var