Ev hediyesi.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.822
17.323
Merhaba hanımlar .
Arkadaşım (akrabalikta var) yeni evli sayilir 1 buçuk sene oldu ev aldilar gecen yaz.
Bu arkadasin evini görmeye gideceğiz bu hafta ama ne alsam bilemedim .
200 lira butcem var .
Altin takmak istemiyorum.
Nevresim takimi falan dediler onu da istemiyorum.
Zaten yeni evli evinde bir eksiği yok biliyorum sürekli gittiğim yer.
Diğer gideceğimiz kisilerle para toplayip bir şey almakta istemiyorum zevklerimiz çok farklı çünkü..
Ne dersiniz ?

bana orkide getirseler çok sevinirdim. yada güzel ve gösterişli bir salon çiçeği. klasik ama olsun :)

Bernardo gibi şik bir yerden kahve fincani vs gibi bir sey alsaniz? Bana hediye gelmisti cok hosuma gitmisti.

bana orkide getirseler çok sevinirdim. yada güzel ve gösterişli bir salon çiçeği. klasik ama olsun :)
200 tl biraz fazla değil mi canım ev hediyesi için, gerçekten çeyrek alınır onunla. maddi durumunu bilmiyorum ama baya gösterişli bişi alırsın onla. bize de lazım siz gibi arkadaş :) bizim bazıları eli boş geldi ilk evlendik :)

ben olsam arayıp sorardım ihtiyacını ama arayıp soramazsam güzel bir ev mağazasından hediye çeki yaptırır götürürdüm kendi keyfine isteğine göre alsın.
bize gelen her ev hediyesi bir dolabın içinde duruyor öylece zevkler uyusmuyor ya da zaten var oluyor. o yüzden kendi seçmesi daha iyi:)

Babalarimiz kuzen bizim hem de yakin arkadasim ondan :)
Gösterişli bir şey arıyorum bende bakalim ne bulacagim küçük şehirde yasiyorum hic düzgün bir şeyde yok vallahi.

Bizim şehirde öyle bir sistem var mi hic bilmiyorum :)
Küçük bir şehirde yasiyorum ..

Bernardo nun yağdanlığı var modern zarif ondan alabilirsin, ben 3 yere falan götürdüm :) Alışılmadık bir model olduğu için, hediye ettiğin insanında hoşuna gidiyor.

Eklentiler

• bernardo.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…