Teşekkür ederim ben hala nişanlısın sandım en iyisi önce gidip görmek renginde de orada karar veririm artık.Canim ben hic sknti yasamadim ben evliyim zaten nisanliyken almistim.. garanti belgesi nerde simdi bulamam sanirim kolilerde cnku belgeler ama hic bi aksilik yasamadim
tostella benimki 210 liraydi galibaHangi modeli acaba?
Aynen magazindan almak daha iyi elinle gorur denersin tatmin olursun. Hayirli olsun rica ederimTeşekkür ederim ben hala nişanlısın sandım en iyisi önce gidip görmek renginde de orada karar veririm artık.
Evet aynı özellikler galiba ama özel bir model gibi duruyor beğendim güle güle kullanın.Indirim var iinternette sanirim bu urunde. Ama direk kodunda bulamadim ama digerleri de ayni ozellikte farkli seri sanirim
Hangi modeli sizin ki?Korkmaz marka. Bize korkmaz marka tost makinesi hediye geldi cok memnun kaldık
Oo pembecim naber :)) seninkide tostkolikmiBenimkide korkmaz
Granit
Kolay temizleniyor
Kullanisli bence de
Ben kizarmis ekmege bayiliyorum canm sobada olmayinca ozlem oluuor esimde sever tost ama kolik degilOo pembecim naber :)) seninkide tostkolikmi
Hangi modeli sizin ki?
Benm bicok seyim korkmaz acikcasi. Ben bide demligini de begeniyorum tabaklarimi filan da :)) tercih meselesi. Biraz sans isi biraz kalite tsbiKorkmaz tost makinesinde bir ekol sanırım, konuyu okuyunca bunu anladım.. Bizim de tost makinemiz Korkmaz ve başka hiçbir konuda tercihimiz değil, öyle gidip de illa bu markadan alalım diyeceğimiz bir marka da değil normalde. Demek ki adamlar bu konuda başarılı :)
Üzüldüm canını çektirdim akşam akşam çok zor biliyorum o durumuBilmiyorum kalkıp bakmam lazım ama bebegimi emziriyorum bırakmaz şimdi beni. Dışı beyaz içi gri. Ama granit değil. 5 yıl önce gelmişti. Çılok memnun kaldık. Alan kişilerde evde de bundan kullanıyorlardı. Onlar da memnunlarmis o yüzden almışlar canım acayip tost çekti. Çok özledim ama peynir yemem yasakbebisimin süt alerjisi varmış diyetteyim
Benm bicok seyim korkmaz acikcasi. Ben bide demligini de begeniyorum tabaklarimi filan da :)) tercih meselesi. Biraz sans isi biraz kalite tsbi
Himm anladim :) kismet insallah en guzeli olsun sizinde.Ben evli değilim zaten eşyalar annemin :) O da çok bu konulara ilgili biri değildir önerilere istinaden alır ne alınacaksa. Kendi evime eşya alırken tercih edebilirim bu yorumlardan sonra sanırım :)
Sitesinden baktım granit görünümlü yazıyor granit değil yani ama siyahtan iyidirBenm bicok seyim korkmaz acikcasi. Ben bide demligini de begeniyorum tabaklarimi filan da :)) tercih meselesi. Biraz sans isi biraz kalite tsbi
Sen magazina gidiip bakar internetten de siparisini ver bence. Vakit kaybetmeden musait oldugundaSitesinden baktım granit görünümlü yazıyor granit değil yani ama siyahtan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?