İçi beyaz olan hiç görmedim hangisi o ?ici krem olanmi sendeki de :o kiisimlari cikip ceşme altinda yikaniyor ya bide pislik tutmuyor ya cok seviyorum :)) bide izgara yapiliyor ya cok kullanislii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçi beyaz olan hiç görmedim hangisi o ?ici krem olanmi sendeki de :o kiisimlari cikip ceşme altinda yikaniyor ya bide pislik tutmuyor ya cok seviyorum :)) bide izgara yapiliyor ya cok kullanislii
Hangi model ?Valla diğerlerinin görünüm olarak aynısı, granit, çıkıp temizlenebilen makinemi yeni aldım Karaca dan. Çok memnunum. Hem de arçeliğin tefalin yarı fiyatına. Hem de her rengi var.
A 329-06 tostkolik.. ama biraz fiyati var yani hediyelik icin uygunmu bilmiyorum canim ben ceyizimde aldim. Balik,tavuk izgara ve tost yapiliyor.. internette dha genis ozellikleri yazar.Hangi modeli acaba?
Krem ici.. vardir farkli renkleriİçi beyaz olan hiç görmedim hangisi o ?
İnternette uygun o yüzden emin olamadım kendi mağazasından mı alsam?A 329-06 tostkolik.. ama biraz fiyati var yani hediyelik icin uygunmu bilmiyorum canim ben ceyizimde aldim. Balik,tavuk izgara ve tost yapiliyor.. internette dha genis ozellikleri yazar.
Tekrar baktım içi gri olan buldum dışı beyaz onunda içi granit görünümlü değil mi?Krem ici.. vardir farkli renkleri
Ben magazindan almistim ama 4 sene oldu belki nette kalmamistir ama ayni serisi var ben gordum dur atiyimTekrar baktım içi gri olan buldum dışı beyaz onun
Korkmaz.. bendeki hem izgara yapiliyor tost yerleri cikiyor temizleniyor rahatca cikariyosun hic yag pislik tutmuyor
Buldum galiba dışı siyah içi altın sarısı sanıyordum beyazmış erken almışsın canım garanti süresi bitmiyor mu ?Ben magazindan almistim ama 4 sene oldu belki nette kalmamistir ama ayni serisi var ben gordum dur atiyim
Hangi rengini aldınız açık renklerde renk değişimi olabiliyormuş sorun oldu mu?Benimkide korkmaz
Granit
Kolay temizleniyor
Kullanisli bence de
Ben pembe aldim disi pembe ici gri.Hangi rengini aldınız açık renklerde renk değişimi olabiliyormuş sorun oldu mu?
Evet pahalı benim için maksimum 300 falan olabilir.https://www.homend.com.tr/grilliant-1304-tost-grill
Ben bunu kullaniyorum. Cok da memnunum. Ama fiyati cok artmis. Siz bir bakin belki baska yerlerde indirimde vardir. Ben aldigimda yuzde elli indirim vardi. Bu paraya almam tabiki ama bayagi kaliteli.
Renkli olanlarda çok güzel duruyor kağıt mantıklı ben de deneyeyimBen pembe aldim disi pembe ici gri.
Kahverengimsi şeyler ic kisminda olsa da temizlenince gidiyor
Ekstra onlem olarak pisirme kagidi kullaniyorum
Canim ben hic sknti yasamadim ben evliyim zaten nisanliyken almistim.. garanti belgesi nerde simdi bulamam sanirim kolilerde cnku belgeler ama hic bi aksilik yasamadimBuldum galiba dışı siyah içi altın sarısı sanıyordum beyazmış erken almışsın canım garanti süresi bitmiyor mu ?
Aynen kagitla nerdeyse hic pislenmiyor: DRenkli olanlarda çok güzel duruyor kağıt mantıklı ben de deneyeyim![]()
Indirim var iinternette sanirim bu urunde. Ama direk kodunda bulamadim ama digerleri de ayni ozellikte farkli seri sanirimEvet pahalı benim için maksimum 300 falan olabilir.