Ev hanimlarinin temizlige kadin tutmasi cok mu sacma?

Kadının kocası da çalışıyor ev yaptılar kaç katlı

Bursa da insanlar üniversite mezunu iken 1500-2000 liraya haftada 6 gün günde 10 saat çalışıyor

eşin haklı başkası ne der diye değil kendin için yaşamalısın

Ya bu elalem boş konuşmayı ne çok sever. Onlara neymiş senin çağıracağın kadından. Hastalık söz konusu ise tabiki çağıracaksın. O insanlarlada muhabbetini kes. Dedikodunu yapmaya başlarlar yakın zamanda

Anliyorum elbette. Sadece o kadar gicik oldum ki paylasmak istedim. Yoksa onlarin demesiyle vazgecmis degilim ki esim bile benden önce gidip tutacak kadini o kadar hevesli, ben birkac kadinin demesiyle hareket edecek yapida degilim sükür ki.
Ağzı olan konuşur. Önemli değil, susturamazsınız zaten. Önemli olan sizin yaşam kaliteniz ve nasıl mutlu hissettiğinizdir. Onların ufku kendilerinden farklı hayatların ve bakış açılarının olabileceğini anlamayacak kadar kısır. O kadar dar pencereleri var ki kendileri gibi olmayanı görünce şok olabiliyorlar. Ben de bu kadar dar görüşlü insanların var olabilmesine şok oluyorum. Boşverin, ciddiye alınacak bir mevzu değil. Gıcık kaptığınız ve negatif yüklendiğiniz zamana yazık

eşin haklı başkası ne der diye değil kendin için yaşamalısın
Elalem ne der yapisinda biri degilim zaten. Birden hurra ettiler kaldim öyle, dedim sacmaliyorum galiba. Ama tutacagiz yani bu tepkilerle vazgecmem mumkun degil. Parasi esimden cikacak o bile benden hevesliyken, bu kadinlar dis kapinin mandali gibi.

Bazi insanlar gercekten bunu savundugu ici degil kendi yapamayacagi icin sana da yaptirmamaya oynadiklarini dusunuyorum. Laflarini agizlarina geri sokmak lazim bunlarin. Evinin icine bile karisiyorlar ya.

Rahatsizligin icin degil gezmek tozmak istersin, kendine vakit ayirmak istersin, avm avm gezmek icin istersin. Istersin de istersin. En dogak hakkin tatlim.

Yapmadiklari ne malumdur acaba, yaparlar cunku biliyorum. Ben zaten seyrek gorusuyorum. Her gun cagirirlar caya da gitmem. Dun temizlikci kadin bahanesiyle gittim tanıdıklari vardir diye burnumdan getirdiler. Daha da gitmem zaten esim de gitme dedi.

Onların düşünce tarzı saçma sizin de bunu kafanıza takıp acaba olabilir mi demenizde saçma ne alaka eşinizle aynı ortamda olursa kocanıza göz mü koyacak kadın yahu ayrıca zaten eşiniz o saatlerde evde olmayacak durumunuz varsa pekala tutarsınız ama zaten evdesiniz illa tüm evi bir günde yapmak zorunda değilsiniz ki. Hastalığınız ne bilmiyorum ama doktor ve ilaç takviyesiyle düzelir yarın birgün çocuğunuz olacak daha çok yorulacaksınız ne yapacaksınız o zaman? o yüzden hastalığınıza tam bir çare bulun.

cnm hasta olman gerekmiyo cagirmak icin. sapsaglam da olsan cagirma gibi bi hakkin hep var. millettin ahkamlarina ne bakiyisun. tobe tobeee. canin yaonak istemiyo olabilir, sevmiyo olabilirsin vs. imkanin el veriyosa cagir durdugun kabahat.

Konunuzu okumadim başlığa cevap vereyim, büyük temizlik haric, ev hanımının sağlığında sıkıntı yoksa bence evet saçma.
Kadın erkek evlenir, erkek ve kadın dışarıda çalışır, ev işlerini ortak yaparlar yada kadın alırlar.

Kadın erkek evlenir, erkek dışarıda çalışır ama kadin ne dışarıda çalışır ne de evini temizler. Ee ne anladım ben bu işten?

Şahsen kocanız bi şey demiyorsa eve yardımcı tutulabilir. Sağlık sorunları varsa hele kimse bişy diyemez. Ama şahsen ben erkek olsam ve eşim ev hanımı olsa ondan temizlik yapmasını da, ütü de, yemek de, kısacası bütün ev işlerini yapmasını beklerim ve isterim. Sonuçta erkek olarak ben dışarıda çalışıyorsam onun da evinde çalışmasını isterim. Ben eve maddi olarak fayda sağlıyorsam, eşimin de emeğiyle katkı sağlamasını beklerim.

Yanlis anlamissiniz. Benim acabam "ev hanimi temizlikci kadin tutar mi" üzerine oldu. Ne alaka esim iste olmasa da sorun etmem o kafada biri degilim ben. Olsam kadinlara hak verirdim vazgecerdim.

Buarada tedavim var zaten öyle evde iyilesmeyi beklemiyorum:) Yoksa simdiye ilerlerdi. Vitaminlerimde var zaten ama bu yorgunluk kronik gecmeyecek maalesef.

Aynen

Kiakanmis olabilirler takma kafana onlarda ev hanımı eşleri eğer eve temizliğe bi yardımcı gelsin dese hepsi ayila bayila kabul eder . Bende ev hanimiyim arada çağırıyorum çünkü benimde bir rahatsızlığın var yoruluyorum markete bile gitsem enerjim kalmıyor sürekli sil süpür isine koltuk kanepe cam veya mutfak dolabim silinecekse başka biri siliyor ben yapmaya kalksam hep yarım kalıyor çünkü . Sağlık çok önemli gücün yetmiyorsa çare arayacaksin robot değiliz neticede

Hiçbir hastalığım yok çok şükür ama evime bayan geliyor düzenli. Çünkü en nefret ettiğim şey temizlik yapmak.
O kadınlar sizi kıskanmış bence, hele evde kocan varken çağıracak mısın diyen tam bir leş.
Size tavsiyem öyleleriyle bir daha görüşmeyin.

Bu düsüncede bir esim olmadigi icin sansliyim. :)
Hicbir zaman ev hanimi olamadim tam olarak. Cunku calisan bir kadindim hep. Rahatsiz olmadigim dönemlerde bile esim benden bir sey beklemez, kalkar kendi yapardi. Bunlari hayatinizda zorunlu zannedip kendinize yük ediyorsunuz, vazgecin derim.

Ay ne sinir bozucular rahatsızlığın varmış eşinde tut demiş o komşuların söylediklerini hiç takma. Ben hiçbir komşumla gidiş geliş yapmıyorum sırf abuk sabuk konuştukları için kafam rahat. Görünce selam veririm konuşurum o kadar her zaman mesafe iyidir.

Zaten gorusmuyordum da artik elimde saglam bir sebep oldu hic gitmem bundan sonra. Ayni apartmanda 1 ayda atiyorum en fazla 2 kere gorusuyorduk bugune kadar. Simdiden sonra iliskim kalmaz muhtemelen.

Başkalarının düşüncelerine aldırış etmeyin..
hiçte saçma değil kendiniz zaten yoruluyorsunuz durumunuz varsa tutun.

Başkalarının düşüncelerine aldırış etmeyin..
hiçte saçma değil kendiniz zaten yoruluyorsunuz durumunuz varsa tutun.
Sükür maddi konuda sikintisiz bir hayatimiz var. Tutacagiz da cevrem genis degil bu kadinlar ise fizandaki adami bile tanir hani, ondan danisayim dedim kötü ettim. İclerindeki irini kustular resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…