Ev hanimlarinin temizlige kadin tutmasi cok mu sacma?

çok geçmiş olsun.

burda bunu bize açıklamanıza bile gerek yok. yani rahatsızlığınızı. yardımcı tutup tutmamak size kalmış. kıskanmışlar bence sizi. emin ol onlarda içten içe isterler evde temizliğe yardımcı olacak birilerini ama yapamazlar diye kimse yapmasın isterler. onların ki boş lakırdı. eve her gelen senin eşine bakmaz senin eşinde temizliğe gelen kadına o gözle bakmaz sannımca. ne biçim düşünceler bunlar ya.

keyfinize bakın lütfen. insanların bu kadar ahkam kesmesine de müsade etmeyin

Kime ne bundan calismayio tum gun bacak uzatip yatar yine alirim. Kızıma hamile kalana kadar her isimi kendim goruyordum hamilelikten beri esimin teklifiyle ayda 1 buyuk temizlik icin kadin geliyor temizlige harcayacagim vakti kizima ve esime ayiriyorum. Bence sizi alttan alttan kiskanmislar takmayin kimin ne dusundugunu.

Sevindim sayemde bir kere daha öğrenmiş olmanıza.

paranız varsa istediğinizi yaparsınız
kime ne
hem o da bir meslek birileri is vereçek ki o kadinlar da para kazanacak
size karşı çıkanlar kocalarına kabul ettiremiyordur yardimci çağırmayı koca lari onlara öyle konuşuyor onlar da koca larinin ağzıyla size konuşuyor

Dedikodu kültürünün yanlışlığını bilmeyen insandan başkasına ve özel hayata saygı beklemek!
Bu sizin tercihiniz kimseyi ilgilendirmez

Valla o temizlik icin yardima gelen hanimlar iyiki varlar.Okadar becerikliler ki benim bir haftada yapabildigim temizligi bir günde yapabiliyorlar.bende ev hanimiyim arada sirada sıkıştıgım zamanlarda bikaç ayda bir aliyorum.hata eşim dior yorma kendini fazla cagar dior sagolsun.kücucuk bebegim var o zaten butun gunumu aliyor yemegi zor yapiyorum ki temizlik hak getire.Alıyorum cokta mutluyum hem de istihtam ediyorum daha da mutlu oluyorum.sizde takmayin kiskanmislar besbelli.

Esiniz ve sizin karariniz bu ve hic garip bir yani yok. Saglikli olsaniz bile ev islerine yardim eden biri olabilir , tamamen sizin tercihiniz. Bence esinizi guler yuzle karsilayin daha onemli :)

sen çatlayan kv salla. kadın tut ıkı kat catlasın
eşin olur dedıyse gerısını boşver. niye sacma olsun yardımcı tutmak anlamıyorum.
hayatta en ıyı öğrenmen gereken sey, insanları umursamamak olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…