Bence deBence onlar kıskanmışlar
O ne biliyo musun bekara avrat bosamak gibi bisey senin anlayabilcegin turden bisey.ya bu ne
Tenbel teneke ergence bi yorum olmusEv hanımı olup özrü olmayan birinin temizliğe kadın tutması saçma evet insan yediği içtiği yeri bile temizleyemeyecek kadar tembel tenekeyse yazık
siz hastaymışsınız o yüzden saçma olan bir durum göremedim
Aynen bazilarina gore tenbel teneke oluymus ama ne cahilceBu ne cahil dusunce yahu ev hanimi supermanmi.hasta olun ve ya olmayin cagirirsiniz ki bu kimseyi ilgilendirmez
Hergün müTeyzem bana sen genc kadinsin niye hergun kadin aliyorsun dedi.ellerim hassas manikurum bozuluyor ellerim sertlesir dedim.
Ole kaldi.ona ne kime ne
Nefret ederim insanlarin yasayis sekillerine karisanlardan.
Anladım hanımefendi sizin takildiginiz nokta başka. Bence konunun özüne odaklansaniz daha iyi olur. Evet tavırlara da saygım var ama belirli bir saygı çerçevesinde ve üslubunda olanlara. Ayrıca ben "eve calismiyorken yardımcı alinmaz" gibi bir cümle kurmadim. Eşiniz bir şey demiyorsa, sağlık sorunları yoksa alinabilecegini ancak herhangi bir engeli olmayan, normal şartlarda, zar zor geçinen eşlerin hanımlarının eve yardımcı almasını uygun bulmadigimi uygun bir dille ifade etmeye çalıştım. Ancak kişinin anlattığı karşıdakinin anladığı kadarmış bı kere daha gördüm sayenizde...