Çünkü kadın para getiriyorsa insan yerine konuyor bazılarının gözünde..para getirmeyen kadin insan değil eglenemez, gelemez tozamaz, yardımcı tutmak ne haddine.Ev kadini avm ye gidemez
Ev kadini arkadaslariyla gezemez
Ev kadini disarda yemek yiyemez
Ev kadini temizlikci tutamaz
Ev kadini gezmeye gidemez
Ev kadini kredi karti kullanamaz
Ev kadini evde oturmak zorunda
Ev kadini akasama kadar ev isi yapmak zorunda yemek utu camasir bulasik her sey ev hanimi kadinin yapcagi sey neden cunku ev hanimi calismiyor para kazanmiyor bari evde calissin demi Iki is fazla yapinca kocalari aferin diycek demi onlara
Bende memur biri olarak yaziyorum yazik ya ev hanimlarina calisanlar parasi icin calismiyor muyuz bi cikarimiz var da calisiyoruz onlar para kazanmiyor diye her sey den soyutlanmamali ev hanimligini ne kadar kolay saniyorsunuz aksama kadar masa basinda oturuyoruz yoruluyoruzda bu kadinlar aksama kadar is yapiyor oturmuyor bunlarin cani yok mu
Neymis ev hanimi degilmiymisim, neme lazimmis eve kadin tutmak, eve kadin girip cikarken kocan olmayacak mi, millet yanlis anlamaz mi vs. Buradan girip bir sürü akil verdiler, cay zehir oldu bana. Hepsi ev hanimi bu arada. öyle yasli falan da degiller benden kücügü de var 30unda olan da. Hani yasli kafasi gibi geliyor insana da degil.
Cok cok dogru soylediniz para getiriyorsa her sey yapabilir getirmiyorsa hic bi sey yapamaz, bu ayrimi basta Kadinlar yaptiktan sonra erkeklere ne hacet,,Calisiyorsan kendine calisyorsun kimse sana zorla calis demiyor sonra geliyorsun ev hanimina laf konusuluyor her insanin bi tercihi vardir hayatta bu da kimseyi ilgilendirmez ,,Çünkü kadın para getiriyorsa insan yerine konuyor bazılarının gözünde..para getirmeyen kadin insan değil eglenemez, gelemez tozamaz, yardımcı tutmak ne haddine.
ay kimene sizde ne kadar unursamışsınız tqbiki saçma değil ev hanımısınız diye herşey sizin göreviniz değil ki ortada sağlık problemi de varsa hiç sallamayın . hangi şehirdesiniz bilmem ama bu işi yapan şirketler var direk onlar gönderiyor.Tabi tanıdık daha iyi olur ama yoksa onuda deneyebilirsiniz. Eşiniz içinde rahatsız olacaksanız o yokken çağırırsınız bu kadar basitMerhabalar hanimlar.
Bir rahatsizligim var orta evrelerindeyim henuz. Yani fazla ilerlemis degil, sükür ki görünürde iyiyim. (kanser degil, evre deyince ilk akla o geliyor diye belirtmek istedim.) Ancak mesela 1 saat yürüsem veya iş yapsam 2 saat dinlenmeden tekrar bir ise kalkismam cok zor oluyor. Ev temizligi falan kabusum oldu. Bir odayi temizleyip, 2 saat dinleniyorum digerine geciyorum. Öyle öyle aksam ediyorum ve sonra pilim bitiyor. Esimi de isten gelince haliyle suratsiz karsiliyorum, yorgun oluyorum. Bundan sikayetci hatta kendisi.
Konustum kadin tutalim dedi, tamam dedim. Dün komsuya caya gittim. Orada tanidiginiz var mi minvalinde bu konuyu actim. "Niye ariyorsun?" diye sordular önce. Ben de benim eve lazim dedim. Sonra "Aa serenityc yoksa calismaya mi basliyorsun?" dediler, hayır dedim. Birden bunlarin surati saskinca donup kaldi.
Neymis ev hanimi degilmiymisim, neme lazimmis eve kadin tutmak, eve kadin girip cikarken kocan olmayacak mi, millet yanlis anlamaz mi vs. Buradan girip bir sürü akil verdiler, cay zehir oldu bana. Hepsi ev hanimi bu arada. öyle yasli falan da degiller benden kücügü de var 30unda olan da. Hani yasli kafasi gibi geliyor insana da degil.
Eve zor kactim o derece. Bu cok mu mantiksiz bir sey? Daha kendimi savunamadan 3ü birden hurra üzerime gelince Allah'im dedim nerden istedim böyle bişeyi. Esime anlattim "onlar senin rahatsizligini biliyor mu da konusuyor" dedi, kizdi hatta. Merak ettim disardan bu durum cok mu sacma gorunuyor? Ne bu hinca hinc saldirinin sebebi?
ya bu neCalisan kadinlara gore onlar sabah erkenden kalkiyor aksama kadar is yapiyor, ev hanimini da aksama kadar yatiyor bi de is yapmayip yanina yardimci ariyor saniyorlar herhalde. Calisanlar da temizlikci kadin tutmasin o zaman aksam eve geldiginde 1 saatini de evinin temizligine ayirsin , temizlik bu saatlerinizi almaz..
o cümleyi yeni anladım eve giren kadın eşiniz filan saçmalamışlar o insanlarla görüşmeyin bende siz rahatsız oluyorsunz sandımay kimene sizde ne kadar unursamışsınız tqbiki saçma değil ev hanımısınız diye herşey sizin göreviniz değil ki ortada sağlık problemi de varsa hiç sallamayın . hangi şehirdesiniz bilmem ama bu işi yapan şirketler var direk onlar gönderiyor.Tabi tanıdık daha iyi olur ama yoksa onuda deneyebilirsiniz. Eşiniz içinde rahatsız olacaksanız o yokken çağırırsınız bu kadar basit
Ev hanımı olup özrü olmayan birinin temizliğe kadın tutması saçma evet insan yediği içtiği yeri bile temizleyemeyecek kadar tembel tenekeyse yazık
siz hastaymışsınız o yüzden saçma olan bir durum göremedim
Ev hanımı olup özrü olmayan birinin temizliğe kadın tutması saçma evet insan yediği içtiği yeri bile temizleyemeyecek kadar tembel tenekeyse yazık
siz hastaymışsınız o yüzden saçma olan bir durum göremedim
Sanırım burada bir iletişim sorunu var. Tabiki herkesin algılaması aynı olmayabilir. İnsanların düşüncelerini dile getirmeleri, üstelik bunu söylerken "bence, bana göre,..." gibi ifadeler kullanmaları ahkam kesmek değil, kişinin kendi görüşünü bildirmesidir. Benim herkesin düşüncesine saygım var. Dikkat ederseniz kimsenin yazdığı bir şey üzerine yorum yapmıyorum. Çünkü herkesin kendi düşüncesidir deyip geçiyorum. Konu ile ilgili düşünceleriniz beni ilgilendirmez. Size cevap verme zahmetinde bulundum, ama cevabım düşüncelerinize değil, sizin tavrınıza. Çünkü benim düşüncelerimin yanlış olduğunu söyleyerek asıl siz "ahkam" kesiyorsunuz @1Sen hanımefendi...
Niye saçma olsun asıl saçma olan onlar bence.. Benim annem de ev hanımı haftada 1 defa yardımcı gelir evine eli ayağı da tutuyo hasta da dağil çok şükür.. Babam da yok o da kardeşime metres tutuyo zaarMerhabalar hanimlar.
Bir rahatsizligim var orta evrelerindeyim henuz. Yani fazla ilerlemis degil, sükür ki görünürde iyiyim. (kanser degil, evre deyince ilk akla o geliyor diye belirtmek istedim.) Ancak mesela 1 saat yürüsem veya iş yapsam 2 saat dinlenmeden tekrar bir ise kalkismam cok zor oluyor. Ev temizligi falan kabusum oldu. Bir odayi temizleyip, 2 saat dinleniyorum digerine geciyorum. Öyle öyle aksam ediyorum ve sonra pilim bitiyor. Esimi de isten gelince haliyle suratsiz karsiliyorum, yorgun oluyorum. Bundan sikayetci hatta kendisi.
Konustum kadin tutalim dedi, tamam dedim. Dün komsuya caya gittim. Orada tanidiginiz var mi minvalinde bu konuyu actim. "Niye ariyorsun?" diye sordular önce. Ben de benim eve lazim dedim. Sonra "Aa serenityc yoksa calismaya mi basliyorsun?" dediler, hayır dedim. Birden bunlarin surati saskinca donup kaldi.
Eve zor kactim o derece. Bu cok mu mantiksiz bir sey? Daha kendimi savunamadan 3ü birden hurra üzerime gelince Allah'im dedim nerden istedim böyle bişeyi. Esime anlattim "onlar senin rahatsizligini biliyor mu da konusuyor" dedi, kizdi hatta. Merak ettim disardan bu durum cok mu sacma gorunuyor? Ne bu hinca hinc saldirinin sebebi?
Herkesin düşüncesine saygısı olan tavrına da olur. Zira düşünceler tavırları doğurur.
Benim herkese saygım.var, herkesin düşüncesine saygım sonsuz ama eve calismiyorken eve yardımcı alınmaz , diyerek hangi düşünceye saygı duymuş oluyorsunuz ?
Herkesin düşüncesine saygısı olan tavrına da olur. Zira düşünceler tavırları doğurur.
Benim herkese saygım.var, herkesin düşüncesine saygım sonsuz ama eve calismiyorken eve yardımcı alınmaz , diyerek hangi düşünceye saygı duymuş oluyorsunuz ?
Bu arada söylemeden geçemiyorum , üst düzey yönetici olmak ile konunun ne ilgisi var ? Hepimiz mesleklerimizi yazarak mi görüp gormediklerimizi belirtelim ?