Ev hanimlarinin temizlige kadin tutmasi cok mu sacma?

Çünkü kadın para getiriyorsa insan yerine konuyor bazılarının gözünde..para getirmeyen kadin insan değil eglenemez, gelemez tozamaz, yardımcı tutmak ne haddine.

Neden olmasın ben cok isterdim nekadarda iyi olurdu ev hanımi diyince neden butun gun yatan yada oturan insan akillara geliyor buna cok kiziyorum

Sabah 7.30 gece 4 ayaktayım 3 saatlik uykuyla uç cocuga yetismeye calisiyorum imkani olan herkes yardımcı cagırabilir

Ev hanımı olup özrü olmayan birinin temizliğe kadın tutması saçma evet insan yediği içtiği yeri bile temizleyemeyecek kadar tembel tenekeyse yazık
siz hastaymışsınız o yüzden saçma olan bir durum göremedim

Bu nasıl bir zihniyet ya, ben sinirlendim buradan. Millet yanlış anlamaz mı kısmında özellikle... Millet zaten komşular yani kendileri olmuyor mu, yazık ya gerçekten.
Hastalığınız için geçmiş olsun. Hasta olmasanız da istediğinizde yardımcı tutabilirsiniz, isterseniz bir tane ev işi bile yapmazsınız. Bu sizi olduğunuzdan daha az kadın yapmaz. Ne yazık ya hala kadını evin kölesi olarak gören kafalar var.
Maddi durumunuz yerindeyse, yoruluyorsanız, yorulmasanız bile öyle yapmak istiyorsanız tabi ki tutun.
Tutarsanız komşularınız kıskançlık ve fesatlıklarından gereksiz laflar etmeye devam edecekler belli ki. Bu insanlarla görüşmeye devam etmenizi önermiyorum, sonuçta stres neredeyse her hastalığı etkiliyor. Bu kadınlardan da milletin dedikodusundan başka bir şey öğrenemezsiniz gibi geliyor. Çok gerekli değil yani.
Tekrar geçmiş olsun.

Çünkü kadın para getiriyorsa insan yerine konuyor bazılarının gözünde..para getirmeyen kadin insan değil eglenemez, gelemez tozamaz, yardımcı tutmak ne haddine.
Cok cok dogru soylediniz para getiriyorsa her sey yapabilir getirmiyorsa hic bi sey yapamaz, bu ayrimi basta Kadinlar yaptiktan sonra erkeklere ne hacet,,Calisiyorsan kendine calisyorsun kimse sana zorla calis demiyor sonra geliyorsun ev hanimina laf konusuluyor her insanin bi tercihi vardir hayatta bu da kimseyi ilgilendirmez ,,

Calisan kadinlara gore onlar sabah erkenden kalkiyor aksama kadar is yapiyor, ev hanimini da aksama kadar yatiyor bi de is yapmayip yanina yardimci ariyor saniyorlar herhalde. Calisanlar da temizlikci kadin tutmasin o zaman aksam eve geldiginde 1 saatini de evinin temizligine ayirsin , temizlik bu saatlerinizi almaz..

ay kimene sizde ne kadar unursamışsınız tqbiki saçma değil ev hanımısınız diye herşey sizin göreviniz değil ki ortada sağlık problemi de varsa hiç sallamayın . hangi şehirdesiniz bilmem ama bu işi yapan şirketler var direk onlar gönderiyor.Tabi tanıdık daha iyi olur ama yoksa onuda deneyebilirsiniz. Eşiniz içinde rahatsız olacaksanız o yokken çağırırsınız bu kadar basit

ya bu ne

o cümleyi yeni anladım eve giren kadın eşiniz filan saçmalamışlar o insanlarla görüşmeyin bende siz rahatsız oluyorsunz sandım

Bence tembel teneke yakıştırması hoş değil...özrü olmadığı halde temizlikle uğraşmak istemeyenlere neden hakaret etme ihtiyacı hissediyorsunuz?

Onlara ne canim. Bence onlarin zoruna giden sizin paranizin olup eve tenizlikci alabilme durumunuzun olmasi. Eminim evlerine gittiklerinde kavga etmislerdir "filanci evde oturdugu halde tenizlikci aliyor eve bende istiyorum "

Kiskandiklari icin oyle konusmuslar. Siz yardimci aramalarina devam edin.

Tembel teneke mi ne munasebet. Keyfimin kahyasimisiniz? Param var ve nasil harcayacagimi milletemi sorucam. Saclarimi kendimde tarayabilirim, yapabilirim, boyarim ama kuafore giderim kime ne?
Ayrica zaman konusu da etkili. Evim cok buyuk, sadece "oturdugumuz" yer yok. Evin her yerini kullaniyoruz. 6 tane banyo var sirf simdi evdeyim diye temizlemeye kalksam cocuguma bakamam onla ilgilenemem. Millet de agiz var bos durmasin diye konusuyor isde

Ahahahaha çok güldüm, çok güzel ironi yapmışsın

İroni degilse daha çok gülerim, temizliğe de kadın tutarım , evde birşey bozlduğunda da tamirci çağırırım.
Hatta yemeği de dışardan söylerim canım isterse ne kadar tembel tenekeyim dimi?

Neden saçma olsun? Para senin, ev senin. Onların cebinden mi çıkacakmış, kıskanmışlardır bence..:) Benim çevremde onlarcası var ev hanımı var, herhangi bir rahatsızlıkları da yok çok şükür ama düzenli gelen yardımcıları var. Hiç de garip gelmiyor bana bu durum.

Herkesin düşüncesine saygısı olan tavrına da olur. Zira düşünceler tavırları doğurur.

Benim herkese saygım.var, herkesin düşüncesine saygım sonsuz ama eve calismiyorken eve yardımcı alınmaz , diyerek hangi düşünceye saygı duymuş oluyorsunuz ?

Bu arada söylemeden geçemiyorum , üst düzey yönetici olmak ile konunun ne ilgisi var ? Hepimiz mesleklerimizi yazarak mi görüp gormediklerimizi belirtelim ?

Niye saçma olsun asıl saçma olan onlar bence.. Benim annem de ev hanımı haftada 1 defa yardımcı gelir evine eli ayağı da tutuyo hasta da dağil çok şükür.. Babam da yok o da kardeşime metres tutuyo zaar Yanlış anlamayın ama komşularınız çok ilkel insanlarmış bence ilişkinizi kesin.

Calismiyorum.gunluk islerimi kendim yapiyorum ancak buyuk temizlikte yardimci aliyorum.maddi durumu yada saglik durumu neye elverirse insan onu yapar.kimseyide ilgilendirmez.komsularda keske bu kadar haset olmasaymis.

Anladım hanımefendi sizin takildiginiz nokta başka. Bence konunun özüne odaklansaniz daha iyi olur. Evet tavırlara da saygım var ama belirli bir saygı çerçevesinde ve üslubunda olanlara. Ayrıca ben "eve calismiyorken yardımcı alinmaz" gibi bir cümle kurmadim. Eşiniz bir şey demiyorsa, sağlık sorunları yoksa alinabilecegini ancak herhangi bir engeli olmayan, normal şartlarda, zar zor geçinen eşlerin hanımlarının eve yardımcı almasını uygun bulmadigimi uygun bir dille ifade etmeye çalıştım. Ancak kişinin anlattığı karşıdakinin anladığı kadarmış bı kere daha gördüm sayenizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…