• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hanımlarına evde iş imkanı

melek_09

iyilik_meleği
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
12
0
86
Aydın
Arkadaşlar evde yapılabilecek bir iş arıyorum.Boncuk işi,tesbih,nikah şekeri vb. bu işleri veren bir şirket,firma veya bir kişi var mı acilllllllllllllllllllllll!!!!:93:

ben izmirdeyim yardımcı olurmusun bana ama hc bi tecrubem yok bu işlerle ilgili

iğne tutabiliyorsan sorun yok bence :) ben bir moda evinde çalışıyorum ve dışarıya nakış veriyoruz ilgilenirsen adresi mesaj olarak atıcam sana. hem gelir görürsün neler yapıyoruz yapabilirmisin bi denersin ?

bende evde iş imkanı arıyorum. nikah sekeri yapmayı istiyorum ama işin ne kadar vakit aldıgı ve ne kadar para kazandırdıgı konusunda yardımcı olabilirmisiniz

bizim burda da var öyle iş veren birisi. bu deri yeleklerin cebi mi bir yerine iğneyle boncuktur işlemedir ondan yapıyorlar adeti 10 tl imiş. ben genelde dantel seviyorum onu yapıp satıyorum. bu arada istanbuldayım

bizim burda da var öyle iş veren birisi. bu deri yeleklerin cebi mi bir yerine iğneyle boncuktur işlemedir ondan yapıyorlar adeti 10 tl imiş. ben genelde dantel seviyorum onu yapıp satıyorum. bu arada istanbuldayım

Merhaba bende istanbul bayrampasada oturuyorum evde ek is yapmak istiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim o boncuk isini veren tanidiginiz hangi semtte bu isle ilgileniyor istersem bende alabilirmiyim

Merhaba
Ben de Bursa dayim ve evde yapabilecegim el isi ariyorum. Boncuk, seker vs varmi bildiginiz bursada yaptiran bir yer

Selam hanımlar,
Bende evde yapabileceğim bir iş arıyorum. İstanbul'da tanıdığınız var mı acaba?
Takı tasarım kursuna da gittim

Back