ev hanımları

ev hanımı deyince herkes akşama kadar yatıyoruz zannediyo hele bi de çocuk varsa yat bakalım yiyosa

Elbette yatmıyorsunuz ama sabahın 6 sında kalkıp işe gidip akşam 8 de gelip yemek yapmak, evi temizlemek ve çocukla ilgilenmek kadar zor olmasa gerek. Çalışan bayanlar da 3 'ünü aynı anda yapmaya çalışıyor ve bizim türk erkekleri de pek yardım sever değillerdir genelde çalışsa da bu ev hanımlığı yine bayanların üzerindedir çoğu zaman .

bende 2 yıldır ev hanımıyım kızlar valla evde iş var evet ama rahatız beeee
diğer yönden bakınca işe gidyorsun çalışıyorsun eve geliyorsun yine çalışıyorsun zor valla
ama yinede çalışmak en güzeli
nasıl diyimm çalışırken evi özlüyorsun evdeyken işi

Tabi ev hanımlığı rahat ama iş yapmıyor akşama kadar yatıyoruz gibi görünmesin kolaymı bi evi çekip çevirmek ha kızlarrr

çalışmanın yeri apayrı bnce evet ev hanımları yatıyo dyemeyz gerçekten zor iş bn mesela hayatta yapamam çalışmadan sanki çalışmak için gelmişim bu dünyaya herkesin farklı yetenekleri vardır kmisi iş hayatında beceriklidir kimisi ev hanımlığında 2 sini biradada götürebilen üstün yeteneklerde var tabi önce onları bi alkışlıyorum ama ben sadece iş hayatında başarılı olan kısımdayım malesef

ev hanımı olan çalışanlara özenir çalışmak ister çalışan ise ev hanımlarına özenir evinin hanımı olmak ister bu iş böyledir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…