Ev hanimlari bir bakarmisiniz?

Ben evde olmayı çok severim.
Ve zaman hic yetmıyor nasil geciyor anlamıyorum
Evliyim 1 oglum var
Sabah birini ise birini okula yolla.
Geri uyu

Sonra uyan ortalık topla yemek yap.
Oğlan okuldan geliyor yemek faslı.
Camasir as topla
Markete cikilcaksa dışarı vs cok hallet gel derken esim geliyor.

Yemek faslı sonra diziler meyveler çaylar kahveler kapanis.

Oyle hobi falan hic biside gerek duymuyorum.
Zamanımda kalmiyor.
Her gun ev supuruyorum
2 gun de 1 yemek yapiyorum.
Dolap döküp toplamak vs en sevdiklerim.

Kitap okuyordum kisin havalar isindi onuda biraktim.

Ramazandan sonra tatile giderim hafta sonlari şehir dışına cikariz esimle onlar bana yetiyor.
Yazin akşamları yuruyoruz.
Kışın genelde evdeyim ama.

senin yorumlara bayiliyorum ya:))))))

canim sen evde ingilizceni gelistire bilirsin eger hevesliysen.ingilizce filmler falan izle bu konuyla ilgili videolar var bi suru.bu aralar bu konuya taktim ben cocuklari krese yollayinca yapilacaklar listemde:)))

Hayat 50sinden sonra zor bir hasta anneme bakıyorum bir hasta kaynanama her ikisi inde başka çocukları var ama en yakın olan benim beklentileride benim üzerimde yoğunlaşıyor arada samimi olan kız arkadaşımla ya yürümeye çıkarım yada hergün spor aletlerde en az 45dakika spor yaparım tabi yazında hergün denize gireriz doğanın içindeyiz ama bu yıl değişiklikler olacak tekrar büyük şehire göçme durumlar olacak gibi

Zor bir hayat seçmişsin arkadaşım. Allah yardımcın olsun. Belki eşinle ayrı eve çıkarsınız, o zaman daha farklı olur. Çünkü insan evini benimseyince hiçbir şey yapmadan evde durmak ya da ev için bir şeyler yapmak bile iyi geliyor.

:) :) bi anlatım ancak bu kadar güzel olurdu :) :)

Sepet resmi atdim bi bakarmisin ben cok seviyyorum.insallah bende yapa bilirim
Biraz bak internetten yapışına mutlaka yaparsın. buna benzer sepetler de vardı. Ben küçük bile koli vardı onun üzerine ördüm gazeteyle .İçine de kumaş dikince koli gözükmüyor. İlk acemilik işi öyle yaptım. Şeklini düzgün yaoamazsam diye korktum. Herhangi bir kutuyu kalıp olarak kullanıyorlardı bazı yerlerde. Onun üzerine örüp bitince kalıbı içinden alıyorlardı

Benim niye sıkılmaya vaktim olmuyor yaaaaa.
Ev işi bitmiyor oğlum cok hareketli uyumuyor yemiyor.
Yemek yapma faslı herzamanki rutin işler bitsede azcık otursam diye gözüm düşüyor.

Kardeş allah aşkına bütün kelimeleri nasıl yanlış yazmayı başardın? Vallahi okurken kriz geçirdim kusura bakma.

Ay ayni ben anacim

Bayıldım

Evin içinde camları açıp yürüyüş yapabilirsin. Evde yemek yapıp satabilirsin. Üniversite bitirmediysen ders çalışıp üniversite okuyabilirsin. İnternetten çok güzel videolar var öğrenip birşeyler yapabilirsin. Onları ister hediye eder ister satarsın. Ama üret. Çalışmak sadece ev dışında olmaz. Yeter ki boş durma

Muhteşem anlatmışsın. Aynılarını yaşıyorum ve ben işi tamamen bıraktım. Gerçi o düzenin kölesi olduğum işime de (bankacıydım )geri dönmek istemiyorum zaten ama yıllarca çalıştıktan sonra da evde olmak hakikaten basıyor insana ..

Çok tatlısınız valla.biz annelerin kaderi bu sanırım

Aksam aksam ssyende cok guldum Allah razi olsun valla)))

Allah kolaylik versin.benimde sey duymuslugum var "bu ne cocuk boyle, aman neyse kinamiyim da basima gelmesin" hemde dümdük suratima

Ayni bende de var boyle . bide onun kucugu var :))
Yazarken cok iyi hissettim sizi sarilip gecer mi bee demek geldi icimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…