Ev hanimlari bir bakarmisiniz?

Bir de sosyalleşmek lazım.
Sıkça arkadaşlarım, kuzenlerim,annem ile vakit geçirmeye çalışıyorum.
Çok iyi geliyor.

Arkadaş edinin,kurslara katılın,bu da çözüm olur sıkıntıya.

Bebek mantıklı :)) ayy ben izin günlerime bayılıyorum:)) ( ev hanımı değilim ama bence muazzam iş ev hanımlığı)
Size tavsiyem şu olabilir. Eşinize haftada 1 gün dışarı çıkmak istediğinizi söyleyin ve bu fikre alıştırın.
Mesela güne gir. Dışarda yemekli vs maximum 30-40 harcarsın. Harçlığından Gün parasınını da eşine biriktirimiş olursun misss

Şu an çalışmıyorum ben de. Bir kaç gündür dışarıdayım hep ama evde olduğum zamanlar da illa ki birsyede bulurum uğraşacak. Örgü örüyorum şu an. Öncesinde amigurumi oyuncak yaptım. Kanaviçe çok moda yine bu aralar pano falan işlemiştim. Bir ara da gazeteden sepet yapmıştım. Neredeyse sıfır maliyetle. Üretmek güzel. Tavsiye ederim :)

Simdi biliyorum beni yargiliycaksiniz ama ben secdim boyle yasamayi.Ben wehirde yasiyordum.Calisiyordum geziyor tozuyordum esimse ilcede yasiyor.basda saglik sorunlarim vardi diye kendi isteyimle isimden ayrildim biz sevgiliyken oda zaten evlenince calismiyacaksin dedi kabul etdim bende.evet evde cok sıkılıyorum ailesiyle yasiyoruz hemde ama bunlari niye kabul etdim? Cunki esimi cok seviyorum oda beni cok seviyorum.sevgi,saygi ,ilgi her seg tam istedigim gibi. sadece sorun benim calismamam.burdada haliyle arkadasim yok.ailem uzakda.kendisiyle bu gun konusdum bu konuyu haftada bir disariya cikaracagini soyledi.o yuzden ben evde bir seyler yaparak oyalanmak istiyorum.

Son düzenleme:
Ben çalışan biriydim ama hamileliğimde çok sıkıntıyla karşılaştım
Bazen 15 gün yatacaksın dedi doktorum
Sürekli izin almakta olmuyordu .
En son bıraktım işi
Ama evde patlıyorum adeta
Tv ızlemek bana göre değil
Hobi edınmeye calısıyorum , çiçeklerle ilgileniyorum vs vs ama yok işte attıgım stresın 3/1'i bile değil .
Belki yabancı dil kursuna yazılırım diye dusuncelerdeyım bende

Bayildim cook cok guzel sepet severim buna benzer sepetim var cok severek kullaniyorum.yapimi youtube de mi?

Pko var bende.belki bu sorunlarda biraz kafama takiliyor diye iyici evde bunaliyorum. Babamida kayb etdim her sey ust uste geldi.Hayirlisi insallah cok istiyoruz Allah isterse olur
En hayırlı en güzel zamanda olur inşallah. En iyi tedavi birşeyler de meşgul oomaktır demişler vardır bir bildikleri :) benim sürekli uğraştığım birşeyleri vardır mutlaka. Dediğim gibi üretmek güzel :)

İzindeyim Idrakyollariiltihabi
Kendimi sayende muharebeye hazırlıyorum

Ohoo.Simdi ben evde sıkıldigima uzuleyyimi sevineyimmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…