Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ben geçeceğine dair umudumu kaybettim. Gün geçtikçe daha azman oluyor sıpa. Görümcem doğum yaptı iki gün önce. Benim oğlana bakıp "ay inşallah böyle olmaz" dedi ajsjejkd.
Kizlar selam.ben calismiyirum ama evdede canim coook sıkılıyor.simdi havalarda sicakladi daha da daraliyorum ustune maddi manavi sorunlar kafayi yiyicem ne olur bana bir el atin. Zamaninizi nasil geciriyorsunuz?neler yapiyorsunuz?tv izle internetde dolas baska bir sey bulamiyorum yalnizca benmiyim canı sıkılan?
Al bendende o kadar soguk havalarda giy montunu cizmeni tak boynuna şalini basina da bere cik disari gez ohh tertemiz hava. Ama simdi asiri derecede sicak ve bunaltici bir hava var Tv de hicbirsey yok internette skiyo bi sure sonra. Bende tabletten dizi izliyorm ama bu yaz bitmicek..