- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 33
- Konu Sahibi sevdicegimogi
Hımm yani henüz işi yok, olmayan 3000 tl niin hesabı mı yapılıyor
Hayal ediyormuş.Hayaller...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm yani henüz işi yok, olmayan 3000 tl niin hesabı mı yapılıyor
Tesekkurler, dusunmedim degil acik ogretimden yada kursa gidip kendimi o sekilde gelistirmek istiyorum.
Cok fazla laf soyleyen oldu hicbirinize kizmadim, belki iyiligimi dusunuyorsunuz. Universite benim gercrkten hayalimdi ama calismiycaksam ne onemi var bunun deyip okumak istemedim gercekten aptalca ama bilmiyorum iste kendi kendime yazik edicem. Inan eger oyle sorunlarim var ki bu yasimda aniden bissuru rahatsizligim cikti migren en hafifi derim herseyi dert ediniyorum cunkuCanım neden üni. istemiyorsun okurken evlenirsin
bilemiyorumEğer evinize gelen eletrikçi iş yeri sahibi Değilse eleman ise o alınan 50 lira o adama kalmaz bile,3000 binlira o yüzden zor bence.[/QUOTE
senin iyiliğin için söylüyorlar bir daha okumak istediğinde bu şansı bulamayabilirsinCok fazla laf soyleyen oldu hicbirinize kizmadim, belki iyiligimi dusunuyorsunuz. Universite benim gercrkten hayalimdi ama calismiycaksam ne onemi var bunun deyip okumak istemedim gercekten aptalca ama bilmiyorum iste kendi kendime yazik edicem. Inan eger oyle sorunlarim var ki bu yasimda aniden bissuru rahatsizligim cikti migren en hafifi derim herseyi dert ediniyorum cunku
Cok fazla laf soyleyen oldu hicbirinize kizmadim, belki iyiligimi dusunbırakniversite benim gercrkten hayalimdi ama calismiycaksam ne onemi var bunun deyip okumak istemedim gercekten aptalca ama bilmiyorum iste kendi kendime yazik edicem. Inan eger oyle sorunlarim var ki bu yasimda aniden bissuru rahatsizligim cikti migren en hafifi derim herseyi dert ediniyorum cunku
Üniversite okumak istiyorsan açıktan olsa bile oku,şuan 3 üniversitede açıköğretim bölümü var,istanbul Üniversitesi,Erzurum Atatürk Üniversitesi ve anadolu Üniversitesi güzel bölümlerde var,mesela Erzurum da 2 yıllık çocuk gelişimi var puanı yüksek 400 üzerinde ama meslek lisesi mezunu isen sınavsız geçiş hakkın var lise ne zaman bitiyor,üniversite sınavına başvuru yaptın mı eğer bu yıl bitiyorsa.Cok fazla laf soyleyen oldu hicbirinize kizmadim, belki iyiligimi dusunuyorsunuz. Universite benim gercrkten hayalimdi ama calismiycaksam ne onemi var bunun deyip okumak istemedim gercekten aptalca ama bilmiyorum iste kendi kendime yazik edicem. Inan eger oyle sorunlarim var ki bu yasimda aniden bissuru rahatsizligim cikti migren en hafifi derim herseyi dert ediniyorum cunku
Anadolu lisesiyim ben, ve gercekten ortaokulumu birincilikle bitirdim. Suanda cok guzel bi lisedeyim ve bu yil bile olsa basardim ama insanin gozu donunce okumak istemiyo istemedim bende bissuru sebebi var sevgilimde en buyuk sebep.Üniversite okumak istiyorsan açıktan olsa bile oku,şuan 3 üniversitede açıköğretim bölümü var,istanbul Üniversitesi,Erzurum Atatürk Üniversitesi ve anadolu Üniversitesi güzel bölümlerde var,mesela Erzurum da 2 yıllık çocuk gelişimi var puanı yüksek 400 üzerinde ama meslek lisesi mezunu isen sınavsız geçiş hakkın var lise ne zaman bitiyor,üniversite sınavına başvuru yaptın mı eğer bu yıl bitiyorsa.
Anadolu lisesiyim ben, ve gercekten ortaokulumu birincilikle bitirdim. Suanda cok guzel bi lisedeyim ve bu yil bile olsa basardim ama insanin gozu donunce okumak istemiyo istemedim bende bissuru sebebi var sevgilimde en buyuk sebep.
Universite okumak icin maddi imkanim fazla yok. Ailem okuturum diyor amaYakma kendini sana yalvarıyorum ya.
Burslar ne güne duruyor,devletten burs alırsın.Universite okumak icin maddi imkanim fazla yok. Ailem okuturum diyor ama
gercekten söyledikleri gibi değil. Daha fazla yük olmak istemiyorum
Universite okumak icin maddi imkanim fazla yok. Ailem okuturum diyor ama
gercekten söyledikleri gibi değil. Daha fazla yük olmak istemiyorum
Anadolu lisesiyim ben, ve gercekten ortaokulumu birincilikle bitirdim. Suanda cok guzel bi lisedeyim ve bu yil bile olsa basardim ama insanin gozu donunce okumak istemiyo istemedim bende bissuru sebebi var sevgilimde en buyuk sebep.