Ev hanımı demek söz hakkı olmayan kişi mi demek??

Muhakkak öyle de eğitim ve meslek gibi unsurlarda karakter şekillendiren birer etmen sonuçta..
Yaş zaten 19 ee okuma yok meslek yok karakter de yeterince güçlenmemiş işte..

Egitim, meslek karaktere biseyler katsaydi bu ogretmen olmus adam esine boyle davranmazdi. Her konuda calisan, meslek sahibi, calisan, meslek sahibi... birakin bunlari. Kendine biseyler katan katiyor, katmayan katmiyor. Okudu diye herkes guclu karakterli, kendini iyi yetistirmis insan olmuyor.

Meslegi olanin istediginde yeniden baslamasi daha kolay olur, kendi ihtiyaclarini gorur tek artısı bunlar olur, yapabilirse tabi...
Onun disinda karaktermis, esinin saygi duymasiymis vsvs calismakla veya okumakla hic ilgisi yok.

Arkadaşım demissin ama o heriften ne arkadaş olur ne adam. El kadar kızı sokmuş zaten koynuna. Pislik herif

Bu onların hayatı ve evliliği. Sizin söylemlerinizle koskoca adan düzelecek değil, kızda kabullenmiş ve evlenmiş demek ki. Ben olsam hiç karışmam hoşlanmıyorsam görüşmem olur biter.

Sen haklısın ama senin karışman doğru değil karı koca arasına girilmez diye boşa dememişler senin o kıza akıllar vermen yine o kızı zor duruma sokar bırak kendi aklıyla hareket etsin

Üzüldüm kıza... lisedeyken de arkadaşım demişti, ben okumamış kız alacağım, senin gibi birini alsam misal katil olurum. çok bilmiş, çar çar. Hoş gitti diş hekimiyle evlendi ama kadın nasıl orasını bilemiyorum. Küçükten işliyorlar böylelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…