- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- 158
- Konu Sahibi birdelimuallime
-
Aslında haklısınız karışmamam lazım ama kızın halini görmeniz lazım yaa otur diyo oturuyo kalk diyo kalkıyo, kiza öyle bir empoze etmiş ki kendi fikirlerini, çalışmadığı için esine bir dünya borç yaptırmış işe yaramayan insan psikolojisine büründürmüs nasıl sessiz kalınır kiBence de sizin karışmanız saçma olmuş. Evlenmeyi bilen insan her şeyi biliyordur ki evleniyordur. Madem öyle 19 yaşında evlenmeyecekti.
Bu insanları değiştiremezsiniz.
o kıZın halini anlayabiliyorum malesef ülkemizde o kadar çok var ki bu durum sindirip hizmetçi olarak kullanılır ülkemizde eşlerAslında haklısınız karışmamam lazım ama kızın halini görmeniz lazım yaa otur diyo oturuyo kalk diyo kalkıyo, kiza öyle bir empoze etmiş ki kendi fikirlerini çalışmadığı için esine bir dünya borç yaptırmış işe yaramayan insan psikolojisine büründürmüs nasıl sessiz kalınır ki
Düğün gecesi kız erkek tarafı aynı evde kalıp kapıdan kanlı çarşaf isteyen insanlar. Bu denli çirkin bir zihniyet barındırdığını bilsem hic görüşmezdim de yeni su yüzüne cıktı hepsi de, ben de soktayim normal olarakKimseye bir şey anlatmayın. Adamın özeli netice de!
Kıza gelince 19 yaşında olması dezavantaj.
Bence sinsice kızın gözünü açmak lazım.
Okuyabileceği kitaplar tavsiye edersin. İzleyeceği filmler falan.
Ama sonra iş boşanmaya gidebilir.
Belli ki herif kendisine köle aramış bulmuş.
Sen şimdi çomak sokarsan kızı boşamak isteyebilir.
Bana sorarsan böyle yaşayacağına boşansın da işte kızın ailesi yaşam tarzı vs nasıl bunlarda önemli.
Ay bitmedi mi onlar ya ufDüğün gecesi kız erkek tarafı aynı evde kalıp kapıdan kanlı çarşaf isteyen insanlar. Bu denli çirkin bir zihniyet barındırdığını bilsem hic görüşmezdim de yeni su yüzüne cıktı hepsi de, ben de soktayim normal olarak
Zihniyetlerine tüküreyim.Düğün gecesi kız erkek tarafı aynı evde kalıp kapıdan kanlı çarşaf isteyen insanlar. Bu denli çirkin bir zihniyet barındırdığını bilsem hic görüşmezdim de yeni su yüzüne cıktı hepsi de, ben de soktayim normal olarak
Vallahi bitmemiş ciddi ciddi devam eden yerler varmış ben de yeni öğrendimAy bitmedi mi onlar ya uf
Orası öyle arkadaşımın gözünden söylüyorum ben de zaten, eleştirdiğim için olmaması gerektiğini bildiğim için. Her ortam da mutlaka benim eşim de çalışmıyo hepinizin esi çalışıyo benimle dalga geçeni fena yaparım muhabbetlerini döndüren bir insan, kızdan da buna benzer şeyler duyunca demek ki kıza işliyo böyle böyle dedimKiza yol gosterip ortaligi karistirirsaniz siz zararli cikarsiniz. Bunun calisan, calismayanla alakasi yok. Her calisani kocasi el ustunde tasimiyor neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?