• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yildiz86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
54
38
3
38
Merhaba ben hem yeni üyeyim hem yeni evliyim. İnternette sağlıkla ilgili bir şey araştırırken gördüm . Ben size bir şey soracağım.
Eşimle ev almaya karar verdik. Onun memleketinden ist yaşamak istemiyoruz daha doğrusu ben istemiyorum .benm memleket öyle yaşanılır bi yer değil hem iş bakımından hem insanlar.. ama eşimin memleketi hem tanıdık var iş bulması kolay hem sahil kasabası gibi bi yer insanları da daha insan.. yalnız eşim 40 yasında ve birikimini tazminatını benm adıma açılan vadeli hesaba attık maaşını bana verir bende biriktirirm bende çalışıyorum evlilik nedeni ile tazminat alacağım altınlarım da var geriye 100 bin fln eksik kalıyor ama eşim zamanında kredi kartları yuzunden bankalara mimlendiği için kredi çekemiyor ben çekeceğim öyle görünüyor.. hani derler ya Firdeks değeri diye gayet iyi benm araç kiralarken çıkmıştı .. Şimdi eşim genel olarak iyidir yani ev işlerinde yardım eder vs işte yeni evli olmanın getireceği 1 yıl zorlu süreç yada işte zaman ne kadarsa alışma süreci vs gerek o da zamanla oluşur. Şimdi sorun değilde sormak istedim krediyi ben çeksem herhangi bi durum söz konusu olabilir mi ? Yani bana eksisi artısı ne olur? Zor durumda kalır mıyım. Muhtemelen kredi 5 yıl fln olur birikim baya yüksek çunku. Peşinat yani . Eşim tekte çalışsa çok zorlamaz bizi. Ama ben durumam alışmışım çalışırım . Tapu senin üstüne olur dedi gerçi evlendikten sonra ortak olmuş olacak ama olsun dedi . Siz ne diyorsunuz. .

Ben 11 yıllık evliyim, ev kredisi benim üstüme, ne sorun olabilir anlamadım ? ödemezse mi , sizi parasız bırakır falan diye mi cidden anlayamadım. Anında satarım evi canım sıkılırsa ..
Ya orası öyle tabi direk satarım öyle bir şey olsa da .. ama ortak olacak ya satılıyor mu

Ben çekerdim kocama güveniyorum. Sizde bi eksiklik bi şüphe var demek ki

Orkide34 Orkide34 arkadaş demiş ben de diyeyim çok tesadüf var çok :))
Benim bildiğim başka iki üyeliği daha vardı onları da aynı anda kullandığı için iptal edildi üyelikleri 😬 bir konuda tepki çekince yeni üyelikle aynı şeyleri yazıyor, hemde birkaç gün arayla aptal falan olduğumuzu düşünüyor herhalde 🥴

Sizin ev meseleniz sizi ilgilendirir Orkide34 Orkide34 bu bir.
İkincisi sana gereken bütün yorumlar açtıgın diger konularına defalarca yapıldı
Farklı ne duymak istiyorsun ?
Krediyi sen çekecegin için zaten tapu senin üzerine olacak istesen de istemesen de :)
Eşin çalışsa çalışsa ya asgari ya da bir tık üstü olur dedin.
3.800 tl ödemeli bir kredi çıkmaz dedik defalarca ve dönüp eşimle konuştum çekmeyecegim kredi dedin.
Şimdi bu neyin kafası ?

Şüphem yok ama yeni evli olmanın verdiği durum herhalde
Sorularımıza cevap versene ?
Nasıl şüphen yok ?
Adam 4+1 ev alalım annemler de gelsin kalsın diyen adam degil miydi ?
Sana demedik mi bu adamın ailesiyle bir oturma düşüncesi var diye ?
Sen de demedin mi tamam kredi çekmeyeceğim eşimi gözlemleyecegim diye ?
Ayrıca size kredi çıkmaz.
Maaşınız ne kadar ki size 3800 tl'lik kredi çıksın ?
Eşin suan işsiz.
Çalışan sadece sensin.
Maaşın 5k ve üstü olmalı ki o kredi size çıkabilsin.
Gidip bankaya sorun yeter artık biz illallah ettik valla abaahgfhgahf

Kendi istediğim evi alırım.
Evi tamamen ben beğenirim birincisi.
Peşinat vs. Benim katkım daha çoksa bunu kanıtlayacak yollara başvururum ikincisi.
Ve tapuyu kendi üzerime yaparım evet.
Ama kredi ödemesini de ben yapacaksam eğer kısacası eşime güvenmiyorsam evin tapusunu anneme falan yapardım.
Emeksiz yemek olmasın.

Aslında en temizi ev almamak.
Totosuna güveniyor madem birikim yapsin eşit katkılarla ev alacak duruma gelinsin.
Eşit peşinat koyulsun mesela.

Kim ne derse desin.
Erkek milletine ne kadar güven oluyor burada her gün okuyoruz.

O ne biçim evlilik ne çirkin hesap diyen üyelere cevabim:
Sen kocana çok güveniyon seninki yapmaz tamam.

Sizin ev meseleniz sizi ilgilendirir Orkide34 Orkide34 bu bir.
İkincisi sana gereken bütün yorumlar açtıgın diger konularına defalarca yapıldı
Farklı ne duymak istiyorsun ?
Krediyi sen çekecegin için zaten tapu senin üzerine olacak istesen de istemesen de :)
Eşin çalışsa çalışsa ya asgari ya da bir tık üstü olur dedin.
3.800 tl ödemeli bir kredi çıkmaz dedik defalarca ve dönüp eşimle konuştum çekmeyecegim kredi dedin.
Şimdi bu neyin kafası ?
Aa bu üye o üye mi🤭 Yok zorla kasiniyo adam beni bi guzel soyup sovana cevirsin bi guzel borcunu odedigim evede ortak olsn die zorla ugrasiyor bacim sabaha kadr yeni uyelikden alsan konuda acsan bizim fikrimiz degismez 🤣Kocanin fikrini degistirmeye ne dersin diyesim geldi sanki kocasi biziz gelmis kk ikna etmeye calisiyor gibi🤦‍♀️

Sorularımıza cevap versene ?
Nasıl şüphen yok ?
Adam 4+1 ev alalım annemler de gelsin kalsın diyen adam degil miydi ?
Sana demedik mi bu adamın ailesiyle bir oturma düşüncesi var diye ?
Sen de demedin mi tamam kredi çekmeyeceğim eşimi gözlemleyecegim diye ?
Ayrıca size kredi çıkmaz.
Maaşınız ne kadar ki size 3800 tl'lik kredi çıksın ?
Eşin suan işsiz.
Çalışan sadece sensin.
Maaşın 5k ve üstü olmalı ki o kredi size çıkabilsin.
4+1 mi hayır 2+1 düşünüyoruz. Anlamadım sizi 🤔 versene derken Uslubunuz..
Yani şuan istdayız. Ailesi fln benm ailemde
İleride ailesi memleketine gelebilir tabi
Eşim şuan çalışıyor neden işsiz olsun ben öyle bir şey mi yazdım acaba yanlışlıkla..
Eve giren gelir şuan ikimizin 7bin .
3800 değil kredi daha hesaplamadık ev alınca

4+1 mi hayır 2+1 düşünüyoruz. Anlamadım sizi 🤔 versene derken Uslubunuz..
Yani şuan istdayız. Ailesi fln benm ailemde
İleride ailesi memleketine gelebilir tabi
Eşim şuan çalışıyor neden işsiz olsun ben öyle bir şey mi yazdım acaba yanlışlıkla..
Eve giren gelir şuan ikimizin 7bin .
3800 değil kredi daha hesaplamadık ev alınca
Neyse ben şikayetimi ettim 2.üyelik için o değilsen iptal etmezler üyeliğini.
Ama ben ısrarla o oldugunuzu düşünüyorum.
Peşinat miktarı.
Vadeli hesap :)
Eş memleketi.
Yaş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X