Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ev gecindirmesini bilmiyorum
- Konu Sahibi mim mam
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ekim 2009
- 329
- 197
- 323
- 40
- 28 Ocak 2009
- 33.800
- 55.276
- 1.123
Yaşadığıniz şehir önemli pahali mi ucuz mu pazar alışverişini marketten mi yapıyorsun yoksa pazardan mi eğer marketten alıyorsanız fiyatlar pahali olur.Yok almıyorum ama bende anlamıyorum hemen bitiyor para bazı insanlardan duyuyorum para bile biriktiriyorlarmis sasiyorum
Deterjan bakliyat gibi gıdaları büyük boy al deterjanı 9 kg falan al mesela uzun bir süre gider pirinç bulgur un vs bunları büyük paket al 5 kg falan hem daha uygun olur hem uzun gider.
Tuvalet kağıdı havlu kağıdı bunların büyük boyunu al.
32 li hatta 64 lu tuvalet kağıdı oluyor hem uzun süre gider hem de uzun süre almaz sin.
Çocukların tuvalet alışkanlığı varÇocukların masrafıda bunun içindeyse yetmez bence
Benimde küçük çocuğum var maması bezi sütü derken ayda 400 tl sadece onun masrafı var
Kızlar kalem kalem yazıyormusunuz? Kadınlar kulübünde mutfak alışverişine şu kadar veriyorum gibi yazılar okuyunca şaşırıyorum,benim hiç aklımda kalmıyor,hesap yapamıyorum markete ne kadar verdiğimi. Ama her hafta pazara giderim 60 tl tutuyor genelde.Ayda ortalama 250 diyebiliriz. Diğerlerine bir şey diyemiyorum,siz toplu mu alıyorsunuz?
- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
Ben zaman zaman yazıyorum, geçen aydan beri fişleri toplayıp excel dosyasına yazıyorum bakalım neye ne kadar vermişim diyeKızlar kalem kalem yazıyormusunuz? Kadınlar kulübünde mutfak alışverişine şu kadar veriyorum gibi yazılar okuyunca şaşırıyorum,benim hiç aklımda kalmıyor,hesap yapamıyorum markete ne kadar verdiğimi. Ama her hafta pazara giderim 60 tl tutuyor genelde.Ayda ortalama 250 diyebiliriz. Diğerlerine bir şey diyemiyorum,siz toplu mu alıyorsunuz?
Fiş olabilir bak doğru diyorsun. Ekimde ben de deneyeceğim bakayım aylık ne tutuyor,sağol canımBen zaman zaman yazıyorum, geçen aydan beri fişleri toplayıp excel dosyasına yazıyorum bakalım neye ne kadar vermişim diye
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
Ben evimin yakininda buyuk bir market var ev alışverişimi ordan yapiyordum resmen 400den assagi cikmiyordum.
Sonra bim gördüm dedim bi kere de ordan yapayim. Bi gittim 400luk alisverisi bimden 150ye yaptim ya daha ne diyeyim
O yuzden bence de bim cok iyi..
Ha ben de para biriktiremiyorum orasi da ayri baya gidiyor farkinda olmadan
Sonra bim gördüm dedim bi kere de ordan yapayim. Bi gittim 400luk alisverisi bimden 150ye yaptim ya daha ne diyeyim
O yuzden bence de bim cok iyi..
Ha ben de para biriktiremiyorum orasi da ayri baya gidiyor farkinda olmadan
- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.206
- 1.123
- 45
Benim kocam yazıyor.Kızlar kalem kalem yazıyormusunuz? Kadınlar kulübünde mutfak alışverişine şu kadar veriyorum gibi yazılar okuyunca şaşırıyorum,benim hiç aklımda kalmıyor,hesap yapamıyorum markete ne kadar verdiğimi. Ama her hafta pazara giderim 60 tl tutuyor genelde.Ayda ortalama 250 diyebiliriz. Diğerlerine bir şey diyemiyorum,siz toplu mu alıyorsunuz?
Hangimiz alışveriş yaptıysak fişini bir yerde biriktiriyoruz.
Sonra O gelir-gider tablosuna ekliyor.
- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Ben çalışıyorum pazar yüzü görmedim diyebilirim ( hafta içi semt pazarı çünkü )Kızlar kalem kalem yazıyormusunuz? Kadınlar kulübünde mutfak alışverişine şu kadar veriyorum gibi yazılar okuyunca şaşırıyorum,benim hiç aklımda kalmıyor,hesap yapamıyorum markete ne kadar verdiğimi. Ama her hafta pazara giderim 60 tl tutuyor genelde.Ayda ortalama 250 diyebiliriz. Diğerlerine bir şey diyemiyorum,siz toplu mu alıyorsunuz?
Marketten alınca fişleri bir ay biriktirebilirsen anlaşılıyo , ben gerçi pek biriktiremem buruşturur atarım ama
- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
aylık 200 tl civarı pazara harcıyorum
herseyımı pazardan taze taze alıyorum
hesapcı oldugumu dusunuyorum
evde 2 bardak prınc varken gıdıp 5 kg prınc getırmem mesela eve
aylık market alısverısım bır ay 150 tl tutarken obur ay 300 tl tutuyor
abur cubur almamaya calısıyorum , meyve suyuna kadar evde kendım yapıyorum
fılan falan
market alısverısı ıcın ısyerı kart vermeseydı herhalde onuda yapmazdım :)
herseyımı pazardan taze taze alıyorum
hesapcı oldugumu dusunuyorum
evde 2 bardak prınc varken gıdıp 5 kg prınc getırmem mesela eve
aylık market alısverısım bır ay 150 tl tutarken obur ay 300 tl tutuyor
abur cubur almamaya calısıyorum , meyve suyuna kadar evde kendım yapıyorum
fılan falan
market alısverısı ıcın ısyerı kart vermeseydı herhalde onuda yapmazdım :)