Evet canım buz mavisi ve beyaz soğuk bir hava verir. Sıcaklığı seviyorsannnnn sarı, turuncu,uçuk pembe ve uçuk yeşil öneririm ya da hepsini birden
Taktın kız rengeee
tabi tatlım çok beğendim napıyım
kumru rengi duvarlar içinde sevdiceğimle kumrular gibi biz ay ne romanitk
Ay ay ayyyyyy romantık gacı seniiiiii
Çok şükür evlilik arifesinde falan değilim ben valla,
aklım hepsinde kalırAma beyaz, açık pembe,
krem favorilerim
bizdede ev belli ama daha söz yok aramızda ama erkenden düşünmek lazım dimi bide bi anda olucak herşey yetişemem diye korkuyorum erkenden bakmakta fayda var
Bellonanın şu anda reklamlarda görünen yeni serisi... biri spor, diğeri klasik.. yorumlar lütfen..tarz? renk? kullanılabilirlik? tercih eder misiniz?
Bellona Mobilya
Bellonanın şu anda reklamlarda görünen yeni serisi... biri spor, diğeri klasik.. yorumlar lütfen..tarz? renk? kullanılabilirlik? tercih eder misiniz?
Bellona Mobilya
ben de sadece lexus duvar ünitesini beğendim.. reklamı bayağı abarttıkları için merak edip baktım ama umduğum gibi çıkmadı..aranızda inegöl e gidip mobilya bakmayı düşünen varr mı???
ben açıkçası oraya gidene kadr modokoya gitmeyi düşünebilirim.ama zaten 10 sene içinde değiştircez mobilyaları o kadar gezmeyede gerek olmadığını düşünüyorum ben :44:
kızlar bu arada ikeadaki kutudan yaptım el emeği maliyeti 2.5tl
Eki Görüntüle 313256 Eki Görüntüle 313257 Eki Görüntüle 313258
ben evimize bunlardan yapıcam valla ikeadaki kutulara için gidiyodu görünce vazgeçtim
Süper olmuş canım yaaaa yapışlanlı kaplarla mı yaptın?
Deseni de çok güzel çok şıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?