ev eşyasındada fikirlerimiz aynı olucak bak senle
benimde en beğendiğim o oldu
inşallah canım.zaten öle çok şartım yok kayık yaka olsun eteği kabarık tül olsun yeter
kayik yaka omuz guzel bende cok begeniyorum ama benim gelinlik aldigim zaman sadece toplam bi haftam oldugu icin hazir gelinlik aldim ve kayik yakada bulamamistim ama gelinligim cok kabarikk bence gelinlik dedigin kabarik olmali ama gozum boyle ince modern gelinliklerdedeve canim ben dugunumu yazin yaptim ama daha resmi nikahim yok seneyede resmi nikah yapmayi dusunuyoruz ozamanda boyle cokkkk sade ve dize kadar ustume tam oturan beyaz bi elbise giymek istiyorum ve kafamdada kucuk duvakla kocamla iki kere evlenecem ins
ay canım benim inşallah inşallahali sunalın eşide öle giymişti çok güzeldiler
bu arda duvar rengi kese kağıdını açığı filli boyada kumru rengiymiş şimdi baktım
yaa bende suan ev esyalara bakiyodum(koltuk masa vs..) ayyy okadar guzel seyler varkii.. bide suan burda yilbasi oldugu icin muhtesem bi indirim varahhh evim suan hazir olsaydiii walla alip alip dosemek isterdimmm...
yaa senin bu dedigin renke baktim guzel bende begendim.. yaa ama benim simdi aklima gece mavisi katildiii:26: boyle gece mavisi desenli kagit sadece bir buyuk duvarima yapsam nasil olur acabaa:26::26:
sen böle diyince aklıma hemen şu geldi
yatak odana yatağın başlığının olduğu yere lacivert yada gece mavisinden desenli bi duvar kağıdı.diğer duvarlar buz mavisi yada buz beyazımı ne diyolar o renk
yaa sunlar gibi meselaa Eki Görüntüle 309874 Eki Görüntüle 309875 Eki Görüntüle 309876 Eki Görüntüle 309877
hmmm evet haklisin aslinda yatak odasinada bu mavi reng hos giderrayy ayyyy ne zormus ev dosemek ama bi okadarda zevkliiii
hepsi güzel ama evinin geniş bi yerinde kullanman daha iyi olur sanki yoğun bi renk odayı küçültür bide tercih edicen aksesuarlar ve eşyalar belli renk dışına çıkamaz gibi :26:
bak buda benim beğendiğim duvar rengi
Filli Boya Renk Kataloğu
canim bu rengide cok begendim ve her renklere uyuyo.. yaa gece mavide haklisin evim kucuk ve gunes gormezse cok karanlik ve kucuk gorunebilir ama cokkk seviyorumm bu rengiiibakalimm hayirlisiyla evimiz nasil olur
ya benmi çok çabuk karar veriyom acaba :44:
ben bu duvar rengine bayıldım
kesinlikle kumru olucak
herşeyle uyabilcek ya
ayy ne guzel sekerim karar verebiliyorsunn,, ben hala kararsizimm:26::26: suan gece mavisi dedim bakalim yarin hangi rengi diyecemm
valla şanslıyım o yüzden galba
tatlım bak sana bi kaç örnek
www.google.com.tr/imgres?q=mavi+oda...&w=927&h=553&ei=tnnuTrSvO8PT4QTa8s38CA&zoom=1
www.google.com.tr/imgres?q=mavi+oda...=1600&h=1200&ei=tnnuTrSvO8PT4QTa8s38CA&zoom=1
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
normal bi video bile izleyemiyorum artıkhep arka plana bakıyorum.kızlar bu banyo çok hoşuma gitti yaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 310100
Eeeee algıda seçicilikGüzemiş beğendim
Evrenim gece mavisi salonda olmaz belki ama mavi gayet güzel olurZulamda mavili bi iki oda olacaktı:44:
Eki Görüntüle 310150
Eki Görüntüle 310152
Eki Görüntüle 310157
Eki Görüntüle 310158
Eki Görüntüle 310159
Eki Görüntüle 310161
Koyu maviyi de burada çok beğendim:
Eki Görüntüle 310167
Evet canım buz mavisi ve beyaz soğuk bir hava verir. Sıcaklığı seviyorsannnnn sarı, turuncu,uçuk pembe ve uçuk yeşil öneririm ya da hepsini birdencanim tsk ederim bunlar guzel dosenmis ama sanki evi soguk gosteriyooben sicakligi cokk seviyorumm sanirim mavi rengi salonumda kullanmicam ama antre olabilir
5. resim deki duvar rengi benim rengim kumru rengi
valla güzel duruyo gerçekten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?