Ev darmadağın,toparlamaya halim yok :(

Trt1 de temizlik hastaları diye program var izleyin motivé olursunuz :))
Izliyecem yemin ederim :KK70: Aslında bende seviyorum temizliği, insanın içi açılıyor tabii :) Insan kendini her bakımdan bakımlı hissediyor kendisi de evde bakımlı olunca :) Fakat benim organizasyonum kötü ya. Bayılıyorum herşeye yetişen insanlara. Hem kariyer sahibi, hem çocuk, hem kendine bakan hem eve bakan kadınlara bayılıyorum. Ben ders çalışırken ben tümden yok olurum, ne kendime bakmak nede eve bakmak öfff öff taaa ki sınavları bitirinceye kadar. Şimdide çalışıyorum şimdide ona uyum sağlamaya çalışıyorum öfff. Bir de ben çok duygusalım, duygusala bağlayınca çok üzülünce ayyyyyy en kötüsü o zaman oluyor,ben tamamen bitiyorum kendimi dersi işi yemeği içmeği herşeyi unutuyorum.

Vitamin hapı iç birde uykunu tam al ki enerjin olsun yapacağın işlere

Izliyecem yemin ederim :KK70: Aslında bende seviyorum temizliği, insanın içi açılıyor tabii :) Insan kendini her bakımdan bakımlı hissediyor kendisi de evde bakımlı olunca :) Fakat benim organizasyonum kötü ya. Bayılıyorum herşeye yetişen insanlara. Hem kariyer sahibi, hem çocuk, hem kendine bakan hem eve bakan kadınlara bayılıyorum. Ben ders çalışırken ben tümden yok olurum, ne kendime bakmak nede eve bakmak öfff öff taaa ki sınavları bitirinceye kadar. Şimdide çalışıyorum şimdide ona uyum sağlamaya çalışıyorum öfff. Bir de ben çok duygusalım, duygusala bağlayınca çok üzülünce ayyyyyy en kötüsü o zaman oluyor,ben tamamen bitiyorum kendimi dersi işi yemeği içmeği herşeyi unutuyorum.
Trt1 yazmışım trt olacaktı :KK70:
Belki de bunalımdasındır. Kimisi kendisini temizliğe verir, kimisi de kendini salar öyle.. :) Ben hamile kaldıktan sonra daha düşkün oldum temizliğe. Hormonlarla alakası var mı bilmiyorum :)
Kolonya kokusunu içime çekip duruyorum ha bire canım çekiyor çünki :KK70:
Bir de sigara hiç içmem, ama sigara kokusu beni benden alıyor :))
Hep bu hormonlar
xenforo-smilies-kk53.gif

Bir günde bitirmek zorunda değilsin. Bi gün mutfakla, bi gün salonla uğraş. İnsan geriye dönüp bakınca içine siniyor :)

Ay benim evimde aldı başını gidiyor,dile gelse ana avrat küfür eder bana:eek:

Annenler gelmeden kadın tut,ortalığı bi toplasin. Çok şaapma sende amann 3 günlük dünyaya temizlik yapmaya mi geldik:KK12:

Su son cümleden sonra huzur icinde uyuyabilirim. Sürekli erteledigim ev islerini düsünmeden mis gibi uyuyacagim. Tesekkurler enHarbikiz :KK50:

X